48

мъпет шоу

преди 2 години

Путин гледа смешния мъпет който "твърдо заявява": "Ще защитаваме Украйна, ама друг път!" Затова му е смешно.

47

Анонимен

преди 2 години

Дедо Джо се прави на много смел ,нали видяхте Путин как се смее ,американски цирк ,те там се избиват един друг и без война

46

Анонимен

преди 2 години

т.е. Байдън признава червените линии на Кремъл. Мъдро решение!

45

моето мнение

преди 2 години

До запознат 59:А казват, че руснаците живеели зле!

44

Анонимен

преди 2 години

Украинците няма дасе бият срещу руснаците, в момента, в който рашките нахлуят ще им се поклонят доземята. С какво ще се бият а? С морално остарялото въоръжение, което имат от СССР или с *** на скрап тактически бомбардироващи, които американците ги принудиха да унищожат?

43

запознат

преди 2 години

Аз отгледах сина си в "европейска" България при до 20 защото не можех да си позволя по висока температура през зимата, докато брат ми в Москва при -25 навън, във жилището му беше +35 и така отгледа дъщеричката си и плащаше за отопление два до три пъти по малко от мен. Баща ми в Тюмен през зимата се тазхождаше из своето жилище по потник и боксерки, защото било много топло у тях, независимо , че навън беше -35. По същото време в моето жилище в София бе +18 и баща ми ме пита защо съм се облекал!

42

dakotabg

преди 2 години

Рашката от притеснение,гледам си е пуснал видеовръзката:):)

41

Глух Пор

преди 2 години

До Дъртия Пам Пер С- Не обобщавай! Тръм не правеше така.

40

моето мнение

преди 2 години

Путин не е необходим да вкарва войски в ***, защото там, те се очаква да убиват руснаци принудени насила да служат в редовете на фашистката окупационна армия! Това, че можа да го направи, е ясно на всеки, дори на Пентагона! Достатъчно е да направи коледен подаръка на *** и на евроджендъраците и да им спре всички кранове, както на газта, така и на нефта, тока и въглищата.

39

моето мнение

преди 2 години

Гледахте ли вчера мачовете от ШЛ. В Санкт Перетбург Челси и Зенит играха при конфортните +20 градуса, независимо, че навън беше -20 градуса. В Мюнхен, Барца и Баиерн, уграеха при -10 градуса и обилен снеговалеж. В Бергамо, беше отложен мача и ще се играе днес. Та такава се очаква да бъде ситуацията през цялата зима не само по стадионите но и в домовете и офисите на Европа!

38

Ясно е!

преди 2 години

Е това се казва силен Президент. Не като Тръмп Надявам се сте разбрали че се шегувам.

37

Анонимен

преди 2 години

Чакам с нетърпение да обявим война на Русия и да раздадат автоматите!!! Доста нerpи и хамериканци смятам да покося!

36

однако

преди 2 години

Кой не го вижда с очите си и не би се съгласил с казаното от Путин, а именно: разширяването на Северноатлантическия съюз на изток - Полша, Прибалтика, Чехия, Словакия, Унгария, Косово, Румъния, България, Черно море (общо Триморието), включително с Украйна, е много чувствителна тема за сигурността на Русия.

35

Анонимен

преди 2 години

Дрътия Джо подви опашка хахахаха!

34

Анонимен

преди 2 години

Украйна не е Грузия, др Вовкин!

33

однако

преди 2 години

За да ни се изясни кондиката, мъждееща в мозъците на дълбокодържавните пиндостански яcтPeби, е напълно достатъчно да прочетем употребеното по-горе словосъчетание "на източния фронт". Паралелът с нацистка Германия е очевиден.

32

Анонимен

преди 2 години

41 фашистката хунта в украйна нищо няма освен оная с козунака на главата, газовата принцеса и няколко олигарха като коломойски. Чудно как не цвъркаш сега за "украинската пилотка" къде се озова даже и в крайната в затвора или за "украинските моряци" .

31

Анонимен

преди 2 години

40 кои са тия "цивилизованите". Да не една, къде черните грабят по магазините и бутат основателите/поробителите си, завземат градове и ги правят собствени територия, а шамани, реднеци и куклус клани завземат капитолия? Къде се стрелят всеки ден на обществени места и къде тръмпа обяви извънредно положение заради милионите пристратени към наркотиците?Другите са едни марионетки понеже нямат оръжия.

30

Анонимен

преди 2 години

Украинците имат ядрено оръжие и Путин го знае. Успокойте се голяма война няма да има.

29

Русия=Психиатрия

преди 2 години

Путин ми прилича на едно мишле което се облизва гледайки сиренцето в капана. Казва си надхитрих всички и изядох сиренцето в Грузия, Крим и Приднестровието без да пострадам. Но Украйна ще бъде неговото Ватерло когато всички цивилизовани държави се опълчат срещу него. Не изключвам да бъде предаден и от своите боляри когато започнат да им конфискуват сметките и имотите на Запад.