11

Анонимен

преди 2 години

Има ли изобщо логика някаква си мини партийна с 26 депутата като БСП при това с празна каса и неплатен наем на Позитано 20 от 200 000 лева да има изобщо думата да иска нещо? Логично ли е? Логично ли е виновната за срутището БСП да изпаднат на 4 - то или пето място на изборите, а лидерката им г- жа Лъжа да подаде оставка, а след това да я назначат за ВТОРИ ПРЕМИЕР? А? Селянката от село Крушовица приватизира на 28г.Техноимпекс и Булгаргаз, а сега вече провалена ще става министър? НАРОДА НЕ Е КАЗАЛ

10

Фигурант

преди 2 години

Видяхте ли как подарихте властта на комунистите?

9

Анонимен

преди 2 години

БСП = Българска селяндурска пародия!

8

Анонимен

преди 2 години

Най-логично е бсп да изчезне.

7

Коко Горилата

преди 2 години

На слвдващите избори - БСП - 3.8 %.

6

Анонимен

преди 2 години

БСП уж социалистическа партия, а нито веднъж не е споменавала Тодор Живков, нито веднъж не са споменавали неговите успехи за България! Да не говорим за неговите предшественици - Вълко Червенков, Георги Димитров и т. н.

5

4ера

преди 2 години

МАСЛАРОВА ДА ГО ПОЕМА СОЦА !!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 2 години

НАЙ-ЛОГИЧНО Е ДА ВЛЕЗЕ В СИЛА ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ И ДА СЕ ЛИКВИДИРАТ ОТ УНИВЕРСИТЕТИТЕ, И ОТ ДЪРЖАВНИ ДЛЪЖНОСТИ ВСИЧКИ ДОКТОРИ И ПРОФЕСОРИ ОТ БСП ВИНОВНИ ЗА ПРОВАЛА НА ПРЕХОДА.САМО ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯ ЩЕ СПАСИ БЪЛГАРИЯ.

3

Анонимен

преди 2 години

БСП имат 26 депутата само, но говорят като победители.За тях са гласували под 300 000 избиратели.Това е свръх наглост от страна на комунистите.Какво социално министерство искат като не могат да разделят на 2 магарета сеното? БСП 3 фалираха България след 1989г. още в първите 15г.Създадоха свръх инфлация по времето на Жан Виденов 1 щ долар стигна 3 000 лева. Заплатата беше 5. щатски долара, а пенсията 3 щ д.БСП продаде държавните предприятия за жълти стотинки и който ги изкупи, ги наряза на скраб.

2

Анонимен

преди 2 години

БСП е ултра дясна партия! Ама УЛТРА! Нищо ЛЯВО няма у нея! Обслужва западната мафиотска милионерска върхушка!

1

Радой Ралин

преди 2 години

Най-логично е БСП да не води нищо. Тази партия исторически се доказа като вредна за България и трябва да изчезне. Мястото ѝ е в историята.