13

Анонимен

преди 2 години

Работя до Шейново и като гледам какви тумби ромеи има всеки ден пред входа, не ми се мисли какъв е етносът на тези новородени.

12

България на мафията

преди 2 години

ДАНС чипират новородени в черепа,част от националната сигурност,от тук нататък тези чипирани деца стават роби на МВР и ДАНС,дават ги на живо с звук и картина!

11

Анонимен

преди 2 години

Колко от бебетата са българчета? 1:6

10

Един Българин

преди 2 години

"Ако вече е бременна, до дванадесета гестационна седмица да изчака и след този период може да се постави ваксина" --> ей така посъветваха позната в МВР болница. И тя здрава и бебето беше здраво. Едва спасиха нея, но бебето почина след "ваксинирането".КАК МОЖЕ акушерка да съветва за вируси?!!! Ако ги е страх да напуснат работа!!! Не може да убиваш неродени бебета!!! По-голям шанс имат да родят вкъщи. Аз аспирин не давах на жената да пие и всякакви хапове -> пълен абсурд!!!

9

Анонимен

преди 2 години

Радев се погрижи това да не достатъчно дори за задържане на прираста.

8

6557454

преди 2 години

Големия ми син е роден май 2018 и е пореден номер около 250 в акта за раждане, малкия е април 2021 и е около 450-ти :D

7

Нгуен

преди 2 години

Ние искаме България да я няма, да заживеем в САЩ, на охолен живот с големи заплати, привилегии....тия тука ми раждат, не знам какво са. КАСТРАЦИЯ е решението! Искаме САЩ! Да видим и ние какво е да си Богат!

6

Свидетел

преди 2 години

Както казваше дядо ми , по-голяма диагноза от живота няма. Вика -родиш ли се, цял живот в някакви проблеми. Псуваше майка си, че го е родила и баща си, че го е направил. Ама каква файда?!

5

Анонимен

преди 2 години

А пък в Сърбия дават 5 бона за новородено.Дали нашите роми вече са го чули?Да няма масово изселване у комшиите?Не че имам нещо против,де.

4

Гражданин

преди 2 години

И аз обмислям да напълна кюмбето на мойта през 2022.

3

Анонимен

преди 2 години

Как не ви е срам, ***? Ще експериментираш с човешки животи... г н у с

2

Анонимен

преди 2 години

Братовчедка ми беше с КОВИД, забременя, роди здраво момченце....ама накрая реши, че не го иска, и искаше в дом да го остави, с 300 зора я накараха да си го вземе от болницата. Е, взе си го....ама се закле да му превърне живота в Ад! Явно КОВИДЪТ й размътил мозъка.

1

Анонимен

преди 2 години

Значи трябва още един локдаун,за да могат младите семейства да се видят и направят някое и друго бебе.