31

наблюдател

преди 2 години

чета коментарите и за пореден път се убеждавам в безграничната простотия българска! ударихме дъното....неграмотност, оскотяване, простащина - ще ни изключат отвсякъде, ще станем катуна на Европа

30

Анонимен

преди 2 години

Този е от ДБ.Те са проводници на Американската политика в Бг.Няма да чуете никой от тях да каже нещо против ваксините,защото ще бъде напляскан от господарите.Много искам някой от тях да ме опровергае,но едва ли

29

Анонимен

преди 2 години

То се вижда "морала" им... Едно говорят, а съвсем друго правят... Лъжци и лицемери.

28

Анонимен

преди 2 години

Всъщност липсата на морал и законност е наличието на сертификата за навсякъде другаде. Особено в училищата.

27

Анонимен

преди 2 години

До 15 ами не казват защото това е политически вирус. Защо например ваксините априори са замислени така че да не се продават в аптеката, както например противогрипните ваксини. Факта че ковид ваксините са по няколко дози на едно значи че те са със специално замислен план за контролирано ваксиниране. Зеления ковид сертификат е част от плана за затваряне, проследяване и контролиране на хората от правителствата по света.

26

Мдаа

преди 2 години

Не му ли е сьвестно за колегата - кунчев

25

ВАКСИНДЖИЕВ

преди 2 години

Я кажи Кунчев дойде ли на работа. Това какъв морал е, два месеца отсъства без причина.

24

Янко Антивакс

преди 2 години

Стоп на злоупотребата със зеления сертификат! Европейският съюз го създаде за да се пътува по-лесно между държавите членки, а фармамафията и нейните платени емисари във властта започнаха да го въвеждат по масонска линия навсякъде в ежедневния живот!

23

Анонимен

преди 2 години

Тези другия път ще са под чертата.

22

анонимен

преди 2 години

КОЙТО АГИТИРА, НОСИ ОТГОВОРНОСТ И ФИНАНСОВА СЪЩО. АКО ИМА НЕПРИЯТНИ СЛУЧАИ, ХОРАТА ДА ПОДАВАТ МОЛБИ ЗА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ И МЕДИЦИНКА ПОМОЩ ,КЪМ ТЕЗИ, КОЙТО АГИТИРАТ. Т.Е. КЪМ РАДИАТА, ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ХОРАТА С ИНТЕРВЮТА

21

Анонимен

преди 2 години

Демократична България се проявиха за пръв път като троянски кон на ГЕРБ. Да не забравяме че Христо кратунката беше министър в Борисов 2 и редово получаваше на МС пошляпване зад вратлето от Мутрата. С тази ваксърска политика изобщо не се вписват в коалицията.

20

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак е пиян - как е зачервил нослето мале

19

Анонимен

преди 2 години

Какъв морал, това си е чиста диктатура на пролетариата начело с диктатора Радев, вярното му куче Рашков и клоуна Минеков.

18

възмутен

преди 2 години

Какъв морал, какви 5 лева? Резидент, канддат министър-председател, депутаи. Срам и позор.

17

Анонимен

преди 2 години

Точно изказването на този депутат е тежка липса на елементарен морал.

16

Анонимен

преди 2 години

"Д-р Симидчиев подчерта, че COVID-сертификатът ефективно помага срещу разпространението на инфекцията.." такова твърдение казано от доктор също е тежка липса на морал - При положение ,че ваксиниран пак може да се зарази и да предава вируса ,при това да ходи където си иска само показвайки сертификат .

15

До 13

преди 2 години

Възможен е АДЕ ефект от ваксината!

14

И защо

преди 2 години

ЗАЩО НЕ КАЗВАТЕ НИКЪДЕ КАКВО Е ЛЕЧЕНИЕТО ЗА КОВИД, ИЛИ ПОНЕ С КОИ СРЕДСТВА БЕЗ РЕЦЕПТА МОЖЕ ДА СЕ ЗАПОЧНЕ ДА СЕ ЛЕКУВА КОВИД, ЗАЩОТО ИМА ТАКИВА И ПОНЕ 95% ОТ ХОРАТА СЕ ИЗЛЕКУВАТ И БЕЗ ВАКСИНАТА!!! НЯКОИ ДЖИПИТА, НО НЕ ВСИЧКИ, ГО ЗНАЯТ И ЛЕКУВАТ УСПЕШНО!!!

13

Анонимен

преди 2 години

"Ролята на Зеления сертификат е една единствена да предпазва от потенциален риск."Ролята на шофьорската книжка е една единствена да предпазва от катастрофи/потенциален риск..И ефекта е същия....

12

Анонимен

преди 2 години

Откакто се увеличиха ваксинираните, се увеличиха и смъртните случаи.Дали е случайно?