44

Анонимен

преди 2 години

Както се вижда, доводите ви са ограничини, подобно на менталните ви ресурси, но липсата на интелектуален капацитет не е точно ваша. Разбирам и съчусвтам - не всеки е имал моите възможности и щастие, но това не е причина, да не ви критикувам. Ако не станете по-добри, какво? Ще се молите на всевласнто правителство, което в един. моемтн се обърща към тирания, да ви помага и да преразпределя благата? Без усуилие, нищо няма да се постигне. Празнувайте, да! Но празнувайте, когато имате успехи!!!

43

Анонимен

преди 2 години

Виждам, че пиплата на крайнолевите и социалистически настроени хора са полачили дълбоко и в този сайт, за съжаление. Тежки дни очакват майка България! А обяснете ми вие, драги мои критици - Нима има нещо хубаво, на тези материали? ВЪпреки препоръките на държавата, въпреки изискванията за всеобщото ни здраве, въпреки нуждата им от развитие - тези млади хора се отдават на дионисиеви удоволствия, с цел да рушат умовете и телата си, докато представляват опасност за общественото здраве. "Обори ме".

42

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 42 - Имам пари. Това не е малко. Имам успешен бизнес и участвам в инвестиционна компания - 12 души са по-добре, заради мен. Имат възможност, да развиват талантите си. Семейства им са по-силни, те са по-силни! Другите 200 служителя - не толкова! Миналата година, благодарение на мен, БВП-то на България нарастна с 12 милиона. Това малко ли е? Дарявам над 8000 лева на месец, за да помагам на нуждаещите се. Това малко ли е?И ненавиждам СЛАБИТЕ, които ИЗБИРАТ да са слаби. По-добър съм!

41

Анонимен

преди 2 години

Де да учеха, така както и купонясват! Ама, уви....

40

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 Освен кръвното и холестерола и нещо психо има в тебе.

39

Мандолорецът

преди 2 години

До Стига - Не плюя, а отправям градивна критика, с надеждата, че някой ще бъда толкова отвратен от себе си, че ще бъде толкова засрамен, че ще се промени към по-добро. Знам, чащо съм минал по-този път! Докато баща ми не ме нареще нищожество, защото за разлика от него нямах нищо, освен някакви си приятели и жалко подобие на свобода, по-близко до свободия, породено от липсата на отговорности, от мен човек не стана. С болка и страдане! Със срам и смирение! Това е пътят.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 40 Ти какво полезно и градивно вършиш? Твоите стремежи какви са? Според мен си НУЛА. ДУПКА. Обори ме ако можеш.

37

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 35 Ти си дърт. Какво имаш? Болна простата, високо кръвно и повишена захар. И холестерол сигурно.

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37 - Спрямо тези - да, велик съм, но това не е постижение за хвалба. Дори мравките са велики, защото поне вършат нещо полезно и градивно, ако трябва да правим сравнение. Нима толкова ниска стана летвата? Нека си поговорим с тези ... млади хора. Какви са им стремежите? Какви усилия полагат? Какво се надяват да постигнат?

35

Стига

преди 2 години

Сте плюли по студентите .То ректорът на СУ е едно мекотело,какви да са студентите?

34

Анонимен

преди 2 години

Всички те, всички те ще страдат! Надеждата ми е, че няколко от тях ще възстанат срещу мен и ще се откроят, като по-добри хора!

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 36 Ти си ВЕЛИК бе. Знаем те. Хахаха. Един му-хльо си ти.

32

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 29 - Това ли е защитата ти? Така ли опазваш нищожното си его?

31

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 27 - Оперделено съм в пъти по-добър от каквото и да представляват тези същества, в статията и видеото. Аз имам власт, пари, публикации, титили, приятели с възможности - А тази? Какво имат те? Нищо. Няма НИЩО! Те са слаби и отвратителни. Те си просят екплоатацията. Те са просто едни животни, без висша мисловна дейност. Разбхищение на въглерод.

30

Анонимен

преди 2 години

До Критичен аорист Що бе дъртьо? Ти колко пъти си умрял?

29

Критичен аорист

преди 2 години

Ми къде ми вървят на май....ната си! Сега пак ковид заразените до небето ще се увеличат след тия циркове! Ама тоя път да умират те! Стига ние възрастните да им ядем пешкира! И без това нас за разлика от тях, са ни възпитавали и сме възприемали!

28

бивш студент

преди 2 години

Завиждам им. Живейте докато сте млади.

27

Анонимен

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860 - А пияната девойка, като сама се доближава, до още по-пияни девойци, какво правим?

26

Анонимен

преди 2 години

Явно показват зелените сертификатите на бабите и на дядовците си.

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Чакалнята на гарата смотан.