17

sofeto

преди 2 години

Пътувал съм по "Струма" и по магистрали в Европа. Подобни участъци навсякъде има но подобни многознайковци-манипулатори като тоа Б. Сандов само в БГ!

16

До 18

преди 2 години

Когато Комитова искаше оставки в АПИ,вие крещяхте ,че е политическа репресия.

15

Анонимен

преди 2 години

Ей българина си умира да плюе по себе си с причина и без причина.Айде сега насила да се изкараме виновни,че да ни съдят и да им плащаме и обезщетения,прростт народ ей.

14

!

преди 2 години

Оставки и съд за хора в АПИ , сигналите за такива участъци са хиляди , време е за оставки и пандиз !

13

Асан

преди 2 години

Еколог магистрален и хидроинжинер

12

!

преди 2 години

Виждам , че голяма част от коментиращите ъук са привърженици на мутрата Методиев Борисов , тоест дасе четат коментари на зомбита , които гладуват за един престъпник , който играби държавата и я вкара във всичкиючерни класации , изгони и причини смърта на много ибикновени хора , да не би да си изгубят службичката или да им се прецака дславерата е безсмислено. Вечни ремонти и пясък , който никой не събира са допринесли за това , което е стснало , вие да не летите бе ***, утре може да сте вие !

11

Фактите от помнещ

преди 2 години

Глупости... участъкът от ПВ Даскалово до ПВ Долна Диканя (ок. 18 км.) се строи като автомагистрала между 2001 и 2006-та година и беше открит като такъв в началото на 2007 г. от Станишев. Строиха го македонски фирми основно по трасето на стария път и затова завоите са по-остри, но стария път беше още по-зле. Още не е отчужден напълно заради проблеми с кадастъра и затова и скоростта е ограничена, защото още не е приет като магистрала...https://bg.wikipedia.org/wiki/Струма_(магистрала)

10

Aнонимен

преди 2 години

У нас много неща са заблуждение, като фалшификати на маркова стока. Само се наричат с това име и малко напомнят, на визия.

9

Анонимен

преди 2 години

Участъка между кръговото на Перник и разколна за долна диканя е с ограничение 120кмч и се води скоростен път. Дори има знаци за край на магистралата. Една от причините е, че няма второкласна дублираща отсечка, а построиха този скоростен път върху нея.

8

Анонимен

преди 2 години

"един от завоите, като радиус, би трябвало да бъде по-малък"То тогава още по-остър ще стане завоя, тоя чува ли се

7

Коко Роко

преди 2 години

Ама широкоспектърно специалист тоя Борето!При инцидента с Вера Су обаче,където трябваше да прояви активност никакъв го нямаше ,само мрънкане...груб интересния!

6

Анонимен

преди 2 години

От ремонтите там всичко е в прах, в комбинация с малко дъжд става по-зле и от лед

5

Анонимен

преди 2 години

Щяха да катастрофират всички автобуси, ако пътя беше "виновен "... Пръска се една от предните гуми и белята(загуба на управление) е налице при скорост от 100 км/ч. Удара в мантинелите запалва горивото и автобуса. Елементарно Уотсън!

4

.

преди 2 години

Не е ли крайно време , на стотиците такива заблуждаващи места дасе слагат лампи и отразителна маркировка и кога ще бъдат съдени и вкарани в затвора шефовете на фирми , които пестят болтчета по мантинелите и асфалт , докато получават огромни нереални средства за евтината си работа ? Айде гледам промяната.

3

Анонимен

преди 2 години

Такива индивиди като борислав сандов, възползващи се от чуждата трагедия, напразно хабят въздуха.

2

...

преди 2 години

Ако Струма не е магистрала, то Хемус от Яна до Ябланица какво трябва да е ?Черен път предполагам

1

Майора

преди 2 години

От кога взе да разбираш от магистрали че и даваш акъл? Ти си виж движението което донесе толкова беди на страната!