155

Анонимен

преди 2 години

До 168. По-скоро ще играят схема, че с ваксината и бустерите са спасили народоняселението от смърт и, ето, въпреки омикрона няма умрели. Съответно ще наложат задължителна доза на 2-3 месеца да се пазим още повече.

154

Анонимен

преди 2 години

До Гиб Мелсън Доказани случаи от омикрон има в над 38 страни и вече са хиляди. Виж, няма един умрял, а над 99% го минават за 2-3 дни с лека хрема и не стигат до болница. Затова да се ваксинираме, бустеризираме, калайдисаме и така да се пазим допълнително от 0 шанс за умиране. Другари, ваксината доказано пази от смърт от ядене на картофи, полазване от торен бръмбар и вдишване на кислород, като за тази защита е гарантирано, че 99.999% от ваксинираните не умират при тези опасности.

153

Гиб Мелсън

преди 2 години

Все още няма регистриран смъртен случай от Омикрон но ние ще втвърдяваме мерките. Дай на лекарите власт и гледай сеир и страдай.

152

Ямболски цървул

преди 2 години

Сънародници....стягайте се за бой,ако искаме да живеем свободно-ще се бием с тези психопати!!!!!

151

Ямболски цървул

преди 2 години

Тази говнярка нещо много на сериозно се е взел.

150

ND

преди 2 години

Гласят фашизъм в България както е в Австрия. Тук неваксинираните, даже с тест никъде не могат да идат. Няма крайна дата. Идва задължителна ваксинация, която не е принудителна, но глобите са огромни. А 70% са ваксинирани

149

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ние сме страната на пълните абсурди. Досега няма докладван случай в света причинен от Омикрон, но ние ще втвърдяваме мерките ако Омикрон навлезе при нас. Винаги съм се чудил защо като нация сме в пъти много пъти по-*** от другите нации и единственото логично обяснение което се сещам е че само на нашата територия има такива температурни разлики. Лятото 40 градуса-зимата стигаме понякога и до -20. Тази разлика от 60 градуса ни прави главите меки и ставаме глупави.

148

Един

преди 2 години

Още един, дето се мисли за важен и управляващ, нямат край продажните натегачи, то нищо не се знае ,ама той много важен, мерки ще взема ,живота на хората ще определя, пълен комплексар

147

Анонимен

преди 2 години

УБИЙЦИ! КОИ СТЕ ВИЕ ДА МИ /ни/ ОГРАНИЧАВАТЕ ПРАВОТО НА ЖИВОТ СВОБОДА ДАДЕНО МИ ОТ ВИСШИЯ РАЗУМ ОТ БОГ! Ще платите всички вие които участвате в КОВИД ПАНДЕМИЯТА НАПРАВЕНА ЗА НАМАЛЯВАНЕ НА НАСЕЛЕНИЕТО И НОВ СВЕТОВЕН РЕД!ТЯХ НЕ ГИ Е ГРИЖА ЗА ВАС!Хората позволяват да бъдат манипулирани защото са немислещи и не правят нищо за свободата си!ОБАЧЕ ИДВА КАТАРЗИС ЗА ВСИЧКИ НА ЗЕМЯТА! ТОГАВА ЩЕ ИМА ПРОГЛЕЖДАНЕ!ПОНЕЖЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО СЕ Е САМОЗАБРАВИЛО И НЕ ЖИВЕЕ В ЛЮБОВ И МИР ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ В КОЕТО ЩЕ ЗАЖИВЕЕ

146

Анонимен

преди 2 години

Е много ясно, че трябва да се вземат! Тоя микрон вземе да изтрепе делтата... Отидоха 1000 долара в секунда. Да не мислите, че за нещо друго се скъсаха да ограничат пътуванията от ЮАР? Ни един умрял няма от микрона, обаче трябва да ни пазят! Кво викаш, за ваше добро ли? Нееее, просто за мнооооооого пари!

145

Анонимен

преди 2 години

ЮАР могат да казват за тях дали е опасен Омикрон, който е вариант на единствения засега щам, а не нов щам. При тяхното младо население е едно, а и те са повечето време навън, да не кажа почти през цялото време. В Европа и особено в България е различно заради силно застарялото население. Няма никакви наблюдения досега как се отразява заразяването с Омикрон в Европа.

144

До 161

преди 2 години

То, това е ясно, че трябва да мине през всички, обаче.., тяхната цел не е това! Те не искат да спре пандемията - едни пари се печелят, други отиват в лични джобчета, ковид пътечки, ала-бала. Иначе по въпроса - точно сега е момента, който не е изкарал ковидя да го мине, щото омикроня бил лек. Обаче, как да стане работата, като ни маскираха и ни затварят постоянно.

143

Анонимен

преди 2 години

Какви мерки,след като от ЮАР още в началтото казаха,че не е опасен този щам?!

142

Анонимен

преди 2 години

Кои са властите? Кой ги е определил като такива? На тези хрантутници кой им плаща заплатите? Ще изпълняват това, което реши народа! В противен случай ще бъдат наказани!

141

Анонимен

преди 2 години

До ***, ми ти знаеш ли че комунистите на времето разправяха че жените щели да са за общо ползване ха ха ха.

140

Наминаващ

преди 2 години

Това недоразумение ли ще предлага и налага мерки, опитват търпението на хората , а то е на изчерпване за олигофренията

139

Не можеш

преди 2 години

да спреш гората да се разлиства...Мангъров вече ви го каза-няма да свърши,докато не мине през всички,независимо какво правите...По-добре се концентрирайте върху организацията в здравеопазването,хората ще си изкарат грипа и без ваша намеса...

138

Анонимен

преди 2 години

Повече вярвам в извънземни, отколкото в омикрона. България сме ние хората и от нас зависи какви мерки ще се вземат. Само трябва да действаме.

137

Анонимен

преди 2 години

Фалита на фирми, този път няма да бъде спасен

136

Анонимен

преди 2 години

Който се разболее от заразата ,няма да влиза в болница ,нали !Там ,ще го излъжа с още лекарства ,подобни на ваксините !