396

Анонимен

преди 2 години

колкое тъжно че на Росен не му бе предложена подходяща длъжност в задаващата се нова администрация. Неговият опит като дразнител-разрушител-победител на какво хване можеше да бъде използван в обелвнето на асвалта, подмяната на дренажите и наливането на още по лош асвалт за да победи по имоти и състояние тези които му се присмиват, обиждат и ругаят псуваки го на личен седящ орган и орган с който се храни.

395

Директора на цирка

преди 2 години

Клоуна ми Роско е избягал, помогнете да го намеря

394

ТинТириМинтири

преди 2 години

До :Dnes.bg, Моля Ви научете се да се изразявате правилно екс или предходния президент, не слагайте само скобите, защото са подвеждащи !!!

393

До Анонимен

преди 2 години

"...Къде виждаш руско влияние?... " ... ами дори и в твърдението на преЦедента радеФ, че Крим е "руски" ... !!!

392

Анонимен

преди 2 години

Къде виждаш руско влияние?

391

българин

преди 2 години

Някой взима ли го на сериозно другаря Плювню Офшорков? Няма да забравя Румен Радев, как разсърди руския патриарх преди няколко години на 3-ти март, когато на връх Шипка заяви, че за свободата на България живота са си дали воини от Русия и други държави и народи!И няма да забравя другаря Офшорков как в интервю на BBC в предаването Hardtalk увърташе и мрънкаше като истински комсомолски секретар, и не можа да каже, че подкрепя санкциите срещу Русия! Ама това не го дадоха по нашата телевизия!

390

Иван

преди 2 години

До 455 смятайте : първата година президент овчарката е била 17 пъти в чужбина, пилота 21. Лъжливите гербери си личат отдалече...

389

Анонимен

преди 2 години

Един от многото продажни политици. Той дори не е политик. Един от най - неподготвените за поста президент на България. Просто един назначен чиновник, нищо повече.

388

Пурко

преди 2 години

Вържете го тоя най-после. Не стига,че медиите от сутрин до вечер стресират и тормозят хората,че и тоя неврастеник ще ми пускате да ръси тъпотии.Като че ли хората са по-глупави от него.

387

Смятайте

преди 2 години

През мандата си Плевналиев е канен в 38 държави, а Радев само в 2 - Албания и Русия.

386

Анонимен

преди 2 години

Плювльо, 453 пъти са те плювнали, чакай и аз да те плювна за 454 път, плювлята ти с плювля такава. Плювлю плюва, евроатлантисжендър дава и Плювлю храни синьопички.

385

Анонимен

преди 2 години

Стига сте му давали думата на този льольо!!!

384

Мухлйо

преди 2 години

Туй ПЕРЕКЕНДЕ не научи ли за толкова време друга дума.... Синоптичката що не го образова...

383

до Ива Колева

преди 2 години

Твоето мнение, пък изобщо никой не го иска...

382

1

преди 2 години

популиста си ти бе др.комсомолски секретар,малко те е блъскал бойко по главата,иначе,нямаше да приказваш глупости.

381

Ауууу!

преди 2 години

Тозь на снимкатъ много му "особен" погледа! Най вероятно е закусвал с "холандски" кексчета... като чета какви глупости е изприказвал...

380

Голям смях

преди 2 години

Това магаре на Борисов, случайно избрано за президент няма място да дава изявления. По-жалък човек на този пост не сме имали. Да се скрие някъде и да не дразни хората с глупостите си.

379

Браво на "Рошко" с проевропейската си и натовска линия винаги докарва до Амок кримските татари и матросовците, които само при споменаване на името му тутакси заемат местата си на амбразурата ... !!!

378

argamedon70

преди 2 години

Тоя,,демократ"разправяше как спал по паркенгите в Германия и как се замогнал...Истината се оказа доста по-различна,типично за нас!Роско бил поставено лице на фирма с мръсни руски пари,та това са нашите измислени демократи..

377

Владе

преди 2 години

Ах... душа камбана