539

Кунчо игленика

преди 2 години

Да дадат мен за пример-набоден 3 игли го изкарах леко 2 месеца.ББ излъга,че съм в болница.Карах го леко вкъщи 2 месеца

538

Деа

преди 2 години

Вие сте ненормални! Тотални психоваксъри! Цялата тази статия е обидна към милиони, а вероятно и милиарди хора по света! Обида е за истинската наука и честните учени, които, въпреки забраните на ф***шистите от сзо, направиха изследване на продуктите за генна терапия, на кръвта на набодените, направиха аутопсии на починали след инжекциите, изнесоха истината за стотици хиляди тежко увредени техни пациенти след инфекциите. По цял свят има учени и лекари, които изнасят истината! Срам за вас!

537

Дан сан

преди 2 години

И изчезналия Кунчев да се материализира и да почне да ни убеждава, пак няма да се ваксинирам.

536

Аноним

преди 2 години

Това наръчник на социоп***т@ ли е? "Как да говорим с някой, който не иска да се самоубие"? 21 век, а до какъв абсурд стигнахме...

535

Благодаря за

преди 2 години

публикацията, въпреки неграмотния превод. От нея разбирам, че съпротивата срещу ваксините вече е обект на изучаване в когнитивната психология. Добри манипулативни техники описвате. Но основното послание е, че хората нямат право на избор - ще бъдат принудени да се ваксинират по един или по друг начин. Първо беше с убеждение, после с принуда, сега пак търсите начин да убеждавате, т.е. да манипулирате. Е, сложихте край на колебаняита ми - абсолютно съм сигурна, че НЯМА да се ваксинирам.

534

Нели

преди 2 години

много си тъпо парче

533

Тодор

преди 2 години

Искам да пия кафе с майките на всички който ме карат да се ваксинирам на сила.

532

Анонимен

преди 2 години

- Докторе, знам,че тъща ми е преболедувала...Сега обаче искам да я ваксинираме.Надявам се това да подейства.

531

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно някои изследвал ли е какво има в неизвестното, наречено ваксина. Защото съм сигурен, че ако независим лекар направи изследване, резултатите няма да са по вкуса на ваксинираните.

530

Анонимен

преди 2 години

Каква интересна тактика с подобно заглавие да предизвика лавина от коментари. Информацията от постовете и гласуванията отива ли някъде? За един приятел питам

529

Номер2

преди 2 години

*** Христова е автора! Запомнете името! Аман от платени ***!

528

Анонимен

преди 2 години

Тая тактика наистина работи. Снощи по тоя начин убедих едии хетеро-такъв да стане хомо-онакъв. Днес ще опитам едновременно да убедя един Левскар и един Цесекар да си сменят полюсите.

527

Анонимен

преди 2 години

На неваксинираните трябва да им бият инжекция против обратното на острота, съдейки по това как коментират тук.

526

Хм

преди 2 години

Най-добре не правете това, което ви учат тук и не се опитвайте да убеждавате неваксинирани да се ваксинират ако не искат да ядете БОЙ.

525

Ken

преди 2 години

Кристофър Бехлър, асистент по маркетинг - понеже с медицински доводи не могат да убедят хората, викнаха на помощ маркетолозите. Тези, които снаят как да продават стоката.А че в САЩ и Сенатът отхвърли решенията на Байдън за ваксинирането мълчат.h t t p s : / / *** . y o u t u b e . c o m / w a t c h ? v = A E 3 w l N Y N 5 i 0

524

Анонимен

преди 2 години

Фанатични ковид сектанти, как не ви е срам да публикувате подобни неща!

523

Анонимен

преди 2 години

Колко ви платиха за този бо клу к?

522

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е срам беееее, ПРОДАЖНИЦИ!!!

521

Само минавам

преди 2 години

Не съм предубеден...Виждам само една агитационна сектантска статия,с почти религиозен отенък...Единствените мнения със здрав разум и логика са на неваксинирани...

520

Анонимен

преди 2 години

До 577 ахаха да бе да добре не е няма кал да кача скринове мои ама щом казваш аз.ги ловя и с таблета един алкател старичак и едно сони на плвечето нови е скрито.Ама файндера намира същите като таблета иначе си хваща слушалки телевизори колонки смарт часовници и познай 12 букви и цифри.изтегли find my blhetooth dsvice с нов телефон си.а колегите си ги хващам аз всички един седя преди на 1 метър друг влиза излиза номера ту се плявява изчезва.