66

83

преди 2 години

Може и да стане. Но вие ще плачите. Без мозък не става. Става, ама в животинския свят. А той има все пак малко мозък. За него не се безпокойте, а за себе си.

65

Анонимен

преди 2 години

Когато на следващите избори вземе мнозинство, продължавайте да плачете!

64

79ти неграмотнико

преди 2 години

Не призовава да НЕ СЕ Ваксинират. Призовава да не се налага насилствено на тези които не желаят с възбрани, ,ограничения и още куп мерки, които да вкарат непослушните в правоваксиналното мислене. А инак твоите родители отдавна са в риск, като са те пръкнали.

63

Анонимен

преди 2 години

Страхотен популист.

62

ПроСоТо

преди 2 години

Що се отнася до апела на некои пишещи тука,то те явно не четат статиите..Ето например какво биха прочели ТУК,ако искаха:..-"Директорът на СЗО за Европа Ханс Клюге заяви, че задължителните ваксини трябва да бъдат "абсолютно крайна мярка и да се прилагат само когато са изчерпани всички други възможни варианти за подобряване на ваксинациите"..ЗАДЪЛЖИТЕЛНОТО БОЦКАНЕ с неизвестни субстанции,и то през шест месеца,си е чиста форма на държавен ТЕРОРИЗЪМ.

61

Анонимен

преди 2 години

По анти -Българин от този няма на къде.Той е срещу Българите,като призовава за неспазване на мерки,да не се ваксинират и така излага нашите родители на риск.А по отношение чуждото влияние:без инвестициите и без ЕС 8 НАТО ще сме най- бедните в целия свят ,а е само в Европа.

60

ПроСоТо

преди 2 години

абе има известен резон в приказките му..Но има два проблема:-Първия е,че се е взел на много сериозно и едва ли не поставя ултиматуми..Втория е,че направо, без да се позамисли, използва съвсем фриволно категорията "държавен преврат"..Това беше в речника на Тиквата,когато хората протестираха срещу него.

59

Анонимен

преди 2 години

Този е за в затовра или поне не е за в парламента.Няма как да си депутат без ваксина.Задължителна ваксинация за депутати,лекари ,учители,полиция ,военни,таксиметрови шофьори и всички държавни служители.Но най-напред депутатите.

58

Анонимен

преди 2 години

Задължителен сертификат и ваксинация.Никави PCR ,отдавна има ваксини.Да се ваксинират и да направят пример пред обществото.А този е за в затвора.

57

Анонимен

преди 2 години

Отнемете му имунитета на този,подвежда възрастните хора.Този има вина за 30 000 починали Българи.Този е анти-Българин.Съзнателно подвежда хората.Той е наясно за риска.Това което го прави е от популистки и политически интереси.Време е да видим истински държавници.Как ще преодолеем корупцията и всичко нередно,като оставаме подобни хора да са депутати и те да определят кое е правилно и кое не.

56

Анонимен

преди 2 години

Народните представители трябва да бъдат пример и да се ваксинират всички публично.Ако не вън пт парламента шарлатани.

55

Анонимен

преди 2 години

Задължителен зелен сертификат в парламента или изключване от парламента.Този даже е за затвора,понеже призовава за неваксинация,подвежда хората ,че няма вирус и по този начин хората,особенно възрастните и хорта с ниско ниво на интелект се излагад на висок риск за смърт.Той е народен представител и трябва да има отговорно отношение.Отнемете му имунитета и затвор.

54

Анонимен

преди 2 години

До Ц какви български интереси имаш ти, бе дундьо? Българските интереси са да прескочим едни 100 години, които ни делят с развития свят.

53

Анонимен

преди 2 години

До Мисли Кой ти изпра мозъка толкова добре и го изглади безупречно? Марш в средновековието, подобие на човек.

52

До 9

преди 2 години

За корона-вирусите знаят много хора от много време...Но много малко хора знаят за т.нар."ваксини" срещу тях...Точно там е заровено кучето-защо ни се пробутва като панацея нещо,което дори производителите не наричат ваксина-този термин се използва само от политици и журналисти...

51

Мисли

преди 2 години

Горд съм, че гласувах за Възраждане. Напред срещу иззедници душмански...

50

Ц

преди 2 години

ВСЕКИ, КОЙТО ПОСТАВИ НАЦИОНАЛНИТЕ БЪЛГАРСКИ ИНТЕРЕСИ НА ПЪРВО МЯСТО - ЩЕ БЪДЕ ОБРУГАВАН И ДИСКРЕДИТИРАН ОТ ВЪНШНИ СИЛИ И ИНТЕРЕСИ. ТРИ ИМПЕРИИ ЩЕ ГО МАЧКАТ.

49

баба мара

преди 2 години

костадинов не се държи прилично днес кръстосал ръце на гърдите и чака ген радевизлъчва сивота и прос-то-тия

48

До 56

преди 2 години

Не сме и САЩ, Англия или Германия обаче все още. И слава богу. Като не те кефи тука, марш на Запад!

47

Ямболски цървул

преди 2 години

Троловете на статуквото ми цъкат минуси.Давайте още.... това ще ви остане.