58

Колов. 74

преди 2 години

Аз съдя по паметниците и погребенията които поръчват....по добре са от работещите роби бедняци.Те са около 40 процента от умрелите.....нямат пукната пара,само борчове .Заравят ги в стари гробове на бащи и майки,и слагат само една допълнителна плочка за 500 лв.

57

Колов. До 74

преди 2 години

Умрелите които са само на пенсия са под 35 процента.Всички други и работят.Имат пара повече от теб със сигурност.

56

Анонимен

преди 2 години

Цяла Европа гори ,скокове на заразени в Белгия не достигат легла ,въобще шок и ужас .Нивото на надупкване там е 80-90%.А в най-ниско ваксинирана България случаите падат от месец ,че и умрелите падат. Господ е българин наистина ,защото ни пази от отровната бъркоч на сатанистите.

55

Кольо

преди 2 години

Нито им вярвам на цифрите, нито на вируса, нито на измислените ваксини. И нищо не правя, живея си живота и си свиркам!

54

Гиб Мелсън

преди 2 години

до 73. Вчера изчислих много точно от данните на генерал Годжи, че на всеки 100 ваксинирани 60 се спасяват, 40 влизат в болница въпреки ваксината. Но това го изчислих на базата на думите на генерал Годжи за 10% хоспитализирани ваксинирани. При 13,5% ваксинирани хоспитализирани обаче според днешните данни излиза, че ваксината хваща само при 50% от ваксинираните. Защото при 25% ваксинирано население, на всеки 100 души в болницата от тези 25 ваксинирани се спасяват само 12 а 13 не

53

Анонимен

преди 2 години

Традиционната снимка за статията

52

до Колов.

преди 2 години

"Умнико"... 90% от умрелите в статистиката са дъртаци (пенсионери)... Тях ли визираш с глyпавия си коментар?

51

Колов.

преди 2 години

Неваксинираните се грижат за благосъстоянието на много умни и образовани хора.Те са най бедната,тъпкана,грозна,прослойка в България.Но това си е техен избор и естествен подбор.

50

Гиб Мелсън

преди 2 години

Много слабо днес. С триста зора две хиляди при почти 30 хипяди тестове. Трябва повече старание и повече тестове. Наистина къде изчезна главня здравен? Да не би да се е замонашил в някой манастир? Преди всеки ден по телевизията а сега всеки ден го няма по телевизията. Какво му се е случило? Да не би да е попаднал сред онези 40%, които не ги хваща ваксината? Ако е така лош късмет. Да не попаднеш сред онези 60%, при които васкините сработват и да попаднеш при другите 40% това е много лош късмет.

49

Анонимен

преди 2 години

Ако има проблем, той трябва да се признава навреме, защото с времето малките проблеми стават големи и все по-трудни за решаване. А и позата на щрауса няма да му помогне да полети, за целта му трябват крила. Толкова от мен.

48

Анонимен

преди 2 години

Защо натискат за ваксините? Вече и на слепците е ясно.

47

Колов.

преди 2 години

Над 20 процента от ваксинираните са фалшиви.Тоест трупясват те!Плащат си да пукнат.. :)

46

Колов.

преди 2 години

Не само за правителството ...За мен също,за година ме направиха милионер.Отделно милионери станаха много мои колеги траурници,лекари които им продават сертификати, врачки,.. :)Глупавият,необразован,болен индивид все ще се намери кой да го обере като на комар. :) А в България Господ нароил такива за още сто години!

45

Анонимен

преди 2 години

не 62, някои тук не разбират какво значи имунизиран.

44

Анонимен

преди 2 години

Тук някои дори не разбират, какво означава ваксиниран. Едно са дози, друго е ваксинирани. Има само една еднодозова ваксина, но с нея са около 150 хиляди. Другите изискват две дози през минимум 3 седмици и след това трябват поне две седмици за имунитет.

43

Манипулация

преди 2 години

Къде е Кунчев, в коя група е - на починалите, в интензивното бере душа или на оздравелите?Кой и защо ви забрани да дадете тази информация?!

42

Фиаско

преди 2 години

Постепенно процентът на ваксинираните които се разболяват се увеличава, вече мина 20%.Това потвърждава наблюденията в другите страни че трайността на ефекта от ваксините е 3-4 месеца.

41

Кацаров ще ни оправи

преди 2 години

Антиваксърите са изключително удобни за нашето правителство. Доброволно се жертват за колективният имунитет и с голи бели дробове поемат силният удар на ковид вълните! Не искат пари и обещетение за бизнеса, искат заведение, молове и ски курорти! Вместо правителството да плаща, те дават своите пари и оставят бизнеса жив! Да обобщим, бзинеса си върви заради антиваксърите, никой не му дреме кой и защо мре, правителството не се харчи излишно! Много удобно, много сте умни, браво, все така, напред!!!

40

54

преди 2 години

не, не означава, защото повечето са двудозови. Напълно ваксинирани са около 28%. Трябва същоо пооне две седмици след втората инжекция за максимален резултат.

39

Колов.

преди 2 години

Дози..тоест почти 50 процента от всички българи са ваксинирани.Колко са турците и ромите?