115

Електра

преди 2 години

Да но там няма нито един жив комунист на власт да ги краде...

114

пепи

преди 2 години

Да ама и разходите са по 5

113

Анонимен

преди 2 години

През последните 5 месеца Българи ятрайно изостава в икномическия ръст спрямо страните в ЕС, дори Румъния е с двуцифрен ръст.

112

Nimand

преди 2 години

Е поне в нещо да сме първи !!! АА И цената на хляба ни е най най - висока в Цял Евро Съюз !!!!

111

А сега

преди 2 години

За 77г. БКП съсипаха държавата. Каквото можеше да се открадне, окрадоха. Принципа, след мен и потоп. Отново във власта. Да ли ще намалят социалното неравенство. Прогресивен данък, необлагаем минимум, безплатно образование и здравеопазване... Едва ли. А какво пише в споразумението: главата на Гешев. Да ли е промяна?...

110

Петър

преди 2 години

Най-бедната пак е България!Гарантирано от ГЕРБ!Заслужавате си съдбата, мили, но оглупяли българи. Щом търпяхте крадливия мутряк 10г., сте си заслужили напълно мизерията в която сте.

109

Анонимен

преди 2 години

Ами идете в Люксембург тогава, не може доходите да са еднакви навсякъде.

108

ХХХ

преди 2 години

Ако питате Буци ....виновни са Радев , Живков и Путин ! Те управляваха 12 години държавата ! Те я окрадоха ! Той не е взел и 2 лева !

107

До 137

преди 2 години

Това съм го учил но все пак направих справка точно в английската Уикипедия.нищо лично

106

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 136 Що бе протестърче опикано? Колко беше богат преди генерал Борисов?

105

До 131

преди 2 години

Благодаря за инфото, но предпочитам да вярвам на английската уикипедия относно статията за Люксембург, отколкото на непознат в Интернет това е, нищо лично!

104

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ти за бедността, Генерал Борисов!

103

До 131

преди 2 години

Мерси за допълнението.

102

До 119

преди 2 години

Ние нямаме право да изплащаме дълг на държава от еврозоната. Запознайте се моля! Те затова искат да ни вкарат там. Да бъдем солидарни с останалите. Ама нашите казват ако закъсамеще ни помогнат( ако сме в еврозоната. Та така 1 лев или евро не сме дали за Гърция. Само ежегодната ни вноска за ЕС възлизаща на 1 млрд 416 млн. Поне толкова беше за 2021

101

Анонимен

преди 2 години

А защо не писаха за цените в Люксембург? Примерно наем на стая 20ина кв.м. с легло, маса, кухня и ниша за тоалетна в тях е към 4000 евро и масово хората живеят в Германия и Белгия на по 2500-3000 евро наеми, ама поне за къща, и пътуват всеки ден по 100км за работа. Разлики като подстрижка тук да има за 5лв, а там под 50 евро да няма? Доходите не винаги значат висок стандарт на живот. Важни са и цените. 7-8000 евро там са нещо като 2-3000лв у нас, а това им е много висока заплата.

100

Анонимен

преди 2 години

До До 110Бенелюксът е северната Венеция още от 11-ти век. Всички търговски пътища през средновековието минават оттам, а от Изтока коприната е идвала в днешна Италия и след това нагоре до днешна Холандия. Неслучайно там се появяват първите банки, лихвари, финансови инженери и т.н.

99

До 124

преди 2 години

Брюксел е. Останалите изброени са искали да бъдат такива. Предшественика на ес( обединението за въглища и стомана) са заседавали в Страсбург и Люксембург. За това се бъркаш. Единствената столица е била Брюксел. Белгийците не са искали и са предложили да бъде саарбрюкен но не е станало. А това че депутатите заседават и в Страсбург това явно те е объркало

98

До До до.....124

преди 2 години

Забрави СОФИЯ.........Люксембурга на Балканите ))))

97

Русофобите...

преди 2 години

...газ пи*аят и злоба пръскат, *** не заминат при "Големия Брат" на Запад на топличко и с хилядите евра заплата, а се залепили за радиатора стоплен с руска газчица добита от от не най-умните но все пак трудолюби ръце.

96

Разликата е :

преди 2 години

България плаща данък Русия, а Люксембург не !