12

Анонимен

преди 2 години

Сетих се една хубава песен на трамвай номер 5 - БУСТЕРА ,ТОЙ ВОДИ ДВАМА МЛАДИ ,КЪМ ВЪРХОВЕ И ЗВЕЗДОПАДИ.ех младост ,какви хубави времена бяха едно време .....

11

Анонимен

преди 2 години

Отначало СЗО отричаха маските, само да напомня. Както и пандемията, хахах. Как да им вярваш после за каквото и да е? Кога лъгаха - като казваха че маските не работят или като казваха че работят?

10

Анонимен

преди 2 години

Пак старата песен на нов глас. Ваксинирайте се доброволно, щото иначе ще го направим задължително. Втора версия комунизъм. Останаха само трудовите лагери. Но и те ще се формират - нископлатени работни места в обособени региони. Хахахах. Да се бориш срещу комунизма половин век, само за да може после да го въведеш под друго име!

9

Анонимен

преди 2 години

От началото на пандемията СЗО се оказа най-бутафорната организация на планетата. По-зле и от ООН. ООН поне не вредят. Тези от СЗО дефакто прикриваха истината за КОВИД 6 месеца, докато не стане очевадна пандемия. Няма връщане назад, никой няма доверие на СЗО. Думата им тежи по-малко от пръднята на Байдън. Лошото, е че този път са прави, ама няма смисъл вече се показаха като пионки на Китай.

8

Борбата

преди 2 години

Срещу фашизма е свещена. Напред!

7

Аман

преди 2 години

Че СЗО ЧЕ НЕСА ДОБРЕ БЕШЕ ЯСНО НО ЧАК ТОЛКОВА ЗЛЕ СА СТАНАЛИ ТОГАВА ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ТОПЛИТЕ СИ СТОЛОВЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРЕГЛЕДАТ ПРИ ПСИХОЛОЗИ

6

Анонимен

преди 2 години

СЗО духайте супата ,Европа се над дига че дойде и вале ред ,на кол всечки че бъдите набити

5

Анонимен

преди 2 години

Когато дойдат за децата, те тогава всички ще станат. До тогава ще се делим на "ваксъри и антиваксъри", но когато деца започнат да умират от ваксини мисля, че тогава ще приключи тая простотия. За децата от 5 до 12г ваксината е в пъти по опасна от колкото КОВИД. От 70 000 000 заразени с КОВИД деца от 5 до 12 има 14 починали, защото са били с ракови и прочие заболявания. От 1000 изследвани деца след ваксина в щатите има 300 случая на сърдечни възпаления.

4

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

3

Анонимен

преди 2 години

Намерисва на гражданска война в цял свят

2

Joro

преди 2 години

Фашизмът не беше ли обявен за незаконен? За един приятел питам.

1

Анонимен

преди 2 години

Нещо като "The Final Solution" ли? Бил Гейтс се изтърва в едно интервю :)