488

MmAaHh

преди 2 години

Европейската Нанси Пелоси. И двете се хранят от едно и също място.

487

Предлагам

преди 2 години

да заменим фразата Европейска комисия с неутралното Сбирщина ***. Сбирщина ще рече най-различни, а *** - отделни хора. Хем е вярно, хем е политичерски коректно, хем звучи добре!

486

Who Cares

преди 2 години

Чакам някой да се изока как при комунизма пращали в белене за празнуване на Коледа!

485

Ай сиктир

преди 2 години

Кръстете я Рамазан!? А Ватикана какво мисли по въпроса? А Рамазана как ще го прекръстите? ***...

484

Анонимен

преди 2 години

Най добре разделете държавите на някакви и никакви,щото така не става.Сега искат държави без идентичност,без нации,история, посягат на религията,еее.Ами разделете ги тогава,да видим колко ще останат такива и онакива,пак в ЕС,но която държава иска да е никой,без пол,без религия,без история,тяхна си работа.Но доброволно!Ще са единици,евентуално Швеция,но не към всичко.

483

Анонимен

преди 2 години

"Празничен сезон" ами какво празнуваш,м.а?Не е ли Рождество?До там ли стигнахте да се обезличите?Пфуу!Ставате за смях пред мюсюлманите!А кажи и на мюсюлманите в Европа да си празнуват " сезон"?

482

Анонимен

преди 2 години

На тия им трябва Тодор Живков, той щеше да ги покръсти и да даде на Цяла Европа християнски имена си кротне, си благо.

481

Анонимен

преди 2 години

Въй, коледа ли махат?

480

Брр

преди 2 години

НА КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ - КОЛЕДА Й ПРЕЧИ!!! ЩО ЗА Т.Ъ.ПООООО.ТИЯ?!

479

Цъ

преди 2 години

Н2 БАЙРЯМ, А БАЙРЯК Е НУЖЕН!

478

Анонимен

преди 2 години

Съд за тази жена и смъртна присъда. И на цялата престъпна продажна низка и най долна пасмина.

477

o/o

преди 2 години

Скъпо платени юдейски гои като това същество от снимката искат да унищожат сега и християнството и празниците и традициите от много много векове,но няма да им се удаде на тея продажни същества.Това не им е ковид истерията с която продължават да убиват хора и да трупат пачки с 1000 долара в секунда- фризер -бионгеитс и т.н..

476

Татул

преди 2 години

Айде почна се и тук...Голямата простотия започанала от САЩ, сега се пренесе и в Европа, обаче каквото и да се говори природата ни е създала, два пола. Мъжки и женски. Всичко останало е плод на болни мозъци и висша форма на олиг'офрения. И понеже все се опитваме да вървим срещу природата си ще бъдем наказани. То се започна - раждаемостта пада в Европа, застаряхме като нации. И ще изчезнем един ден. Това си е ! А араби, *** и разни жълтурковци, не признават *** мендъри и се множат яко

475

Lan

преди 2 години

Тия нещо...В България не ни пречи да имаме Коледа, не ни пречи и Байряма. На тия нещо им пречи, но и те не знаят какво!

474

Анонимен

преди 2 години

Ще дойде и твоето време и се надявам да е по скоро. Ка можа толкова християни да си продадат вярата за пари и власт? Бог да ни е на помощ! Вярвайте и се помолете на Коледа да се спасим. Всички заедно!

473

Подписвам се!!!

преди 2 години

522, това не е госпожа, защото "госпожа" е сексизъм. Това е "едно" от ЕК, което плещи немислими глyпости!

472

Анонимен

преди 2 години

Кошмар на кошмарите. Коя е тази госпожа която сменя имена, идентичност под формата на лицемерни препоръки и насоки?

471

Анонимен

преди 2 години

Нас християнството ни е запазило от 500 годишното турско робство, тая ще ни реди 6 песни.Айде у леву .Не си разваляйте Коледното настроение като се връзвайте на всичките гадости на врага. Неговата цел е точно това. А тая кукла на конци не ми я хвали, родила 7 деца/неясно как/ и ги зарязала да управя Европа.Не майка ами ***, не госпожо Фон дер ***, ние няма да ставаме такива безлични обекти.

470

Анонимен

преди 2 години

Сатана! В ада ще гниеш ти и всички слуги на Сатаните - СЗО Фармация Правителства ! Коя си ти че да заставаш срещу ГОСПОД ! БОГ НИ Е ДАЛ ЛЮБОВ И СВОБОДА! ДА ИЗБИРАМЕ ДА ПРОМЕНЯМЕ ДА ГРЕШИМ И ПЛАЩАМЕ ! ТОВА Е КАРМАТА И АКО НЯКОЙ СИ МИСЛИ ЧЕ МОЖЕ ДА ИЗБЯГА ОТ КАРМАТА СЕ ЛЪЖЕ! КОВИД ПАНДЕМИЯТА Е НАПРАВЕНА ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НАМАЛЯВАНЕ НА ХОРАТА И СЪЗДАВАНЕ НА НОВ СВЕТОВЕН РЕД И БИОРОБОТИ ! ПИШЕ ГО И В КНИГА ОТ 2018 НАМЕРЕНИЯТА НА БИЛ ГЕЙТС!

469

Анонимен

преди 2 години

Ами ето защо чичко Сорос вкара мюслитата в Европа за да ги направи жандарми,които да потушават християнската рая, а тя много лесно може Да се надигне само с едно такова изказване на връх Коледа. Всичко е много добре планирано-Европа да не е Християнска.Хайде сега кажи, че Евреите не правят конспирации.