51

до 46 от славянин

преди 2 години

Проблемът на нарковаксърите е, че не осъзнават проблема си - готови са да ги бодат всеки месец с адаптирани дози срещу поредния щам докато ги мумифицират! Другият им проблем е в невежеството им - една работеща, безопасна и сертифицирана като такава ваксина, не се създава за година, камо ли за месец!

50

до 52 от славянин

преди 2 години

След като някой настървено ме задължава да ме ''спаси'', аз задължително ще искам някои неща от него!

49

До 54

преди 2 години

Ама ти мислиш, че локдауните имат нещо общо с вируса? Той е само претекст. Ако случайно изчезне, ще си намерят друг. Набий си го в главата, че това не са медицински мерки. Ако бяха, нямаше ваксинирания да има повече "права" и "свободи" от преболедувалия. Това е просто един лов на доживотно зависими роби. Както навремето са ловили *** в Африка, сега го правят с "ваксини".

48

Анонимен

преди 2 години

До51 Абе ти нормален ли си?Какво добро и хубаво виждаш в това?Нали ако всичко това което го описват излезе вярно ни очакват отново локдауни и още куп простотии!Имам чувството,че тук е някакво свърталище на тотални деебили!

47

До 51

преди 2 години

Затварят се само страните от Пфайзерския Съюз. Другите са толкова над тея неща, че трябваше до ЮАР да стигне щама, че да го засекат. Със сигурност е от месеци в обращение. До седмица ще засекат хиляди споделящи го.

46

Анонимен

преди 2 години

За преболедувалите вероятно ще е още по-добре да се заразят, за да допълнят имунитета си за всякакви мутации. Умните бустери да се оправят както си знаят. Само да пискат по-тихо, че почват да дразнят.

45

До49

преди 2 години

Абе като го слушам тоя от Stanford University какви ги реди и като гледам как скоростно се затварят една по една страните не ще да е баш Така!

44

До 47

преди 2 години

Казаха ти хората - тези с естествен имунитет го карат като лека мускулна треска. Ваксиниращите се са проблемът.

43

Анонимен

преди 2 години

Май микрончето кльопа само ваксъри. Ама нема да се плашите и утре е ден.

42

Анонимен

преди 2 години

Кофти новина,ако това 0-микронче минава през естественият и изкуственият имунитет на хората като влак през малка гара,означава че всичко почва отначало!

41

славянин

преди 2 години

При задължителна със закон ваксинация всеки има правото да изиска нотариално заверена декларация от ваксинаторите че носят медицинска и съдебна отговорност за негативни последствия от отровата, плюс предоставяне на застраховка здраве и живот!

40

Анонимен

преди 2 години

Ние от истинския вирос не се оплашихме, та сега от микрончето, ха ха ха ха та шак.

39

Анонимен

преди 2 години

При нас факсината нема да стане задължителна, Кирето обеща. Друго не ме интересува.

38

славянин

преди 2 години

"На база епидемиологичния профил към момента и на база това, което се знае за тези мутации всеки трябва да се счита за напълно неваксиниран без значение колко дози има и колко време е минало от тях", добави Маринов.''Схващат ли нарковаксърите най-накрая какви прецакани камилчата са!?

37

Чудо големо

преди 2 години

Ами то се виде, че ваксините на му действат на миньона, защото само ваксинирани се разболяват и го разнасят. Сертификатите се провалиха като защитна стратегия на населението. И това си го знаехме от началото. Нищо ново на Балканите.

36

Omikron

преди 2 години

Идвам за вас, антиваксърчета!

35

Генлаб

преди 2 години

Департамента по генетика в Университета в Станфорд - ха така, да си дойдем на думата.

34

Анонимен

преди 2 години

Много ме кефи как в България на никой не му пука от нищо. Ни от вируси,ни от мутации,ни от безпаричие,ни от сметки . Уникален народ.

33

Анонимен

преди 2 години

Странни изводи има в тази статия. Всички заразени към момента го карали леко, но не било ясно дали няма да се кара тежко от неваксинирани? Т.е. казват, че всички хванати заразени към момента са ваксинирани? Иначе това на нашия експерт всички към момента да се считат невксинирани беше очаквано при показаната към момента ефективност на "ваксините".

32

Две водки

преди 2 години

...болки в мускулите и умора за ден или два... - на това му викаме махмурлук.