89

Анонимен

преди 2 години

То 100 процента смъртност , си е достатъчна. Имотите ще поевтинеят иде последният ден.

88

Анонимен

преди 2 години

"Вие дето мислите че никой не може да ви излъже сами несъзнателно се манипулирате и сте най податливи на конспирационни теории!" - Виж сега, наричат се конспиративни теории, а не конспирационни и не е лошо да провериш какво означава думата конспирация ей така за обща култура, защото съм сигурен, че не знаеш! След това си бии 3-тата доза (естествено). Все пак си отговорен и "умен" гражданин, а те така правят - бият си ваксинката, когато им кажат и не питат защо. Успех!

87

Анонимен

преди 2 години

Не е лошо да се направи подобна статистика за ваксинираните т.е. колко от ваксинираните са починали в рамките на една година след ваксинацията и числото да се сравни с неваксинирани. Примерно 10 000 ваксинирани и 10 000 неваксинирани, при които не е доказано и при двете групи, че са боледували от Ковид. Ако при първите числото на починалите е значително по-голямо отколкото при вторите, значи ваксините си работят и вършат работата, за която са създадени а именно намаляне на населението...

86

Внезапна смърт

преди 2 години

До "Какво значи внезапна смърт?" - Ами ... внезапна. Решаваш да идеш да се ваксинираш, ама внезапно те блъска кола, или внезапно ти пада саксия на главата или внезапно ... каквото и да е. Ако не беше тръгнал да се ваксинираш, щеше да живееш.

85

Четящ

преди 2 години

Тук пише един, най-много двама души, които са със сериозни метални проблеми на клинично ниво. Не ги мразя, ненавиждам гадостта и долнотията им

84

Пррболедувал

преди 2 години

Какво значи внезапна смърт? Аз си завещавам имота лично на Тома Биков .

83

Анонимен

преди 2 години

До Това е истината :)) " Победилите вируса..".. СЛЕД ХОСПИТАЛИЗАЦИЯ! Под 65г, това са под 1% от далите положителен тест! Направо се разтреперих... ти кажи защо ваксинираните *** двойно повече в Англия???

82

Анонимен

преди 2 години

А кога ще прочетем тука, че не-кромид смъртността в Англия сред ваксинираните 10-60г е двойно по-висока от тази при неваксинираните??? За Италия тия дни излезоха също подобни цифри! Та кога ще го прочете това тука???

81

Това е истината :))

преди 2 години

Разбрахте ли? Победилите вируса има остава до година живот. Ваксинираните могат да изкарат още цяла година, а пък с две дози може и две години да изкарат. За третата игла е още рано за информация - рога ли, крила ли дава , какво дава, какво взима ....

80

Анонимен

преди 2 години

Вие дето мислите че никой не може да ви излъже сами несъзнателно се манипулирате и сте най податливи на конспирационни теории!

79

Анонимен

преди 2 години

И още по-висок е рискът , ако преболедувал се ваксинира. Но тази статистика не се вади на светло, защото е неудобна.

78

Анонимен

преди 2 години

Що не вземете да пишете за умрелите след ваксина, от ковид?Че имам 1 познат ваксиниран и умрял.А друг, ваксиниран и след това е с 2 инсултаА собственият ми мъж след 2 игла получи същата вечер пристъп на задушаване и му слагаха кислород и инжекцияИ после го получи още 2 пъти?

77

Анонимен

преди 2 години

Ако ме хванат без маска в хипермаркета ще кажа, че ковид ме е заставил да съм без.

76

Анонимен

преди 2 години

Не сме ние виновни за климатичните промени, ковид е виновен, веднага да върнат парите на хората.

75

Анонимен

преди 2 години

Подпомагам матрялно антиваксърски вдовички!

74

Анонимен

преди 2 години

Супер! Най-добре се ваксинирайте веднага с ваксината, която пази на 0% от разболяване, за да имате +233% от Ковид и още +125% вероятност за съдови заболявани от "ваксината."

73

233%

преди 2 години

Като пишете се информирайте какво означава 233 % риск от смърт.Заначи всички са починали плюс още 1,33 на починал вече отгоре.КОи са тези отгоре дето са починали?

72

Анонимен

преди 2 години

Нека плашенето започне СЕГА !

71

ПРЕДНАТА АГИТАЦИЯ

преди 2 години

Нещо още по-плоско да измислите? И така да е - избирам да умра свободен, а не набоден. Все от нещо трябва да се мре. И ваксинираните умират, също и неваксинираните оцеляват въпреки "лекарите"

70

Коприва

преди 2 години

Подгряват за всичко предстоящо като резултат от вакшитирането. Да не си мислите, че само Кунчев е втасалия от инжекциите и проявил признаци на Ковит.