26

Анонимен

преди 2 години

Не, писна ми вече да съм българин и да защитавам тьпигьозлъци, само защото са направени от българи. Пътят трябва да се прави така, че дори неопитен шофьор или чужденец, да не се обърква. Не може да стърчи в нищото необозначена сива мантинела върху сивия асфалт. Не желая да има такива пътища в България, затова държавата трябва да си поеме частта от вината и да се научи да бъде нормална държава с отговорности.

25

Док

преди 2 години

Бензина и дизела в Турция в момента са около 1.30-1.40 лв за литър. Тия макета са два пъти по-скъсани црвули от нас. И по-скоро че се учудя ако не е имало контрабанда и то във всички автобуси, не само в злополучния. Пълен резервоар на автобуса плюс колкото може в туби, пластмасови естествено, отдавна изгорели. Нищо няма да открият. Дано има начин да се установи по саждите или нещо такова дали е горял бензин, дизел или нещо друго.

24

До 22

преди 2 години

Ти българин ли си?По тая магистрала на ден минават хиляди автобуси и коли и досега не се случвало подобно нещо.Включително и другите 3 автобуса са минали без проблем.Не ти ли минава през акъла,че шофьора може да е заспал или да е получил инфаркт?

23

Анонимен

преди 2 години

Сега македонците ще ни изкарат нас виновни,за да не плащат кръвнина.Яааа,у лево.

22

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 15 Прокуратурата не е разследващ орган, а следствието! Следствието разследва и предава фактите и доказателствата, а Прокуратурата въз основа на тях обвинява!

21

Анонимен

преди 2 години

Спекулация значи предположение, научете значението на думите. Никакви туби не са доказани, просто някой пусна мухата, за да отклонява вниманието от некадърно направената магистрала. Не, че е невъзможно да е имало някакви запалими материали, но това са само предположения.

20

СС

преди 2 години

абе що не ги измислят да ги правят от негорими материали тези автобуси поне поголямата част от материала да е негорим, смятам че не е невъзможно...

19

Анонимен

преди 2 години

Е това е вече абсолютен смЕх - пластмасата е идържала, а метала не. Тия хора вярно си живеят в свой собствен свят, паралелен.

18

Анонимен

преди 2 години

За да изгори за нула време като факла,май вътре е имало нещо,което го е предизвикало.Не ви се вярва,ама може и така да излезе.

17

Анонимен

преди 2 години

А ти откъде знаеш,че е спекулация?Да не си им светил?

16

За Асан

преди 2 години

До АсанАсанчо, ДНКто го вземат, за да знаят на кого, кое тяло да дадат да погребе....Ръийш ли?

15

Анонимен

преди 2 години

Нали затова е прокуратура! Да изясни случая!

14

Анонимен

преди 2 години

Без допълнителен катализатор,като туби с гориво или други запалими течности автобусът едва ли е щял да изгори толкова бързо и пътниците да нямат никакъв шанс да го напуснат!

13

До 11

преди 2 години

Мерцедес

12

До анонимен 1.

преди 2 години

По прецизно е да се каже """имало е САМО . . . . . """ Младежът от Прешево просто е србски гражданин!

11

Анонимен

преди 2 години

Такава теза не може да се потвърди или отхвърли само с извършване на оглед . Единствено изследването на проби взети от различни места от багажното отделение могат да го потвърдят или отхвърлят.

10

хм..

преди 2 години

Някой знае ли каква марка е автобусът ? Странно е резервоара да е отпред...

9

Активист на БСП

преди 2 години

Тубите са факт ! Всичко друго е празно говорене!!!Те са предизвикали трагедията...

8

СПЕКУЛУМ

преди 2 години

е за тубите е спекулация, ако ги питаш макетата, значи се е запалила минералната вода

7

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, ще го говорят още 1 месец макс и после ще забравим всичко.голям праз! На ден хиляди млади хора умират по света, та защото някакви си 45 незначителни човечета пукнали! Еми такъв е живота