7

Анонимен

преди 2 години

Навремето в селото на моята баба имаше една стара знахарка, която лекуваше всякакви болести с нейните отвари, които забъркваше. Веднъж едно момче от селото го беше хванал тока от някакъв оголен кабел, ама изгаряния големи получи. Цяло чудо беше, че се отърва. Закараха го при нея, тя му даваше някаква отвара, синя на цвят беше, 4 дни я пиеше и после нямаше следи от изгарянията. Нито белези. От дъщерята на знахарката разбрах, че едната съставка от сместа, била - стръкове от луда беладона.

6

!?

преди 2 години

Я селфи,я жица!

5

Професор Ког

преди 2 години

Ами така е, като бащата си чати с любовницата по вайбър, а майката разглежда снимките на любовника си във ФБ...кой да го възпитава?! Всички са заети с нещо! БАБА И ДЯДО ЛИ?!

4

Анонимен

преди 2 години

До 3 Ми явно мама и тати са пропуснали тази важна информация, докато са зяпали "у фейсу".

3

Анонимен

преди 2 години

Това дете има ли живи родители или е сираче. Никой ли не му е казвал че е много опасно да се качват по вагони и да си прави селфи. При този голям волтаж който тече по кабела волтовата дъга от 2 метра ще го убие.

2

vlady

преди 2 години

Да не е някое индийче, което се е опитвало да ширпотребява съгласно теорията на проф. Ал. Томов.

1

Анонимен

преди 2 години

На този 15 годишен, иначе многознаец, не са ли му обяснили у ДОМА къде се ходи и къде НЯМА работа. Дано е добре! А като се оправи - да иде да се доснима!!! Късмет!!!