45

Анонимен

преди 2 години

1 норвежка крона=0.19 лв.

44

Ашколсун!

преди 2 години

Идеално! - Докато не почне да им тече от ушите - никаква спирка! От лявото да извира файзер, от дясното - Модерна! Иначе никакво улазяне у норвегията! ама-хаа :Д

43

Анонимен

преди 2 години

До 40 Важното е не дали имат 1100 от началото на епидемията, защото една година са имали точно 0 ваксинирани. Важното е сравнение как са били в пик преди ваксината и как са сега в пик след нея. Ако тогава имат 900, а сега 200, ваксините работят. Ако сега са 600, то ваксините не работят, защото умрелите са се увеличили.

42

Анонимен

преди 2 години

До 44 Днес е излязло в Германия как леко манипулират броя заразени ваксинирани и неваксинирани в Бавария и се оказало, че е за цялата държава. Имат ваксинирани 4000 и нещо, неваксинирани 5000 и нещо и 57000 с неустановен статус. Пишат 57000+5000 неваксинирани и обявяват, че само 10% болни са ваксинирани. Та така нагласят и при отличниците и пак имат по 40, 60, та до 70% ваксинирани в болница по статистика.

41

Анонимен

преди 2 години

Защо ни занимавате с тези кръвоумешаните по роднинска линия. Това не са хора. 3 години едва ги издържах но нямаше как шефа ми ме прати да бачкам с тира да му правя пачки. Това са най студените хора на планетата. Тях неможе да ги видите да се усмихват. Като роботи са. Плодят се по линия. Затова са бавно развиващи се. Само които не са имали работа с тези ще си мислят че това са нормални хора. Баща с дъще ря да прави се.кс за нормално ли ще го приемете. Или брат и сестра. Майка и син.

40

Анонимен

преди 2 години

Всъщност почти никой не знае, какво точно се случва в някои държави включително и в България. Всички данни може да се манипулират и чрез медиите да се облъчва обществото.

39

В.

преди 2 години

До 18-ти век в Норвегия са горели вещици на клада.

38

Анонимен

преди 2 години

До 39 ти *** ли си, какви пълни болници в Норвегия, какви починали за 2 години от начлото на пандемията имат 1000 умрели, колкот нас миналат седмица.

37

Анонимен

преди 2 години

До иван Никакво безсилие на човека не опитват да оправдаят. Искат да покрият гафа с локдауни и ваксини и сриването на икономиката, че иначе ще има бесилки или най-малкото як тупаник. Същото като зелените щуротии- ще изпукат хората от студ заради липса на ток и високи цени, затова ще налеем в още повече перки и солари и всеки да си прави солар вкъщи. Като мине гюрлутията и дойде зима, просто вече друг ще мисли как да се спасява, защото днешните ще са в пенсия на Карибите.

36

Анонимен

преди 2 години

Ама че са глупита тези норвежци, нас да видят ние имаме 30 000 починали от началото до сега, а те с тяхните 1100 къде са тръгнали. Очевидно ние знаем ккво се прави, нас трябва да дават за пример, все пак сме на 2ро място по починали на 1млн. население, а те къде са, в дъното. Хич да не ми се хвалят, ние тука за 1 седмица имаме повече умрели от тях за 2 години.

35

Анонимен

преди 2 години

Я, и тия признаха, че ваксината изфирясва. И сега какво? 70% ваксинирани и пак пълни болници и умрели. И на ден ваксина дали ще помогне? Става малко като "Щом с вода не изгасва, дай да люснем отгоре още туба бензин и да го загасим.".

34

Анонимен

преди 2 години

Каквото искат да правят само нас да ни оставят на мира. И като се убодат, да си стоят по къщята карантинирани, щото са заразни.

33

Шах

преди 2 години

Това вече е зависимост от ваксинта ..Как се спира зависимост .? Попитайте някой зависим ккато мен .Ами за цял живот е.

32

иван

преди 2 години

Светът полудя определено. Ами направете ваксинацията ежедневна. Не виждате ли, че нищо не помага. Не помага науката. Предлаганият продукт не е ваксина, определението за ваксина би следвало да е нещо, което, като го приемеш, не се заразяваш, ама не е така. Не помага нито ваксърството, нито антиваксърството. Чудят се какво да измислят, за да оправдаят едно единствено нещо......безсилието на човека над случилото се, и това, че това ще изчезне, когато Бог реши, т.е. когато не се движим с модернизма.

31

Дедо

преди 2 години

След първата доза не стана . След втората доза не стана . След бустера не стана . Мое па след четвъртата доза да стане !?

30

Анонимен

преди 2 години

Гледайте онзи дето се изпусна пред Мира Добрева, че ваксините са експериментална генна терапия.

29

Анонимен

преди 2 години

Гледайте Great State 2017 на Дейвид Кроули.

28

Анонимен

преди 2 години

Кунчев пак ли се скри за няколко месеца? Преди да се ваксинира стадо диви коне не можеха да го издърпат от телевизиите.

27

До 24

преди 2 години

Така е, пустите чистокръвни никак не искат да *** и жизнено си щъкат по своите си дела, безсимптомно заразявайки прободените по три пъти и "защитени" баламурки, пращайки ги на интрвю с Коритаров :D

26

Анонимен

преди 2 години

До Антиваксър--- Ваксърите ще кажат, че мерките са много лабави.