131

Анонимен

преди 2 години

Малко пояснение, той е завършил медицина но няма задължителната аспирация (не го знам как се казва на български) за медиците преди да ги пуснат върху пациентите! След следването прави дисертация естествено,къде в Харвард с медицинска статистика! Така, че той не би трябвало да лекува хора т.е. не е разрешено въпреки образованието! Медицината не е точна наука като физика или математика, свършваш и започваш да работиш, не трябва опит! Необразованите управляват, защо се чудите - как беше в България?

130

В.

преди 2 години

Значи през цялото време бил Чиновник. Кога свали да е учен,че и лекар тогава?

129

Германец

преди 2 години

Колкото по-скоро, толкова по-добре.

128

В.

преди 2 години

Но doc139, как беше виден учен, лекар, епидемиолог завършил водещи университети в Европа и САЩ. Само да питам той всъщност нещо работил ли е или само по финанси Ани от едни фирми проекти и грантове?

127

Анонимен

преди 2 години

Копирано-крадените ви Новини при това всекидневно. Няма задължителна Ваксинация в Германия. Лаутабах е ЗА задължителна Ваксинация и до там

126

Право в целта

преди 2 години

Ако немците им се подчинят на тези фашисти, си е за тяхна сметка. Ще става все по-зле и пЛандемията няма да има край, докато всички набоцкани не окапят като зрели круши.

125

Анонимен

преди 2 години

Лошо за Европа и света. Лудите фашисти дойдоха на власт и в Германия. Казаха им специалистите, че Омикрон не убива, тия искат насила да бодат хората отрови.

124

Анонимен

преди 2 години

Световният елит си вече назначава послушни политици, това е част от играта!!!

123

Право в целта

преди 2 години

А скоро ще поиска и всяко немско ковид зомби с абокат. Докато има балъци, ще има и тарикати.

122

Анонимен

преди 2 години

Фашисти, Сър!!!!

121

Анонимен

преди 2 години

Господа, геополитици спрете Земята. Искам да сляза.

120

асдад

преди 2 години

До docПромит мозък от ваксината?

119

В.

преди 2 години

Опорката е че Омикрон дошъл от Южна Африка щото не били ваксинирани. Да ама то няма как да е дошъл от там щото цяла Европа е пламнала. Най-вече е мутира. модифициран вирус инкубиран в набодените нации.

118

Анонимен

преди 2 години

И сега ако не се надигнат германците ще ги заплюя завинаги! Ама не да протестират като българите ходейки по улиците като на погребение.

117

Анонимен

преди 2 години

Ама ъфкорс! И защо не заложиха на никаква друга стратегия за справяне с ковид? Трилионите, които се наляха във ваксини, десет процента да бяха заделили за други изследвания, можеше и нещо смислено и ефективно да излезе! Защо никой не проучи целенасочено - хранене, движение, натурални средства, среда на живот, темперамент, психика и т.н. Примерно знае се, че страдащите от депресия са много по-застрашени от тежките ефекти на ковид. Защо? Зане правят подобни по-задълбочени проучвания!?

116

Анонимен

преди 2 години

В страни с над 90% ваксинирани с две дози и 30% с трета ограниченията не са премахнати, положителните случаи нарастват, настанените в болница също. Това за какво ви говори? Никой не го е грижа за здравето ви, става въпрос за много пари и контрол.

115

Анонимен

преди 2 години

Има им нещо на тези германци,много са бъгнати. Политиците им често свършват като масови убийци,а народа им се подчинява,въпреки,че не е съгласен.

114

Анонимен

преди 2 години

До 94 "В отговор на изказалия се искам да кажа, че искам да напусна." https://bitchute/video/eMYrZHqQEPKC/ Това са последните 2 секунди. Превърти просто пак. Просто толкова е отговорът й. И аз се чудих защо пише в заглавието отговор на министъра, та на втория път успях да го хвана. Просто наистина казва "As an answer to the speaker I would like to say I want to quit." и дотам.

113

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

Какво да ви ПОЖЕЛАЯ аз сам незная , но помня думите на ВАНГА : " Живите , ще завиждат на МЪРТВИТЕ!". Ще се спасят Праведните с чистите души ! Спасят или Спасение пред Божия съд не се уточни но тъй или иначе - смисъла е ЯСЕН ! Кой как ще се спаси от " Управляваният хаос" зависи от него !

112

Covid 19 и Ваксините

преди 2 години

От ТV екрана се говори всичко друго но не и ИСТИНАТА ! Защото за господин Големанов ние сме пуяци , като за дамазлък ! В същности той е същият пернат ***, но на по-лична позиция ! Днес стремежа ни е да вържем двата края, а за друго време нама !