144

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртващите ще бъдат скоро изчегъртани!!!

143

Показателно

преди 2 години

Да,ПП-тата,а на "жена"му,Видя се,кой води хорото!Ще променим роклитр мълчешката,а Румката да си прави лицеви упори!

142

Анонимен

преди 2 години

значи ако мутрата иде да са прегръща и цалува при Ердоганя и Путиня той не им е приятел ами само лавира.Само им строи газови тръби и дели парса, а ако иде Радев то той ше е продажник. Така ли бе герберодавници?

141

АЗ НЕ РАЗБРАХ..

преди 2 години

РАДЕВ ЛИ Е ЧОВЕК НА ГЕН. КАЦАМУНСКИ...... или....... ВНУКА НА ГЕН. КАЦАМУНСКИ Е ЧОВЕК НА РАДЕВ..??................ МАЙ И ДВЕТЕ СА ВЕРНИ.......... ЧЕРВАТА СА СВИНСКИ....

140

Анонимен

преди 2 години

Рано ,или късно ще се разбере заговорът и ФАЛШИФИКАЦИЯТА на изборите .Основни сценаристи са комунистите и руснаците ,които са най - големите майстори за метеж и. Президентът е наистина Фигуранти и изпълнява с *** плам ...

139

Анонимен

преди 2 години

ей герберопитеци ... толкова сте гнуссни и подмолни.. просто сте оотврратителни.Не разбрахте ли, че тактика ви да атакувате по всички социални мрежи с *** имитиращи реалния мислещ избирател не вървят? Знам че не сте глуупави.Просто сте крадливи. И ще гниете по затворите

138

НАТО-РАДЕВ

преди 2 години

ОБГРАДЕН ОТ 27 АГЕНТИ НА ДС /БКП... КГБ.......... КАК ДА СИ ГО ОБЯСНИМ...?? ....... 32 ГОДИНИ....... УЖ.........

137

Анонимен

преди 2 години

Гербопитеци как сте, чекмеджето започна ли да изтънява?

136

пирамида

преди 2 години

ами то и фигуранта не е президент ама взима президентска заплата . и как точно стана че дойдоха двама с костюмчета , никуму неизвестни , фигуранта ги назначи , създадоха партия , стадото ги избра , фигуранта спечели изборите ?!

135

Анонимен

преди 2 години

Гласувах за Европейското ограбване на БулГейрия с най готяния и подготвян министер прижидент - Бат Бойко от Банкя.

134

СКОРО ЩЕ ПРИЗНАЕ..

преди 2 години

ЧЕ И БЪЛГАРИЯ НЕ Е НЕГОВАТА ДЪРЖАВА...... АМА НИЕ СИ ГО ВИЖДАМЕ И ЗНАЕМ ТОВА.....ВЪНННН, ПРЕДАТЕЛИТЕ И ПРЕВРАТАДЖИИТЕ....!!

133

Mopcku_

преди 2 години

Докато обвинявате в интимност Радев с Русия ми се ще да ви напомня съвсем културно КОЙ построи на Русия газова тръба, която ние платихме. Борко-Позорко. Така че поспрете се гербави *** :) Вече не ви и плащат, но безплатния хейт нема да върне Севда, която също да се надяваме ще търка нарове скоро :)

132

Реалист

преди 2 години

А бе какъв съзидател може да бъде този оххлюв, който безвъзвратно раздели нацията и сега хората се мразят повече от всякога.

131

Майна

преди 2 години

Агент Майстора е директно свързан с КГБ. Но младите се подлъгаха яко от "честния" им аватар.

130

ВИНЕТУ

преди 2 години

До Морски. Хе-хе, първо, ти не си народът, второ, няма да стане, и трето, явно още много години ще сънувате кошмари с Боко, щом все за него се сещате.

129

Слепи ли сте?

преди 2 години

Радев е кариерист до мозъка на костите си! Дори да е имал симпатии към Русия, отдавна е приглушил това и е всеотдаен към Америка за България и новите големи американски "братя". Ако ГЕРБ са крали, този ще ни продаде за пушечно месо без да му мигне окото.

128

Изнервен

преди 2 години

Ама какво друго да каже сол ташшакът на кримския президент, ДС доносникът Маринов

127

Mopcku_

преди 2 години

Видно е, че ГЕРБ не могат място под небето да си намерят. А народа копнее да виде Мутрафон Борисов зад решетки. Дерзай Радев. И това ще се случи.

126

Проф. МАРИНОВ

преди 2 години

= АГЕНТ МАЙСТОРА ОТ ДС! ИМА ГО ВЪВ ВСИЧКИ ОФИЦИАЛНИ СПИСЪЦИ. КОГАТО ТОЙ КАЖЕ НЕЩО, РАЗБИРАМ, ЧЕ ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА. СТАР И КИПЯЛ.

125

Гражданин

преди 2 години

ЛЪЖЕЦ.