50

Анонимен

преди 2 години

За съжаление Украйна ще я разцепят на две, една част руска и друга Европейска, а ние май ще сме град на турция отново.

49

Анонимен

преди 2 години

Те не са българи. Тва е. Крайно време е да свикнем, че живеем с из-роди, които живеят тук, но са платени и промити от Русия. Дай боже Западът да даде сериозен отпор на руското чудовище, което струпало огромна армия на границата с украйна.

48

Анонимен

преди 2 години

Освободи се само руската окупационна зона. Американската и британската окупационна зона останаха. Ще местят техника у тях си в Германия. ______________ Редът на освобождаване ви е грешен. ГДР чака дълго да си освободи цялата държава, руската окупационна зона включително. И с кеф си бутнаха стената.

47

Анонимен

преди 2 години

Уау, цяла бригада от цели 250 души ще пратят. Сигурен съм че това обърка плановете на Путин. ________________ На хората не им се воюва. Само руснакът вечно се готви за войни. А бригада, подозирам, е лош превод или друго объркване, щом говорят за база, а не за бойни действия.

46

Анонимен

преди 2 години

Та кой дрънкал оръжие ? _____________ русия дрънка. Струпва много войска в последните години. Подсили много учения. Планира и провежда доста нови. Въоръжение. Заплахи. Хибридни атаки нонстоп. Гледа ни под прицел. ... Как да не реагираме?!

45

Анонимен

преди 2 години

Кремъл определи тези изявления като целенасочена информационна кампания, целяща ескалация на напрежението, която се опитва да представи Русия като страна, застрашаваща процеса на уреждане на конфликта в Донбас. ____________ Късно. Те вече го прецакаха. Няма такъв.

44

Анонимен

преди 2 години

Война между ядрени сили няма как да се случи. Плашат хората за да могат да оправдаят военни разходи това е цялата работа.

43

Анонимен

преди 2 години

И аз го местя, мислейки си за паникьорите от доган.бг и техните майки!

42

Руският газ

преди 2 години

Трябва да се разпределя демократично.

41

Леша

преди 2 години

И в Русия преместиха за Лондон.

40

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

А нещо,което вече престана да ме тревожи,ала признавам дразнеше ме доста дълго време е,че Русия направи всичко извън норми и contra viento y marea да загуби всички,които по някакви странни,оказва се ,причини я обичаха. И не е само Путин виноват. Виновни са всичките тези руснаци,които по чистосърдечен престъпен начин изпоузкупоха с некакви магически кинти земите ни. Ни е смешно,ни е несмешно,мен ако питате.

39

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

За да има война са нужни фюрери. Има ги. Този път обаче ни избиват с некакви препарати,които уж лекували некакъв измислен вирус , дето и той не знае,че го има. Фюрерите винаги са заедно и винаги казват,че не са заедно. Фюрер Путин,Фюрер Байдън,Фюрер Ердоган,Фюрер Меркел ...Този път има и Фюрери с пижами...Пижамените фюрери са новост-саудити,катари,сифилистаци и шаломаджии. Има и бегащи ,сиреч чuфутиращи фюрерчета с крадени попътьом невести и бебета(за всеки случай. Ние пък сме материал.Оле!

38

Ку40

преди 2 години

Майко, тия инглизии само с катюши от калининград ще ги плющят.

37

Ку40

преди 2 години

Война с русия е въпрос на време, на слънчеви колектори и вятърни турбини не се живее, бухаха

36

.

преди 2 години

Да гледат само да не замирише на печени англичани чак до България!

35

Жириновски

преди 2 години

Преди няколко години гледах едно изказване-майтап на Жириновски. Там той каза, че Германия и Франция си мечтаят да бъдат окупирани от Русия за да може белите хора да се разхождат свободно в центъра на градовете си, понеже се страхуват от арабите и черните гангстери там. Русия едва ли ще направи кефа на европейските гейове.

34

Анонимен

преди 2 години

Бабата е казала, че княз Владимир е нашия спасител.

33

Възраждане

преди 2 години

Русия е на път да освободи отново Европа от окупаторите!!

32

Дрезден 1945

преди 2 години

Окупатора се връща.

31

Анонимен

преди 2 години

Тези нещо съвсем са се побъркали! Та те практически нямат флот флагманът им - самолетоносачът Queen Elizabeth II не можа да влезе в строя две години след пускането му - пропускаше вода откъм витлата, от трите суперподводници клас "Астют" само една е годна и т.н. Намерете и четете как се издевава с флота им Яков Кедми! А на земята британците са пълни трътки! Къде са тръгнали да плашат Русия! Две руски подлодки ще ги попилеят за минути! Или ято Бели лебеди!