34

Анонимен

преди 2 години

Ще има и ваксинирани мъртви.

33

Анонимен

преди 2 години

Ако се поразровим и поразмислим, ще установим, че най-върлите овластени участници в безумната ковид-пЛандемия, които си играят със съдбите ни, са или обр.атни като този, или сексуално/финансово зависими, или бездетни.

32

Анонимен

преди 2 години

Ако не ви уморят ваксините или вируса ще ви уморят фашистките мерки.

31

Лекар

преди 2 години

В началото на пандемията прогнозираха на базата на грипа и други инфекциозни болести, че около 70% вероятно ще е достатъчно за колективен имунитет . Да НО : ковид се оказа, че няма нищо общо с грипа, освен това имунитетът е краткотраен. Така че колективен имунитет няма. Още лятото испанците съобщиха , че трябва 95% ваксинирани за да се потисне достатъчно и да заживеем що годе нормално. И че са нужни реваксинации. Никой не е лъгал. Никой нищо не знаеше преди 2 години. Само се предполагаше .

30

Анонимен

преди 2 години

Министърът на здравеопазването на Германия Йенс Шпан е дефилиращ хо-мосек.суалист - в смисъл открито развява своята обратност, омъжен е, има съпруг/мъж, тоест той се явява жената в брака. Също така неколкоктратно се забърква във финансови скандали и машинации - с далавери с маски, с ваксините на Астра Зенека, с покупката на вила за 6 милиона евро... Също така е сочен за вероятен наследник на Меркел на канцлерския пост - най-вероятно това ще е бъдещият канцлер на Германия. Та така...

29

знам

преди 2 години

Пътят към ада е постлан с добри намерения. Искали да ни спасяват...?

28

Анонимен

преди 2 години

Явно Шпан много обича инжекциите ,все пак неговия съпруг го инжектира по три пъти на ден ,знаете с какво .

27

Анонимен

преди 2 години

Контролните групи, като нас ще бъдат изолирани.Но и те ще бъдат оставени да живеят, защото евгенистистите вярват в естественият отбор на силните, възприемчивите, умните и оцеляващите.Остава да ни приобщат с нано-ИИ.

26

Анонимен

преди 2 години

Нека разтълкувам думите на министъра " Догодина повечето ваксинирани ще бъдат мъртви" или както се казва изгубени в превода .Честито на печелившите.

25

Анонимен

преди 2 години

Който, допусне джендаризма и позволи извратените съюзи. Това го чака.Направете съпоставка на картите на ппландемията и на разврата.

24

До 25

преди 2 години

Просто протежетата на бигфарма отчаяно се опитват да отикат колкото се може повече дози ваксина за да отработят хонорара. Колкото по-дълго продължава Кормидциркът, толкова по-очевадно става че бълвочите са, в най-добрия случай, безполезни. Дори и най-тъпият набоден след 6-я бустер ще почне да задава неудобни въпроси. Ако пък остане голяма контролна група неваксинирани, които ще са живи и здрави, то осирането ще лъсне. Ето че кацарките в цял ЕС работят ударно за набодат всеки, за да скрият резила

23

Анонимен

преди 2 години

Защо го давате този? Той заедно с мъжа си (не е грешка) си купиха една 6 милионна вила, за която до ден днешен се спекулира как ще се изплащат парите, защото финансирането е без липса на собствен дал т.е. изцяло от нула? Нека един нормален се опита да направи едно подобно финансиране и ще стане носител на нобелова награда! Може би от акцията със закупуването на маски от най близки роднини, естествено без личен интерес!

22

фашиста

преди 2 години

Не си прав братле, излекувани няма. Ще бъдат ваксинирани или ще им мине хремата или ако е над 65 има голяма вероятност да умре. Не лъжи хората за нещо с 2 до 3% смъртност!

21

Ало

преди 2 години

99.9 % ще са си живи и здрави. Стига истерия.

20

Анонимен

преди 2 години

В Германия 50 000 нови случаи, 64 умрели. А Германия е 84 милиона. Добре , че са ваксинирани на 70%.

19

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 20 "От такова прикриване на нещата срещат голяма съпротива от хората." Ц. Срещат съпротива от някои, защото тези някои са неграмотни, но за сметка на това комплексирани и мразещи обществото. Много е просто. Като самите антиваксъри. Никаква кой знае каква философия.

18

Анонимен

преди 2 години

Яко ли ще се мре?

17

(-_-)

преди 2 години

Ми те и след 50 години пак ще са така.. Защо въобще трябваше този нелеп вирус да се политизира до степен на масова психоза??

16

Анонимен

преди 2 години

А ваксинирани-мъртви няма ли да има? Или ще има, ама няма да фи пишем в официалната статистика? От такова прикриване на нещата срещат голяма съпротива от хората. Ако честно вадеха всички данни, едва ли щеше да има място за конспирации. Но явно са преценили че ще ваксинират повече хора ако не разкрият данните, което логично значи че данните са отчайващи.

15

До17

преди 2 години

Е па бегай в Австрия като ти е толкова гадно тука.