38

Случаен

преди 2 години

Как така сега смъртността е с 17% по-висока от вълната която беше преди една година когато нямаше ваксини?

37

Анонимен

преди 2 години

Няма и да го има измисления Омикрон ,другарю Витанов ! Щом вече прозираш истината , значи си почнал да изтрезняваш ...

36

Анонимен

преди 2 години

Козел

35

Hanko

преди 2 години

Ей този мушмурок...пак изпълзя

34

Анонимен

преди 2 години

E га тия лъжепророци не ги затворят в затвора!

33

Анонимен

преди 2 години

ЗАЩО се дава дума в медиите на всякакви ЕдЕотЕ като тоя Витанов?!?!?Ето това е основната тема !!!.......набират се за жмурналя разни проЦти провинциалистчета които започват да облъчват племето по най-безумен начин.

32

Анонимен

преди 2 години

Наи добре знаетели как оставете 130 милиарда в три черни чувала пред народното събрание и кои са му на късмет да си ги харчи с здраве разпускаите всички партии и от утре кои на къде види така тамъм всичките ще са щасливи и капитализмът ще падне всичките да си вземат по един сноуборд и да ходят в планината и за риба изрежете всичките гори купете още 100 дизелови автобуса не си купуваите електрически автомобила караите си дизелови автомобила не залесяваите и не озеленяваите.

31

...

преди 2 години

Тази година дядо Коледа няма да ни посети,защото не се е ваксинирал...

30

Анонимен

преди 2 години

Опитаха се да ни искарат виновни че сме гербаждии да се мразиме себе си да намразиме партията за тва бяха тези рекети и репресии какви ли не ни изкарваха но партията си запази основите стабилни и дори стана по силна и конструктивна и увеличи своите избирате ли.

29

Анонимен

преди 2 години

Е, нали се очакваше на 15.12. с прибиращите се българи??? Сега пък го нямало за празниците? Леле, ти ни правят на шара ни.

28

Анонимен

преди 2 години

ДОБРЕ ЧЕ ИМА ПРОФЕСОРИ И ГЕНЕРАЛИ ДА НИ КАЗВАТ КОГА ДА СМЕ СПОКОЙНИ ИНАЧЕ КАКВО ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ БЕЗ ТЯХ?????

27

Анонимен

преди 2 години

Вируса е много по-безобиден за България от хунтата на Чорапа и марионетките му...

26

българин

преди 2 години

Този аритменикаджия пак сава мнетие.Ти не разбра ли,че всеки завършил 5 -ти клас,е в състояние сам да си прави тези прогнози.Защо въобще те питат.Не знаех,че талкова сме изперкали,та за медицински проблеми да търсят прогнози от бакалски счетоводители.

25

Анонимен

преди 2 години

Ох, с моя татко какво нещо преживяхме 3 седмици. Беше интубиран дори, но стана чудо и го спасиха! Просто е имал дни живот! На 81 години е, има само високо кръвно! Спасиха го! Беше в много тежко състояние! Благодаря на лекарите, че постоянно бяха до него!

24

мама Божка

преди 2 години

Божкееее, с нетърпение чаках Витанката да ми каже, че всичко е на шест без десет, да не се притСнявам!

23

Анонимен

преди 2 години

Всичко рефлектира на боико борисов някои хора крадът от 10 човека 1 и вия ни слагате под общ знаменател че всичките сме крадци те ще си заминат тези които крадът боико не е балък кои какво стане в дърбавата се усере и открадне за всичко търсите гербаджиите в партия герб има компетентни честни и отговорни хора много добри специалисти лошото е че целият негативизъм го обира боико на неговия кръб някои хора се възползват от това гербаджиите не са 650 хиляди а са много повече това е една четвърд.

22

Анонимен

преди 2 години

Каквито и напъни да правите, срещу природате не може да се върви. Вирусът отслабва. Даже и Куньо го призна (поотслабнал, ама жив). Само тия, дето всеки ден плашеха народанаселението, какво ще правят, когато започнат да не ги дават по медиите ежечасно? Как ще осмислят живота си?

21

Анонимен

преди 2 години

Омикрон-Шмомикрон.

20

Шаран

преди 2 години

Честит имен ден професоре... Споко, тук много не осъзнават пък и не се замислят че и на това дето пишат и плювкат (телефони, компютри..) всичко отдолу е математика (а не някаква магия).... :-) То с математика всичко за кратки периоди и малко променливи, може да се сложи в някакъв алгоритъм и да се "предвижда краткосрочно"... е вече за дълго време с много променливи - не става ... иначе всички математици щяха да са тото милионери.... Честит празник и внимавайте с костите в рибата... :-)

19

Анонимен

преди 2 години

Вия братя искате ния гербаджиите да се чувстваме виновни че сме гербаджии същите тези ни слагате всичките гернаджии под общ знаменател какви ли не ни изкарвахте крадци наркомани убиици кажете сега кои мразите боико борисов или партия герб само не ми излизаите с номера и двете кажете си честно откровенно защо искате да закриете партията или неискате боико за председател на партията бико го използвате за стълб от едната страна минават проводниците жиците от другата страна са два милиона и половина