57

Анонимен

преди 2 години

централата на ГЕРБ не е в НДК, те са в бившата сграда на ПРОНО, която е присъединена към НДК, а не обратното, каква култура ве минектов, та той и неговите другари миналата година хвърляха по обществени сгради, вкл. и паметници на културата яйца и домати

56

Анонимен

преди 2 години

До Сата НАТО Никой не си е правил илюзии, че сред симпатизиращите на червените сатрапи няма хиляди Газдовци, готови да продължат делото му.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 "Божков поне щеше да направи частен музей и да я изложи за гледане." Хахахахаха. В сградата на Нове ли? Мхм. А един мармот увива шоколада в станиол. Впрочем, с КРАДЕНИ от държавата антики "частен" музей, а?

54

Край

преди 2 години

Минек акъл немаш - от 2 г вече никой не търси офиси всичко си работи надомно

53

Starship Trooper

преди 2 години

До Анонимен 59Припомни, де. Тя кметицата на Младост е доказан престъпник.

52

Анонимен

преди 2 години

алооуу... Анонимния... защо не питаш за ДБ, те са три партии и ДСБ имат офиси в държавен имот, и Бойкикев и Зеленете имат офиси в държавни имоти, ДАЛИ ДА НЕ СЕ СЪБЕРАТ СЪЩО, А ПЪК в БСП-то За България коалицията е от 6-7 партии, всяка с отделен държавен или общински офис... ГОНЕТЕ НАРЕД

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 59 "и конфискации на частни колекции?" Охооооо, освен почитатели на полицейщината, си имаме и почитатели на грабежа на българския народ. Отдавна не бях чел някой да пише за "колекцията" на Божков. Какакво стана, той успя ли да докаже произхода й, или той понеже е от "новите" и "промяната" и няма нужда?

50

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 58 "Не мога да разбера какво общо имат герб с културата, че офиса им да е в НДК" То и аз не мога да разбера какво общо има НДК с културата. Някои от вас са прекалено малки, за да го знаят, но в НДК се подвизаваше един от най-гнуссните битаци през 90те.

49

вицове

преди 2 години

До до Вицове Радвам се, че ви е смешно. Не знаех, че кутевчетата вече ви събират в офиси. Сигурно на Минеков затова много му трябват тия на ГЕРБ: да ви настани вас там. Това би било и в унисон с принципите на червените мракобесници: да използват обвинението, за да вършат това, в което обвиняват другите.

48

Анонимен

преди 2 години

До до 28 закон/54 "нищо пидобно не пише кака, интерпретации гербаджийски" Пише, "кака". Отвори си Закона за политическите партии и прочети член 31, ал. 1. Ако такива са "гербаджийските" интерпретации, значи дай боже повече, защото явно те са в унисон със законите на страната, докато едни "морални" си правят каквото искат.

47

до законът

преди 2 години

хмм, а до 2019 та кой ще плаща 5 милиона примерно

46

до 28 закон

преди 2 години

нищо пидобно не пише кака, интерпретации гербаджийски

45

до Вицове

преди 2 години

аууу Бойко е седял на течение с тез дограми 82 ра. То за това и минискуса се е обадил... разсмя ни целия офис обедно

44

до вицове

преди 2 години

тива с партидите го разоравяй в детската градина, ако им беше лошо с такива партиди гробарите щяхте да сте се изнесли отдавна от НДК ама друго е да се топлиш от общото. А дограмите алуминии 82 ра са доста пи добри от много пластмаси от 21 век. Мслиии горките гробари в каква немотия сте били 12 години.

43

Анонимен

преди 2 години

Много мръсни тайни ще бъдат разкрити. затова е необходим един работещ парламент, който да осигури необходимите за това законови промени. Вече и слепият вижда, че Герб и ДПС нямат място в Парламента. Истериите на "Фъфльото" на Герб Дилов и злобната Деси, показват само едно, че ако Лаура Кьовеши наистина започне антикорупционно разследване в България, вече няма да говорят за липсата на легла в болниците, а за липсата на легла в затворите.Ггодини сме ги хрантутили, а те ни гледаха снизходително...

42

Анонимен

преди 2 години

Май носителите на новия "морал" не смятат той да се съобразява със законите в държавата. Затова и министъра КОВЧЕЖник лъже безогледно за "наеми", при положение, че ЗПП ясно казва, че парламентарно представените партии имат право на БЕЗПЛАТНИ офиси на в държавни и общински имоти.

41

Анонимен

преди 2 години

Хайде в петък джипко да иде към НДК, не само да се крие. Да натовари герберчетата и към БнакИ у зайчарника.

40

Вицове

преди 2 години

До до вицове Тоя офис с общи партиди за ток и вода, и дограма от 82ра ли е?

39

Маручо

преди 2 години

Абе дилов острието защо си подпира носа с маската?

38

Ц

преди 2 години

Герб плащат ли изобщо наем? Защото в някои молове примерно се плащат САМО КОНСУМАТИВИТЕ, Без наем, защото иначе стоят празни, НЯМА ЖЕЛАЕЩИ ДА ПЛАЩАТ НАЕМИ НА ГОРНИТЕ ЕТАЖИ!