98

Анонимен

преди 2 години

Но ползите превишават вредите, нали така? Бегайте да се ваксинирате.

97

Qanon

преди 2 години

"Имунизиран"!!! Е, вече няма да го лови ковидът...

96

Исторически парк

преди 2 години

Ако не се беше ваксинирал, щеше да е по-зле!

95

Анонимен

преди 2 години

До Само тоя да беше Колега, кажи кой професор от НБУ е починал?

94

Анонимен

преди 2 години

Ако беше само един починал е добре, въпроса е че са много а правителствата си мълчат.

93

До Айти

преди 2 години

Браво! Но ако случайно "в себе си утеха не намериш", както беше казал поетът, знаеш какво да правиш...

92

Анонимен

преди 2 години

До Дедо "Само дето всички МЗ във всички страни , тихо- мълком се отърваха от Астрата !" - а астрата е препарата с най-малко странични ефекти от всички...

91

Анонимен

преди 2 години

хахаха... ВАЕРС са обявили 20 000 смъртни случаи от т.нар. ваксини, ЕМА - 30 000... а Хърватия - 1... А България колко... 0? Две възможни причини - тука ги бодат с бистра водица (малко вероятно) или нашите дохтори са послушни б0лонки дето не смят да джафкат срещу бонусите си... сами се сетете.

90

Lina

преди 2 години

Въй... Случва се - когато се подлагат на експеримент и си бодат нещичко на 3 месеца. Защо ли ?

89

Анонимен

преди 2 години

За 2021 нси дават 150 000 умрели спрямо 109 000 за 2019 - официално 20 000 са умрели от ковид и сега се пита другите 20 000 от кво са умрели :P

88

Анонимен

преди 2 години

И семейството не може да ги съди.

87

Чужденеца

преди 2 години

Резулта бил от март, значи е Крит 9 месеца, защо ли?

86

Дедо

преди 2 години

Не бе , други нема въобще )) Само дето всички МЗ във всички страни , тихо- мълком се отърваха от Астрата !

85

Айти

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

84

АнонимеН

преди 2 години

ПРОФЕСОР САРА ГИЛБЪРТ СЪЗДАТЕЛКАТА НА ДИЗАСТРА СЪСИРЕКА: АЗ СЪМ ВИ ОБЕЩАЛА ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА ВАКСА ПАНДЕМИЯ ЩОТО ЗА СЛЕДВАЩАТА КОВИД ВАКСИНА ЩЕ СЕ СТАРЯ ОЩЕ ПО-МАЛКО И ЩЕ Е ОЩЕ ПО-НЕКАЧЕСТВЕНА ЗА ДА ИМА КОЛИЧЕСТВО И МНОГО ПАРИЧКИ В МОЯТА СМЕТКА!

83

Анонимен

преди 2 години

Доклада за смъртта е получен през Март 2021, и тогава са започнали проучване от HALMED! Чак сега съобщават за починалия мъж, месеци след като забраниха Астрата по света. Въпросът е колко месеци/години ще бавят потвържденията на смъртни случаи от Pfizer/Moderna...

82

Само тоя да беше

преди 2 години

Аз познавам един професор от НБУ, ваксинира се, и на трети ден беше починал пред входната врата. Беше се обаждал насам-натам, на ЛЛ и нищо, всичко било Ок, било нормално да му е зле известно време.. Е, човека вече го няма, както и много други! Помислете си добре дали да го правите!

81

Мен

преди 2 години

Вуйчо ми почина 2 седмици след ваксинация с Астра Зенека. 2 инсулта и инфаркт. Докторите казаха, че цялото му тяло е в тромби. Съвпадение, едва ли?

80

Анонимен

преди 2 години

А ми то почти цала Европа забрани АЗ при млади хора.Защо ли е избрал тази ваксина?

79

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 88: Тихо! За тях не се пише. Въпреки че механизмът на действие е почти същият. И там има mRNA и същия spike протеин се произвежда от клетките - което води до страничните реакции. Разликата е, че генетичният код се транспортира до клетката с нерепликиращ се аденовирус при AZ, а Pfizer с липидна наночастица.