238

Анонимен

преди 2 години

Помпай, чорап, помпай

237

Bp

преди 2 години

Ново правителство!! По_бързо!!

236

Анонимен

преди 2 години

Децата от африка са много плодовити. Нека ги приемем за да станем едни модерни хора без предразсъдъци и да кажем на висок глас че се покайваме за колониалните престъпления.

235

ЛОКУМДЖИЙСКИ ЛАФОВЕ

преди 2 години

....АЙДЕ ...."СЕФТЕ --КОМЕНДАНТСКИ НОМЕРА".....ХА,ХА,ХААААААААА

234

Анонимен

преди 2 години

Спокойно!Потъването е по план,но с ускорител и катализатор.Целта е да няма етноси и нации.

233

СМЕХ...

преди 2 години

125-гр. прясно краве масло----3,50 лв /1, 75-э/......АЙДЕ РАЖДАЙТЕ ДЕЦА ,БЕ...

232

Анонимен

преди 2 години

Възрожденеца, ме изгуби с това,че щели да помагат на двойки с репродуктивни проблеми.Кой и как ги създава тези проблеми?Че да ги решава някой някак?Фарма търгаши зад маски.

231

Бонго

преди 2 години

България не иска млади хора и икономика. Няма друга държава която толкова активно да мрази своето население и да иска да го прогони.

230

Анонимен

преди 2 години

Добрутро!

229

Гост

преди 2 години

Докато се подчиняват на АИКБ и по точно на Велев така ще бъде. 70% в частния сектор осигуряват на минимална и пари кеш. Щом е бременна я освобождават, а после като научат че има малки деца не я взимат, защото децата боледуват. Чакай някой да ражда! Докато не промените часовите ставки и не ограничите осигуряване на минимална, няма да се промени ситуацията. Изметете цялата Инспекция по труда. В този състав е безмислено да я има. Както и персонална отговорност и служебни задължения.

228

CriticusMagnus

преди 2 години

Можеше да започнем с обединение на нацията, а не разделение на "наши" и "ваши", като вашите се наричат "мафия", но айде, от нас да мине... Можеше да започнем със справяне с пандемията вместо да се крием зад планирана нерешителност, но айде, от нас да мине... Можеше да започнем с довършване на инфраструктурата вместо да си правим ПиАр със запушване на артериите на страната, но айде пак от нас да мине... Като минава така от нас - оставаме по-малко и по-малко... Ама айде - от нас да мине!

227

Див Петел

преди 2 години

Визия и Фигурант са две взаимно изключващи се понятия. Как може кукла на конци да има собствено виждане за нещо, още повече за нещо много важно за народа, нацията и държавата. Радефф, вземи си истеричната съпруга и си харчете парите, които заработи с разрушаването на държавата, а не се опитвай да се правиш на държавник. Нито ти отива, нито пък ще се справиш да взимаш държавнически решения.

226

AVE CAESARE

преди 2 години

ОСЪДЕНИТЕ ДА УМРАТ ОТ ГЛАД И КОВИД ВИ ПОЗДРАВЯВАТ.

225

Фуражка

преди 2 години

.Помните ли вица за бай Тошо "...и деца ще ви направим". Ха-ха-ха.

224

Кривондел

преди 2 години

Решението за борба с демографската криза го видяхме. Да вземете още пари от младите, които изкарват повече от 3000лв. брутна заплата на месец.

223

МНОГО ЗАСЛУЖИЛ ВИЗИО

преди 2 години

ТИ ДА ВИДИШ КЪФ ВИЗИОНЕР- НА ДЕН УМИРАТ 120/250 БЪЛГАРИ ОТ КОВИД, А КОВИД БЕШЕ ПОЛИТИЧЕСКИ

222

До до Врачка...264

преди 2 години

До До Врачка... направих дете, завърших висше, продължавам да живея и да работя в България. Толкова мога да направя. (не съм бил държавен глава или премиер, да управлявам държавата)

221

До Врачка...

преди 2 години

Ти лично какво направи по въпроса за бъдем по нормална държава и да не бягат пишлеметата?

220

Зевзек

преди 2 години

Кат нема дяца, раздавайте "тамагочи" да има занимавка!

219

Анонимен

преди 2 години

Ми хайде бе, прави деца, какво чакаш!