19

Анонимен

преди 2 години

Според новата наука Господ е некадърник и не е направил както трябва човешкото тяло.Проблемът идва от свободното дишане. Вдишване на кислород и издишване на въглероден диоксид. При вдишването организма се снабдява с това което му е необходимо а при издишването се освобождава от ненужното което включва мъртви клетки, бактерии и вируси и др. прахови частици и замърсители попаднали в дробовете. Маската ограничава както приема на кислород така и изхврърлянето на CO2 и замърсителите.

18

absurd

преди 2 години

Един път огънеш ли се,резултата е на лице.За първи път се гордея толкова много че съм българин,оказахме се най мъдри и най трудни,няма място за отстъпление,няма да ни пречупят.За другите държави не ми пука,пука ми само за БГ и българския народ,другите да са сиропират и да стават на пихтия и без туй не ни мислят доброто

17

absurd

преди 2 години

Те в Белгия ако искат и да си лягат с маските,много ми дреме за тях

16

Анонимен

преди 2 години

14 каква ваканция? У нас ги връщат на училище. Но пък хубавото е че може да се заразят с омикрона. Дано някой го докара бързо, че да ни натръшка по празниците и нова година, нов късмет. За начало с природен имунитет и природна ваксина. Казвам го с искренна надежда

15

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как ще накараш едно дете на 6 г. да носи маска. Ако не иска какво, ще го бият ли?

14

веселаколеда

преди 2 години

хе хе , на 20 декември започват коледните празници , затова затварят детски градини и училища . казано на разбираем език - ваканция .

13

Анонимен

преди 2 години

Не може да бъде и всичко това се случва във флагманът по ваксиниране в Европа Белгия?

12

Анонимен

преди 2 години

Най-големият ужас на управляващия елит е пандемията да свърши. Те я използват за икономически и социален рестарт. Който си мисли, че тези мерки са за опазване на здравето, е откровен идеод.

11

Анонимен

преди 2 години

След хранене, просто им вдигайте лигавниците нагоре и готово.

10

Анонимен

преди 2 години

Номера е децата да не хванат омикрон, че току виж изградят бърз и лесен имунитет. То ваксината после за какво ще е. А е важно да бодат, да дупчат всичко наред. Пари да текат. А здравето на хората е само предтекст.Хаил Белгия!

9

Анонимен

преди 2 години

Направо на бебетата бре? Вместо биберон - маска. Какво се лигават тия белгийци. Я наморника още от бебешка възраст! Да свикват от малки с новия ред! И като се замислите, че точно тия подписаха закон забраняващ бурките. Ехо, белгийците, бурките ги носят само мюсюлманските жени, които имат цикъл. А новобурките, наречени маски ги носят всички. Как ли се чувстват белгийските мъже като мюсюлманки с бурки?

8

Анонимен

преди 2 години

И защо? Не е ли по-добре да хванем всички омикрон, да изградим имунитет и да слагаме край на пандемията? Защо искат да я влачат тая гадост? И до кога? Докато съсипят изцяло държавите, икономиката и здравето на хората ли? Докато унищожат ЕС? Това ли им е целта на тия кукувици?

7

нещо спестено

преди 2 години

Белгия - 76% напълно ваксинирано население. Това ще рече към 90-100% ваксинирани възрастни. Изводите - за вас.

6

Анонимен

преди 2 години

Лудостта се хареса на управляващите фашисти. Могат да си правят с хората каквото си искат. Могат дори да ги убиват както си искат, включително бавно и мъчително. Тотален садизъм.

5

... До 4

преди 2 години

Е, че е лелка, да, даже може баба да е.

4

Реално!

преди 2 години

С нетърпение чакам да стане задължително и за децата над 3 годинки - да видим как ги накарате.

3

Елемаг

преди 2 години

Защо пропускате услужливо да вписвате процента на ваксинация там?така както обожавате да пишете,колко са починали тука ( с лекараска помощ) но не ваксинирани?Хайде да видим и двете страни на медала?

2

...

преди 2 години

Обичам тази жена. Красива и работлива.

1

Лорд ъф Съсекс

преди 2 години

Това е просто обикновен фашизъм, сър.