141

Анонимен

преди 2 години

На българите им е скучно и си избират правителство да ги управлява без никакъв управленски и политически опит. Тази нация е обречена. За десерт, и комунизмът се връща на власт, с Нинова, уволнена от Станишев заради корупция.

140

Анонимен

преди 2 години

Имената нямат никакво значение . Значение има кога ще извикат К Петков в американското посолство за да го питат изменя ли се стратегията на България спрямо Македония . За Истанбулската конвенция няма да питат защото нашите знаят че те вървят в пакет .

139

Мдааа

преди 2 години

Боже, божееее,....Бивша приватизатрка, зам. икономически министър уволнена от Станишев за корупция /представяте ли си кво крадене е било/ вече е действаш министър.... Честито да Ни е....

138

Навсякъде където

преди 2 години

Нинова е била, всичко се е провалило, така че, споко, въпрос на време, мадам ще им разкаже играта

137

СМЕХ...

преди 2 години

Както ги беше наредил Кире пред Фигуранта , Нинова се откройваше , като дърта магарица сред овци...! Заемаше място за двама министри в редичката....!

136

Очаква ни

преди 2 години

Масова ваксинация и приемане на Истанбулската конвенция

135

А Майчето

преди 2 години

сега какво ще прави, дали пак ще събере майките

134

ПЪТЯ КЪМ АДА...

преди 2 години

Е ПОСТЛАН ОТ ФАЛШИВ ЧОРАП...... С ФАЛШИВИ ВНУЦИ И ПРАВНУЦИ НА ДС /БКП....

133

1

преди 2 години

Защо в кратката биография на Рашков не пише, е цял живот е работил за ДС? Тази информация нарочно ли не се споделя? В останлаите страни от бившия комунистически блок изваждането наяве на работилите за комунистическите тайни служби послужи като рестарт за обществата им. Единствено в България продължава да се крие от обществото кой какъв е, което е и причината в момента същите ДС да са овладели държавата.

132

Нинова обаче

преди 2 години

трябва да и признае човек, малко като Ковид, а а да се махне и пак идва в нов вариант. Съгласете се, че това да те уволнят от пост за икономиката заради корупция, и ти да грейнеш пак на пост за икономиката, плюс сега да се бориш против корупцията си е изкуство за оцеляване.

131

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 147 "По времето на герб България увеличи четири пъти дълговете си за 12 години." Невярно. Дай си източниците на инфромация.

130

Анонимен

преди 2 години

По времето на герб България увеличи четири пъти дълговете си за 12 години. Сега задлъжняването ще продължи. Тука въпроса е евро-атлантиците към какво бъдеще ни водят ? Към светло или към задлъжняло ? Има проблем с обещаното светло евро-атлантическо бъдеще .Проблема е че бъдеще няма да има.

129

Галин Костов

преди 2 години

Асена Сербезова: "Видяхме разделението за и против ваксините. Като че ли се опитаха да разделят медицински съсловия, различни професии. Нивото на информираност на хората, като пациенти, е много ниско. Нямаме здравното образование, което е необходимо. Аз го възприемам като нормално в някои хора да има страхове и някои мерки няма да ги разбират." --------Тези май са решили да започнат мандата си с масови протести.

128

МАФИЯТА на Борисов

преди 2 години

Извинете ДАНС частни поръчки на Пернишки мафиоти ли изпълняват, щото в Перник не спират да се хвалят как с помощта на ДАНС и МВР Перник унищожават хора!

127

Галин Костов

преди 2 години

Асена Сербезова отпреди няколко дни: "Моментът е труден, борим се с поредната вълна на пандемията. Но това, че някакъв момент е труден, не трябва да ни предпазва от това да изпълним гражданския си дълг. Идва момент, той отдавна е назрял, че всеки от нас, ако иска да сътвори по-добро бъдеще, трябва да загърби личното его и размисли. Това, което ни предстои, не бива да ни плаши.". Какво намислила тази алчна женица? Да ни прави нова Австрия или нова Гърция ли?

126

x

преди 2 години

От целия състав само Корнелия ми боде очите. Компрометирана неколкократно фигура сложена за вице и икономически. Толкова ли няма друг..

125

ДАНС на Борисов

преди 2 години

Извинете ДАНС за Румен Пашата ли работят, май са му подарили СРС техника, и на разни други мутри....

124

Това е

преди 2 години

Масова ваксинация и приемане на Истанбулската конвенция

123

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 137 "Това е просто сън. Не е истина." Ще става доста по-зле. Съвета ми към малкото останали нормални в Бългрия е: не губете следващите 20-25 години от живота си в напразни надежди, че нещата ще се променят към по-добро. Напускайте, докато не сте пострадали от червения режим.

122

Кабинет Решетников

преди 2 години

До Анонимен 117 "Кабинета Решетников вече е факт. Преизбирането на Радев бележи вторият етап от постсъветски преврат." Винаги съм си мислил, че е "кабинета Радев", но си прав, че де факто това е кабинет на шефа на Радев. Точно в десятката.