60

.

преди 2 години

Протестите в Италия продължават толкова дълго, а ги няма никъде в нашите новини.

59

до Галин

преди 2 години

Галине, прав си! западняците сега се усещат, ама поне сега вече са на протест. а масово българинът си трае дори кашлавалът да стане 100 лв килото. Нали любимия Киро е в парламента. Не говоря против Петков, но това какво ще оправи ситуацията, като се изпълняват чужди интереси? Интересите на онези правителства, срещу които вече се надигна собствения им и то уреден народ. Сертификат след сертификат.

58

Германец

преди 2 години

Сега последно западняците с промити мозъци ли сме или сме се събудили?

57

Анонимен

преди 2 години

Щом послушният, педантичен и изпълнителен белгиец е на улицата, вече знаем, че хората се усетиха каква измама е всичко. Генните терапии, които сте инжектирали, ще ви довършат след малко време. Още не са започнали да правят опитите с новата мрежа и наблъсканите ви с графен оксид тела. 2022 започва всичко. Всички умни хора да си подготвят селска къща с кладенец за всеки случай. За набодените нищо не може да се направи. Обречени сте на гибел. Ще загубим близки и приятели.

56

Ваксинирайте се

преди 2 години

бе и Швенските Учени в Последната Публикация в Ланцет и те са АнтиВаксъри и Конспиратори след като на База Данните в Швеция установиха, че Ваксинираните 50% повече се Заразяват с КОВИД и 25% повече Умират от КОВИД! Ваксинирайте се, Ваксините Очевидно са Полезни и Работят, ама срещу Вас и Вашете здраве!!

55

Анонимен

преди 2 години

Значи само българите били лоши и виновни, тези в Белгия не ги броим според ваксърите......хахахахаха :)))

54

Галин Костов

преди 2 години

До анонимен 54. Моля, моля. Не всички са позволили децата им да се харчат. Моите деца са си вкъщи и ще останат там ако трябва там до второ пришествие. Целият им клас е онлайн, защото има и други отговорни родителите като мен. Освен това не забравяй че западняците едва сега започнаха да се усещат, че са били измамени от Биг Фарма с приказките за над 90 % успеваемост на ваксините. До скоро те носеха маски навън и имаха вечерен час. Нещо което ние не допуснахме да се случи.

53

Фашисти

преди 2 години

Защо телевизиите мълчат?! За да не се усетим и ние ли?! С мерки или без все си измислят нови причини да ни ограничат социалния живот, да ни психират и смачкат финансово!!! Те направиха тази имономическа криза, за да сме зависими!На площада!!!

52

Анонимен

преди 2 години

Народът сега е във възторг и надежда да има правителство.... Все едно това ще оправи нещата. А че имате пари само от месец до месец и ви направиха на луди, не ви прави впечатление?! Ниски стандарти, радвате се на трохи, докато ви взимат свободата и възможностите и икономиката.

51

Кога ще ги стигнем?

преди 2 години

Родителите позволиха децата им да се храчат! *** народ! А белгийците и австрийците с по уреден живот протестират!!!

50

СВОБОДА!

преди 2 години

Какво чака нашия народ? Правителство ли? Наистина ли вярвате, че на тях им пука за вас? Харвардци ще изпълнят заповедите на американците и след година са на самолета обратно откъдето са дошли с милионите в джобовете. А вие с кредити и фалити!!! Хората в Брюксел с повече пари протестират! Ние сме доволни? От какво си доволен, бе, народе?!

49

Германец

преди 2 години

Добре са ги изкъпали с водното оръжие, доколкото разбирам. Така или иначе са имали нужда - футболни агитки, балканопитеци и прочее нечистоплътна cвoлoч. :)

48

64 проценти

преди 2 години

от българите одобряват зеления сертификат и мерките срещу ковид.

47

Бay

преди 2 години

стават все повече! :D

46

Цензура в ТВ

преди 2 години

Има протести и в Австрия и Франция! Фашистите прекалиха, побъркаха ни и искат да ни подчинят на кредити. Все говорят че цените се качват навсякъде, но на запад хората получават повече пари и не го усещат като в Бг. И въпреки това, западняците са на протест!!! А ние се радваме на Радев и Харвардци, дето си уредиха живота и бизнесите за 20 г. напред! За тях цените не са като за народа.

45

Българ

преди 2 години

Само *** спокойно се разхожда по улиците, нищо не може да го жегне. Посгенаха и на децата му със измислените тестове, но даже и за тях не си мърда пръста...

44

Анонимен

преди 2 години

Смърт за фашизма, свобода за народа!

43

Споделяйте в фб

преди 2 години

Нашите телевизии мълчат! Само пропагандират за ваксините. Избират си новините, които им е угодно. Хора, СПОДЕЛЯЙТЕ в социалните мрежи!!!

42

ФАШИСТИ ВАКСЪРИ

преди 2 години

Хората се измориха от Фашистите и са на протест! Нашите телевизии мълчат! Споделяйте в социалните мрежи!!!! А Радев избран едва с 1,5 млн гласа, а ще налага ограничения на народа?! Сложиха нови лица за параван и пак комунистите на власт!

41

Анонимен

преди 2 години

Трябва да сме на площада! Стига овчедушие! Такава цензура в телевизията не е имала от времето на ***! Ей ги пак на власт! Въртяха, сучеха, сложиха за параван един г-е-й и един метро модерен харвард и са отново на власт. Комунистическа цензура на медиите. По цял ден пропаганда за ваксините. На запад хората протестират!!!