33

преди 16 години

А е *** ***, изчезвай в миризливата Турция.А на Дуган са му броени дните

32

преди 16 години

abe turci smotani va6iq allah da vi pribere vsi4ki do edin mamka vi mrasna

31

стефчо

преди 16 години

много зле! много, много зле!.....а пък това, че журналистите са видяли само един построен етаж съсвем не значи, че сградата ще е едноетажна...

30

bulgarkata

преди 16 години

abe, tyrchin s kakvo pravo ti shte ni kazvash kakvo da pravim v sobstvenata si durjava,tova ,che si ne ti dava pravo da vzimash otnyshenie kum vsichko bulgarsko ai sikter be i da si krotybash razbrali,za teb moje i da niama Xristos ,no i za nas nesushtestvyva ALLAX

29

Капитан Петко

преди 16 години

Навсякъде в Европа са българи,а тук-турци!Турските турци им викат "***",защото не са българи с българите и турци с турците..

28

преди 16 години

И двамата първо се научете да пишете на български, а после давайте коментари. Абсолютно съм съгласен с 23, такива права няма къде другаде да намерите.Иначе за самия строеж - то да беше само този, цялото Черноморие застроиха, въпреки закона. Преди няколко месеца ако си спомняте се появи строеж по на юг, на скалите на к-г Веселие. Оказа се че фирмата на иформационното табло изобщо не знае за този строеж. И ПАК НИЩО!!!!

27

trible

преди 16 години

Az pyk prochetoh KONQK v pyrviq moment... :)

26

и ловец съм и рибар

преди 16 години

местността "Германката" кръстена на германско удавено момиче, строи се от бизнес дама от Германия. Председател на общинския съвет г-жа Германова, която чества празника на Европа а в крайна сметка на територията на Созопол си строят най-долнопробен ориенталски конак. Турцизиране на държавата.

25

кака ви златка

преди 16 години

как ще има прозорци ,нали може по погрешка някой да го снима ,както се беше случило с оператарите на скат ,които правели нощни импресии в созопол. защо да го смущават *** Доган като опъва на задна прашка 18 годишните си момиченца .Пък държавните охрани ще го пазят денонощно на запивките му ,нищо че е само депутат и не ходи на работното симясто .нищо чудно и да е конак , няма да се очудя ако назначат и турски полицай да се саморазправят с българи които не зачитат правата им в кавички ,нали са движение за права и свободи ...мръсни гадни престъпници са българските управници СериГей и дъртия Кобург..

24

zzz

преди 16 години

Ей звъндак, докато си в България ще се съобразяваш с българите и православието, а ако не ти харесва си отиди в Турция и си слушай ходжите.ЕШЕК

23

Един Българин

преди 16 години

Ахмед Сеян,тая държава все още се казва България, а не *** или Циганистан. Туй значи, че вие турците сте тук на ГОСТИ. Това е нашата държава, държавата на българите, а не на турците и ***. След като имаш български паспорт трябва да спазваш правилата на играта, записани в едно малко книжле наречено КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. На който не му изнася да си ходи в Тюркийе! И не ми говори за етническа търпимост, защото така както сме ви отпуснали никой никъде няма да ви търпи.

22

преди 16 години

Научи първо български език и тогава говори. Как не те е срам да пишеш такива простотии.

21

преди 16 години

хайде пак на протест :)

20

преди 16 години

Докога ще се унищожава природата ни? Стига вече!

19

преди 16 години

Няма чайки,няма гларуси,забравете морския бриз.Всяка сутрин ще Ви буди някой мазен ходжа!!!

18

abe da

преди 16 години

това вече си е частна совственост..

17

фрикасе

преди 16 години

епа той Доган направо не знам как им смогва? човека има към 300 хотелчета из наша България,пък кво кат повечето са строени незаконно,на защитени територии.

16

преди 16 години

АЙДЕЕЕЕЕЕЕЕ ***...ДИСКО ПАРТИЗАНИ!!!

15

think green

преди 16 години

Конак не беше ли турско полуцейско управление? Баня да го бяхте нарекли, щяхте да сте доста по-близо.Братя българи, получете се от това, че се строят едноетажни сгради, какво пък че били турски бани, поне не развалят толкова изгледа.

14

Hristo

преди 16 години

Ей турчин смотан,ти в коя държава живееш бе? Като не ти харесва ходи си в смотаната турция при другите *** карабини и си стой там да не слушаш приятното камбанено звучене.Ама явно ви харесва в България защото и в турция ви мразят...трябва да се взривят всички джамии както преди години са правили твоите прадеди с нашите църкви и ако не ви харесва -прав ви път направо към турция