10

Анонимен

преди 2 години

Путин, като видя, че може да централизира още власт и да затваря хората и веднага сграбчи възможността.

9

Анонимен

преди 2 години

Орбан и той си мисли, че ще е големец след зеления рестарт.

8

Ясно е!

преди 2 години

Орбан си слага сам примката на врата. Жалко.

7

Истината

преди 2 години

Ем добър ден! Орбан е от "богоизбраните" - проверете името на съпругата му, типично женско име сред унгарските "богоизбрани".

6

Анонимен

преди 2 години

Всички са техни кучета!Няма как да се противопоставим.Харакири или вернопоклоничество.

5

Мачкай турците 2

преди 2 години

Тия Гадове КРАДАТ от нас, българите, а дават пари на чужди башибозуци- Нашественици.. Дават им безплатни къща с вода, Храна и по 500 лева на месец.....Турците и Предателите наричат Ислямските Нашественици с думата - бежанци, а всъщност, преди 100 години, ИСТИНСКИ бежанци- българи бягаха от тия гадове , от Турция, към България.... Тук, по- долу на сайта, може да прочетеш за тях.

4

Анонимен

преди 2 години

Всички нормални държави в северното полукълбо затягат мерки. Зима иде, ковидът ще вилнее, главно сред неваксивираната останала част от населението.

3

Ами ще се къпя

преди 2 години

у дома, ще гледам филми и концерти на домашно кино и ще пазарувам онлайн. Има електронни библиотеки, а пък Google Earth предоставя възможност за виртуални пътешествия из цялата планета. Даже Луната и Марс ги има като опция! И на всичко отгоре имам къща на село. Та ще ми ваксинирате опинците!

2

Додо

преди 2 години

Орбан показва чрез намигане на глобалистите-узурпатори и Ковид-терористи, че е все пак един от тях и могат да му имат доверие!

1

Анонимен

преди 2 години

Орбан не беше ли героя в ЕС на русофилите антиваксъри?