60

I'm-дртиБел-БОЙ

преди 2 години

Помня, как преди години, кат бях наемник в Центъра на София до Народното театро, бегах като от прокажен от тоя същия УЛИЧЕН "музикант",който надуваше кларинета и САХА и то ЯК0 но пък добре, че от друга страна имах качествени слушалки -on ear-,та по този н/н съумявах да си спестя "удоволствието" от тази "неговата" махленска псевдо-музика. Защото човек винаги требе да може да излезе от некоя тягостна ситуация като тази случка с Анди Гарсия,макар че за него си е чиста екзотика, а за нас- чиста мъка

59

Гиб Мелсън

преди 2 години

Всички холивудски актьори, които играят мафиоти идват на специализация в България.

58

БАН

преди 2 години

Зеленият чорап от село Славяново, не Стамболово :)

57

БАН

преди 2 години

Страшна новина, сякаш днес се е случило, а София от вчера е покрита със сняг и киша хахахахаАма по-добре такива новини, а не за ковид, Трапчинко и Кокорчо и оня със зелените чорапи от село Стамболово :)

56

Joan

преди 2 години

Супер е Анди! Велик актьор! Неповторим. Прекрасно е, че е дошъл в България и се чувства добре! Щом е качил клипче, значи, му е направило силно впечатление гостуването в България.

55

Корлеоне2

преди 2 години

Заглавието трябваше да е "Софийски *** с черно БМВ за малко не блъсна на пешеходна пътека световноизвестният артист Анди Гарсия"

54

eve1

преди 2 години

Кръстникът е велик филм,глефал съм го стотици пъти но както хубава песен отново и отново си го пуска и се наслаждавам на актьорското изпълнение и музиката!

53

Еббасси

преди 2 години

ТОВА е харесало на Анди Гарсия ??? Мдаа, впрочем защо не? Хората които живеят в изолираната среда на високия си стандарт може да го смятат за екзотично... Анди , братле, ела, купи си къща в България близо до роммската маала , разхождай се пеш вечерно време , дай им да разберат на м0ргавите ти съседи че си паралия... и след само няколко месеца ще промениш завинаги предпочитанията си... ще бягаш с 200 като всички нас - Българите които цял живот живеем с тези "екзотични" съграждани. Гаранция .

52

Ангел

преди 2 години

До 57 ти си по-зле и от него бе гьоференце!

51

ЩПО

преди 2 години

До Анонимен 54. Доста ти е слаба граматиката, душко. И с едно пръстче ли чукаш по клавишите? Нищо. Ще се се научиш.

50

Bluesky1

преди 2 години

Анди Гарсия щеше да го згази на пешеходната пътека един бг абориген с БМВ!

49

Анонимен

преди 2 години

Е пак намерихме с какво да вчечетляваме с тоя пълен меко казано но иначе гладен както винаги дром.Цяла Европа се напълни с тази зган на всеки ъгъл по двама трима, никой не ги брой за живи, а ние вчечетляваме с тях, до каде я докархме.

48

Каквото, такова

преди 2 години

Просто щеше да е хубаво нашият съгражданин ромът да беше го докарал до оригинала вместо вкарването на ориенталски ритми, тогава наистина щях да се, изкефя до край, но ромът наистина не е знаел, кой е седнал до него.

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Анди Гарсия е впечатлен от камъните падат!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Толкова е впечатлен, че със сигурност ще го сънува дълго време този музикант.Беден народ гледа за каквото може да се хване от музикант до домат.

45

Дон Корлеоне

преди 2 години

Велика трилогия! Велик саундтрак! На Анди Гарсия му е кеф да вижда и чува как хората се радват на нещо, което е свързано с душата му завинаги.

44

това е

преди 2 години

велико :)

43

Анонимен

преди 2 години

Няма начин Анди, който е от кубински произход да не се разхожда с кубинска пура. Това е невъзможно.

42

Анонимен

преди 2 години

Като цяло ми дреме и за холивуд и за цялата американщина. Ние нито сме фактор, нито някой ни отразява.

41

Анонимен

преди 2 години

На чуждеците им е интересна нашата натуралност. Тук са като на сафари...