115

Анонимен

преди 2 години

Май Кунчев и той е бил с фалшив сертификат, па да се боцкат колкото искат пред телевизиите

114

Анонимен

преди 2 години

Кунчев няма ли компютър да се покаже на живо по някоя телевизия по скайп или вайбър. Защото във всички остава впечатлението че сее преселил в отвъдното. Сами го правят хората да се съмняват а после се сърдят че хората говорят това и онова. С тези стари фотоси само подклаждат съмненията.

113

Анонимен

преди 2 години

преди две седмици каза по фейсбук ,че ще си бие бустер.Сега казва ,че идва на работа ,но само стари снимки ползвани.Щом го крият толкове време истината няма да е удобна.

112

Германец

преди 2 години

Според антиваксърите Кунчев е умрял. Ако се покаже, сигурно ще кажат, че е холограма. За тях вече няма значение по какъв начин ще се изложат. Конят е в реката.

111

ЯЯЯ

преди 2 години

Жалко.Толкова спокойно ни беше без него!

110

Анонимен

преди 2 години

Да се покаже да го видим и да обясни как толкова време се крие.

109

До134

преди 2 години

Не ги натоварвай тия недорасляци-фенове на ваксините с понятието Ленински Съботник,за което едва ли са чували за него още по малко пък и да знаят как се"работеше"в такъв ден!

108

Анонимен

преди 2 години

още не сме го видели, вижда ми се кьорфишек.....

107

До 122

преди 2 години

"Португалия -100% ваксинирани население!От първи декември маските стават задължителни на закрити обществени места,за влизане в хотел,ресторанти,кина,стадиони,театри и т.н. освен задължителният сертификат ще се изисква и отрицател PCR тест,всички пристигащи от чужбина със самолет освен сертификат трябва да имат и отрицателен PCR тест!Авиокомпаниите ще бъдат глобявани с 20000 Евро за всеки пътник без Тест!Та викаш Ваксините РАБОТЯТ?????" - РАБОТЯТ, БЕ - КАТ' *** ГРАЖДАНИН НА ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИК!

106

благо

преди 2 години

Как пък не се гътна тая гад недна...

105

Анонимен

преди 2 години

Сега, последно, тоз чиляк да не се окаже, че е сгорел в някое ПТП по АМ Струма?

104

Анонимен

преди 2 години

А, някой мисирок пак ровил в чуждите профили и писал от чуждо име. Не ви ли е срам, бе?! От човека ни вест - ни кост, вие му ги ровите тез неща!

103

прелитащ

преди 2 години

Кажете нормално ли е Главния здравен инспектор, получил награда и Лекар на годината, да има хипертония, диябет и ритъмни нарушения? Нормално ли е човек, който не може да излекува себе си, да се опитва да лекува другите, че и награда да му дават?

102

Ей ме на

преди 2 години

До Анонимен""ОК, Кунчев е тук, а къде е оня тъn антиваксър дето все питаше... " ===Този дето пита не един, много сме.И къде по-точно е тука Кунчев, че нещо на го забелязвам.По някоя от телевизиите интервю ли е дал,някъде в медия друга ли се е явил или официално на публично място.Пак имаме "ЩЕ".Е, когато го видим и ни е ЩЕ спрем да питаме.

101

Анонимен

преди 2 години

Абе важното е,че Кунчев "Лекинко"го прекара и едвам прескочи трапа!И всичко това е благодарение на Ваксините да не вземе някой да си помисли нещо друго!

100

Бойко Ибрика

преди 2 години

Само аз с помощан на Ергоаган ага мога да ви избавя от това положение. Има нов модел ибрици разработени от югоизточните съседи, хем подмиват хем дезинфекцират, Ердоган ше ни даде с отстъпка, но само ако съм на кормилото. За чорапа цените са тройни.

99

ШОУ ДЪРЖАВА!

преди 2 години

Тука има, тука нема, изваждаме ги от ръкавите като зайци - като започнеш от шменти капели, минеш през канадското гражданство и Конституцията, и стигнеш до откриването на т.нар. пропусната жертва на катастрофата. Хубавото е, че зрителите не забравят да мислят, докато гледат спектакъла. За съжаление билетите са чудовищно скъпи.

98

Анонимен

преди 2 години

Докато не го видя сутрин да плещи глупости, колко полезни са химикалите срещу кихавица,аз на *** не вярвам. Може и двойник да са му намерили. Че иначе хептен никой нормален няма да се набоде.

97

Аха

преди 2 години

След две игли месец и половина ковид - голямо работене работят ваксините.Моя близка онкоболна неваксана,60г.,го изкара за 15 дена с лека пневмония.Друг близък 67г, без вакса също, го кара с по-тежка форма на пневмония, ама и той за един месец оздравя.Пък Кунчев месец и половина леко го кара.И все пак докато не го видим не верваме.

96

До116

преди 2 години

Португалия -100% ваксинирани население!От първи декември маските стават задължителни на закрити обществени места,за влизане в хотел,ресторанти,кина,стадиони,театри и т.н. освен задължителният сертификат ще се изисква и отрицател PCR тест,всички пристигащи от чужбина със самолет освен сертификат трябва да имат и отрицателен PCR тест!Авиокомпаниите ще бъдат глобявани с 20000 Евро за всеки пътник без Тест!Та викаш Ваксините РАБОТЯТ?????