19

преди 16 години

стига вече с информация свързана с този психически нестабилен индивидАко някой може да каже за себе си , че е наблюдателен, внимателно да огледа снимката на психично неадекватния сидеров и да прецени дали въобще си заслужава да се дискутира каквато и да е тема за този тежък параноик ! Завихрен в психическото си абниормално състояние този може и да убие някого ей така , защото му пречи или защото може да организира "атентат'' срещу него

18

преди 16 години

Като чета коментарите, виждам, че има надежда за България! Доскоро бяха други! Опомня се май народът!? Ха, дано! Не е болен Волен, а всички останали, които още искат да седят на софрата и да вземат на босия цъв

17

додо

преди 16 години

тоя пъзльо -главния прокурор няма да даде на съд някой престъпник от мафията ами Волен Сидеров.треперят му гащечките - пък и те престъпниците са му дружки на него страхливеца

16

кака ДОБРА

преди 16 години

ЗМИЯТА КАТО УМИРА НАЙ ХАПЕстарите муцуни полека лека умират за това така хапят ... все волен виновен за всички несполуки в държавата които са техни , но на некадърните все други са виновни .....няма кой да им вярва в европа вече на тия .колкото и предизборни напъни да правят вече ...умря Майкъл...марко може да го поизлъжат пак ...де с по височки заплатки,пенсийки ..предизборно разбира се ,но няма да получат подкрепа от ЕС ..то не бяха напъни докато влезем ама както са я подкарали най много да сеслучи да ни изхвърлят

15

Крали Марко

преди 16 години

Истината е,че съдят Сидеров потова обвинение единствено и само,защото е Сидеров......да кажат от прокуратурата и съда колко други дела по същото обвинение са минали през последните 15 години....НЯМАААААА!!! сигурно Чернев е първият за това време ,който е изревал....."горкото момче",че са го "принудили" !!!! да лъжесвидетелства.

14

преди 16 години

Ейййй, как не се намери един да хареса някого в тази държава, не знам! Ние сме уникално разединени - единия лъже, другия крие, трети обвинява, та не се намери свестен бееееее! Всички се страхуват от Волен и Атака - кажете си го направо! То ако не беше така, нямаше да има толкова инсценирoвки досега! То не беше чупене на камери, палежи на коли,..... Трябва да си мнооооого *** да не се сетиш, че тук има НЕЩО! И то е СТРАХ! Страх от истината, страх от огромното плячкосване на държавата, страх от новото, което така или иначе ИДЕ! ИДЕ! Никой няма да бъде пощаден, защото ограбването продължава и няма край! А историята познава доста скалъпени и унизителни процеси, които, за жалост излизат на бял свят късно! Манталитета на българна е да обвинява, да потиска, да унижава, да плюе различните! Това е!

13

nabludatel ot German

преди 16 години

Posranovka ot vsjakade! Nemoje P. Chernev s pravno obrazovanie da kaje teja dvamata me nakaraha da lajesvidetelstvuvam. Normalna prokuratura (da se zazbira nebulgarska) bi mu se izsmjala v liceto i tolkova.

12

Атака

преди 16 години

Това за магистралата е жива постановка с услугата на къртица.Това се прави за да се дискриминира АТАКА

11

преди 16 години

и до всеки разпознал себе си като такъв.Коментара е излишен. Жалка картинка!Колко ви плащат на на "коментар" бе другарю европеец (или ефенди)? Или ти така.. безкористно, за родината с..ки правиш (пардон коментари) на манг..л номер 1, на чиф..ти, мек...ета, на наши и чужди еничари (да не ги изброявам че са много).Все за простия народ говорите като да не сте част от него! Ако можеше да си смениш националността а? - представяш ли си? Да се издигнеш над тая "проста" маса дебелоглави българи между които кой знае защо си се родил? Мечтииии!!! Но Бог не прави нищо напразно, и от вас има смисъл. Не сте от вчера - ясни сте на всички. Добре е било едно време пък и сега за такива като теб - кой гръкоман кой еничарин кой комунист, кой евроатлантик (каквото и да значи това). С тая книжка дето си я чел на нормалния човек му се повдига само като научи имената на авторите и. Давай - просвещавай го тоя "***" народ, "отваряй" му очите. Пък той ще се оттърси от вас като от *** (каквито сте всъщност) така както винаги го е правил. Сидеров не е важен. Такива като теб са важни. Вие сте бацилите чрез които тоя "***" народ получава имунитета си който го е пазил толкова векове. Такива като теб са мършата която отпада за да направи място на един здрав, духовно извисен народ, носител на традиционните християнски добродетели. Пиши още - да се посмеем.

10

Купидон

преди 16 години

Офф-аман от хора които не виждат по далеко от носа си-Волен бил такъв Волен бил онакъв.А вие какви сте-хора лъгани през целия си живот заради СПОСОБНОСТТА ИМ да "прценяват управляващите"-ИЛИ МОЖЕ БИ ГРЕША ЗА ТОВА??!!Много ясно че това на Магистрала Тракия е скалъпен номер от БСП-почти сигурно от Румен Петков или Първанов които са прословути с подслушването на политиците.Много ясно че няма да му направят явен атентат-това би му направило реклама в обществото че е жертва.Нали целта е да го снижим-и изкараме лошия ,а не възвишим!А колкото казармата ако има някой който да е отишъл там по желание да вдигне ръка!Който е можел избягал е -Волен е могъл успял е.Ще служа аз в кумунистическата казарма по крилото на долния социалистически лагер-и аз да съм и аз ще се измъкна ако мога.А тия които са служили не са станали мъже а прекършени души при това загубили 2 години от живота си в нопълно безсмислена дейност-тъй като тогава нямаше какво да се пазим/от Турция/ тъй като зад нас стоеше СССР!!Други пък-погледа му бил не знам какъв-веждата му се вдигала като говорил-ами вие не слушайте какво ви говорят хората а ги преценявайте по външния вид- ЕТО за това трябва да сте готови да си сърбате попарата и в близките 10 години когато изберете Борисов и в края на мандата му кажете ЕЙ БАХ МАМА МУ-ВСИЧКИ СА МЪСТИЙ И ТОЯ НИ ИЗЛЪГА !!!!

9

преди 16 години

Ако се направи едно предаване и се покажат нещата за Сидеров пак ще има балъци ,които да го подкрепят. Просто това е България . Просто винаги трябва да сме като Орел ,рак и щука. Трябва да се мразим, да гледаме в чуждото канче. Да се оплакваме от съседите ,от политиците ,от полицаите от всичко.. Всичките ни кошмари се сбъдват. Така са ни превзели и Турците преди 600 години идват и заварват една разединена България ,разделена на 5 царства, падащи едно след друго под Турско но нито едно не отива да помогне на другото. Заслужаваме си тая политическа пастмина И противния Сидеров и Мазния Станишев,крадливия Костов и Наглия ЦАР. Орел,Рак и щука това трябва да е Българското мото. В Англия Партиите са две , в САЩ също са две но ние трябва да имаме 300 партии.. За да се пръсне Българския Вот и по този начин Турците са си постоянно във власта.. Сигурно Доган ни се присмива от страни.. Сами си го правим хорааа. А Турците само се възползват от тъпотата ни. Ние не сме народ а ***. Къде е морала и културата? Няма ги!! преди 20 години хората се поздравяваха и усмихваха. Сега всички са овълчени, младите се колят по-дискотеките и се дрогират, обират и пребиват по-възрастните никой не чете ,образованието ни е на дъното, полицията отдавна работи за мутрите и това до кога ще е? Докато свикнем ли? И вече дори да не роптаем? *** народ-Проста нация.

8

преди 16 години

какъв МЕГА *** трябва да си за да ходиш и да се правиш на *** на улицата и пред съда, и то в защита на догановото изтърсаче Сидеров???????????? В работен ден!!!!!!!!!! безработна и непотребна ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7

златко

преди 16 години

че кой може да подбуди качествен човек да лъже . да за ЧЕРНЕВ ГОВОРЯ ,СПОМНЯМ СИ КАК ГОВОРЕШЕ ЗА ОТРУДЕНИТЕ КАКЪВ МОШЕННИК А Е ТОЛКОВА МЛАД.......

6

кряс , кряс

преди 16 години

трябва да крещят ,не ами бой трябва вече ,накакво прилича ,по политически причини съд с години ,можем да очакваме и ефективна присъда ,а за пияни убийци като Стависки условна присъда...е ами твърде неудобен им е Сидеров , няма друг коентар защо да не муспретват какво ли не само и само да го изхабят.... *** ,спомнете си от къде е тоя Ромил, от Плевен нали така ...а кой друг беше от Плевен ...другия хубавец-*** Р.Петков или го забравихте тази *** вече.това са етапи от заканата на Гоце че ще се справят с АТАКА ,...НЕ СЪМ АТАКИСТКА УСПОКОЙТЕ СЕ НО СЕ ЗАПИТАЙТЕ ЗАЩО ЦЯЛАТА *** ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА ПЛЮЕ СИДЕРОВ, ТА МЕДИИ ТА ....всички маймуни на които дават думата по така наречени медии та те са все едни и същи ,не ви ли втръснаха .....?????

5

преди 16 години

Абсолютно споделям мненията. Няма един за свяст. Всички са за бесило ама спи Българина зимен сън само дето зимата си отива а след него лятото и после пак зима . А народа все забравя да се събуди и тъй проспахме 19 години. А докато спим *** ни ограбиха.

4

Михаил

преди 16 години

Дори и да е така всичко дето казваш - то лошото е, че Сидеров е само един от всичките. Да, всичките. Всички управници трябва да бъдат съдени за лъжи и измами срещу българския народ. До ден днешен не видях някой политик и политическа сила да е изпълнила обещанията, които обикновено дават на народа си преди избори. ... Но и народа си е за бой. Защото вече 19 години си живурка, и въобще нехае, че плаща заплати на лъжци и мошеници, които сам е избрал, и има право да иска от тях.

3

преди 16 години

То бива селяния ама чак до такава степен да се оризилява съда не съм очаквал.. И като знам ,че тия селяни искат да управляват.. Волен Сидеров освен ,че е луд е и лъжец, параноик ,шизофреник а на всичкото отгори и наглец.. За това дело 1 година му пращаха призовки и той не се явяваш в съда ,накрая му връчиха призовката с камери и журналисти като го причакаха пред народното събрание.. А ,че Сидеров не е националист е повече от ясно. Самия факт ,че се направил на тарикат и като бил на 18 години ,платил на очен лекар да му издаде фалшиво медицинско ,че е сляп с 10 диоптъра ,за да не ходи войник и отървава казармата!! Всички Български мъже сме ходили в казарма ,за да браним България от Турция а Волен Националиста скатал с измама, все едно всички останали сме балъци а той тариката.. Магистрала Тракия е още един начин да се манипулират простоватите маси ,за да ги вкара в някакви схеми "УЖ" му направили атентат от БСП ха ха.. Атентат с 18 гоишен студент и 87 годишен дядо!! Доста трябва да си *** да повярваш ,при положение ,че БСП би пратила доста по-сериозни атентатори профисионалисти вместо умиращ и невъоръжен пенсионер.. А и камера в бензиностанция на 50 км. от събитието доказа ,че Чернев е бил на друго място по това време.. Волен си запали и клуба във Варна като отново го изкара атентат !! Само ,че пожарникарите доказаха ,че е обекта е запален отвътре без да са разбивани врати и прозорци- тоест от вътрешни хора.. Волен плюе ДПС!! Но ДПС му преведе 1 милион и 600 хиляди за предизборната кампания на Атака защо ли? И защо като 168 часа публикуваха историята ,Волен пак с тия 50 симпатизанти нападна редакцията на 168часа от там също го съдят, но той не ги съди за клевета защо ли? Естествено защото имат копие от платежното нареждане!! А От тв. СКАТ водещия на паралакс Касабов ,който нон стоп плюе ДПС - роднините му членуват в ДПС!! Даже кръстника му е в ДПС!! Хората не проумяват ,че Атака е замислена от Доган, за да плаши с нея Българските-Турци и по този начин си стегна редиците и в момента дори на кметските избори ДПС бе първа политическа сила!! Явно кампанията е имала голям ефект за сплотяване на турския електорат.. Отворете си очите бе хора .. Тоя трябва да изгние в затвора. А ,че доведения му син шмърка наркотици в дискотеките и дори не се крие- чак Слави му показа снимката в момента на шмъркане а *** го пратиха Евро-депутат където същия ни докара сумати главоболия като обиди друг депутат, че била грозна *** . А на кметските избори Волен излъга и ,че има висше образование но бързо го разкриха и призна ,че е със средно.. Оня ден си мина изпита и взе висше образование но обърнете внимание какво -Духовно, Сидеров взе Висше от Семинарията и журналистите присъстваха на изпита му.. Въпроса за да вземе висшето бил да каже отче наш!!! Та това всяка баба с 4-то отделение го знае - Пародия братя Българи от всякъде..

2

преди 16 години

ЗА БЪЛГАРСКИЯ СЪД И ПРОЦЕДУРИТЕ МУ! Е ,КАК ДА НЕ КАЖЕ ЕВРОПАТА ,ЧЕ НЯМАМЕ ЗАКОНИ И ВЛАСТТА НИ СЕ РАЗЯЖДА ОТ МАФИОТИ ! НО НА СЪД САМО ВОЛЕН ,КАТО ОПАСНА ОПОЗИЦИЯ !ВОЛЕН ПРЕЧИ И МНОГО ЛАЕ ! ДА СЕ КОМПРОМЕТИРА С ГЛУПОСТИ ,ЛЪЖИ И СКАЛЪПТНИ СЪДЕБНИ ДЕЛА !

1

преди 16 години

Za incidenta na magistralata delo nqma! razsledvane nqma!no ima delo za podbyjdane kym lyjesvidetelstvane!