34

Анонимен

преди 2 години

До БелгияЕми напреде сме от тех! Доло Мотафчиски!

33

Анонимен

преди 2 години

Като не се ваксинирате , така ще е. И млади, и стари, и бебета ще умират. Трети месец вече х 150-250 души дневно умират от ковид, неваксинирани и пак антиваксърите продължават мръсната си пропаганда. Отврат!

32

Анонимен

преди 2 години

Ако е бил ваксииран младия може и да е сгрешил.

31

Лекар

преди 2 години

683 000заразени и 28 000 починали, приблизително 2,5%! А от грип починалите са около 0,08%. Информацият е за всички Фейсбук екперти. Измирайте по-бързо за да лекуваме здравомислещи хора.

30

Анонимен

преди 2 години

Форумните специалисти първи ще бъдат ваксинирани 2022 когато се премине към масово ваксане навсякъде.

29

(-_-)

преди 2 години

Да, ако в Белгия здравеопазването беше като нашето и популацията беше толкова болна.. И там щеше да е същото!

28

Ха ха

преди 2 години

Най-ми е смешно когато прочета 94годишен мъж без придружаващи заболявания. Абе вие си правите майтап дядо ми е на 93 и пие една шепа лекарства за сърцето. По-правилно напишете че са починали с ковид не от ковид.

27

Анонимен

преди 2 години

Тези ваксини не прогонват никакъв коронавирус.

26

Белгия

преди 2 години

23350 заразени вчера, 38 починали. България 2300 заразени, 120 починали.

25

(-_-)

преди 2 години

До германеца:Ами ако се окаже, че 99% от тия хора нямаше да са живи така или иначе (с или без ковид).. Тогава какво?

24

Германец

преди 2 години

95% от тези хора можеше да са живи ако нямаха фейсбук професура по имунология. Те или техните деца.

23

Мда

преди 2 години

Статистиката плааавно се изсулва от неваксинирани заразени към неваксинирани починали...Щото ако се видят резултатите от ваксините, които щели да спрат вируса, става кристално ясно, че ваксинираните заразени като процент отговарят 1:1 спрямо ваксинираните въобще в България.. Т.е. И ваксинирани и неваксинирани се заразяват и пренасят вируса абсолютно еднакво.. Интересно как тогава ще се пречупи гръбнака на "пандемията" с ваксиниране - главната мантра?!?

22

(-_-)

преди 2 години

Нормално е стари и болни хора да умират, не е нормално това да се използва като плашило с цел продажбите на някакъв недоизяснен препарат..

21

123

преди 2 години

До (-_-)и аз това щях да питам, никой ли вече не умира от старост, да не би да сме станали безсмъртни и да не съм разбрала

20

Анонимен

преди 2 години

29 годишния със съпътстващи няколко прободни рани в областта на сърцето, ама нищо, нали трябва са вдига % на починалите млади, че да убедим хората да ваксинират всичко дето мърда.

19

Забележете!

преди 2 години

Списвачът на статията е добавил по един ред след всеки починал, за да изглежда двойно по-дълъг списъка, ерго да изглежда по-плашещо, докато скролваш. ПРОЗРАЧНИ СТЕ.

18

(-_-)

преди 2 години

Какъв е процента от тези хора, с които ни плашат ежедневно и без ковид да са били 'пътници'?? Според мен над 90%.Иначе този списък щеше да е точно наопаки..

17

Тежки Нокаути

преди 2 години

"29-годишен без болести" - звучи ми като *** с каручка, който никога не е ходил на лекар.

16

Пф

преди 2 години

До Лекар в интензивно - ти 100% не си лекар.

15

(-_-)

преди 2 години

Такаа, сега! Какво показват тестовете на 38000 ученици? 5 положителни проби. Друго интересно число е на загиналите според официалната статистика за целия период на тая истерия във възрастовата група от 0 до 39-годишни - има, няма 350 души..айде обяснете при тия стойности кое точно налага масова ваксинация??