89

За КРИМ, чий е ?

преди 2 години

Нито ДУМА !? Ти да видиш и да не повярваш !

88

Бай Гън придьот и

преди 2 години

Порядък НАВЕДЬОТ ! Да ама се оказа , че ПРИЕМАТ да седнат и да се ДОГОВАРЯТ с РОССИЯ ! Да видиш и да неповярваш ! Да за РАЗПРОСТРАНЕНИЕТО на НАТО ! Интересно и от какъв ЗОР !

87

СЕВЕРНИЯН ПОТОК - 2

преди 2 години

НЯМА да бъде ЗАТВОРЕН ! Белив ми ! И САЩ не се НАЕМАТ да му се ПРОТИВО ОСТАВЯТ ! Дъ ВОЙС оф Раша и вери СТРОГ !

86

Анонимен

преди 2 години

*** тъпотията!Сами да си режат клона много умно :))))))

85

таварищ паПутин

преди 2 години

Нееемате грижааа...като превзема Украйна ще транспортирам газът по украинския газопровод без да плащам наем!!!ТЪПИкравари!!!

84

Анонимен

преди 2 години

Добре че беше Русия да успокой цените на газа и да пусне малко на Германия. Сега обаче голям го вадят, а до онзи ден ревяха колко бил скъп газа. Аз му казах на Путин тогава да не се разнежва а да хи остави да си вземат скъпия газ и да им дойде акъла. Нищо, не е късно тя зимата сега започва.

83

Боби, Карлуково

преди 2 години

Време е ООН да разреши на Украйна да имат ядрено оръжие. Те вече сигурно имат но да се легализира. Това ще бъде единствения гарант против руския империализъм.

82

Анонимен

преди 2 години

Сега ли ще прдят в найлонови торбички да готвят после на газ.

81

Анонимен

преди 2 години

До 111 Не Русия се отказа от Южен поток, а Бойко Борисов. Или по-скоро отказаха го.

80

Анонимен

преди 2 години

Нали има Северен поток1,който функционира и се експлоатира,толкоз много газ ли им трябва на Германия или на още някои,че не им стига само от него газ да получават,освен това и двата са до крайна точка в Калининиградска област на РФ,като заради Северен поток2 РФ се отказа от Южен поток поради Третия енергиен пакет на ЕС за възможността на отклонения за независими доставчици на свързани с тях от трасето им или със собствени трасета на територия на страната през която минават с междудържавни такси.

79

Анонимен

преди 2 години

До Майора Преди малко ми стана известно, че токът у нас е 2 пъти по-скъп от този в Москва. А знаеш ли какви са заплатите в Москва?

78

ПЕНКО

преди 2 години

Е БА ТИ НАГЛОСТТА НА И ДНЕШНИТЕ РОБОВЛАДЕЛЦИ --- НАСЛЕДНИЦИ НА ИЗБИЛИТЕ 120 МИЛИОНА ИНДИАНЦИ -ЗА ДА ЗАГРАБЯТ ЗЕМИТЕ ИМ !!!! СЕВЕРЕН ПОТОК-1-2 - Е ГЕРМАНСКИ ПО ФИНАНСИРАНЕ И ЕКСПЛОАТАЦИЯ -НЕ Е РУСКИ !!!!!!

77

анонимен

преди 2 години

Така както македонците казват, че не са българи, така и украинците казват, че не са руснаци! И мнението им, трябва да се зачита! Я си представете България да анексира Северна Македония?! Радев, нещо да кажеш за тази държавица?!

76

Анонимен

преди 2 години

Аз пък ако съм на Русия казвам, че от 1 януари спира газта през украйна, швабите като не искат северен поток да седят на студено, а ако го искат - те ще прибират транзитните такси вместо укрите.

75

ИСТИНА

преди 2 години

ИСТИНА ВИ КАЗВАМ---УКРАИНЦИТЕ СА РУСНАЦИ И СКОРО ЩЕ БЪДАТ ТОТАЛНО КЪМ РУСИЯ---ПУТИН Е НАЙ ВЕЛИКИЯТ РУСНАК НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА

74

МАЙОРА

преди 2 години

До 97 Кое клише се е изтъркало! Минималната заплата в Русия е 3 пъти по-ниска от българската, а средната заплата в Русия е около 60% от тази в БГ! Също по-ниска и то доста! И сравняваме най-бедната в ЕС с "вИликата" Русия, а! ХЕХЕХЕ :))))))))

73

селянин

преди 2 години

няма логика ако има война какъв е смисъла да захранваш противника с горива хи хи хи така или иначе сп2 ке сопре

72

Анонимен

преди 2 години

До Боби Боби, не ми отговори на въпроса, защо Русия може да разполага ядрени оръжия, с които по собствените ти думи даже да не даде възможност на украинците да се защитят, а Украйна да не може да направи същото? "Размишленията" ти, за това за колко време руснаците ще превземат Украйна ни най-малко не ме вълнуват. Те са обикновените ти размечтавания посред бял ден. Отговори на въпроса ми.

71

до МАЙОРА

преди 2 години

аха четем което ни е изгодно, 780 мрд нямат резерв но видиш ли 500 имат дълг. ми тя само една мижава Гърция е със 120млрд дълг бе. За щатския да не говирим там дълг няма щото пепатницата работи

70

Анонимен

преди 2 години

Тия па, то ако Русия нахлуе в Украйна, украйна ще стане област от Русия след 2-3 дни. Така че Руснаците ще им изпращат вече газта чрез Руския газопровод минаващ през област Украйна. Северен поток няма да им трябва :))))))))))))))))))