81

Управление на кризи

преди 2 години

"оБявление" КУПУВАМЕ МАШИНИ ЗА СНЯГ! Да му се не види, снегопочистващите фирми стават все повече и все по-добри.

80

Анонимен

преди 2 години

До На ластикГастарбайтерите ще трябва да представят сертификат плюс ПСР според новата заповед на Кацаров

79

До Петя

преди 2 години

Всъщност не е както си го написала. Пикът в броя на новите случаи беше през седемте дни 23-29 октомври 2021 преди да въведат тези мерки. После, уж повече тестове според теб, за да отидели на работа, а новите случаи бяха по-малко. Това си е нормално движение на вълна на заразяване от покачване през пик и следва спад, както е сега в България. Важен е броя на новите случаи, а не на тестовете или процентът положителни тестове. От броя на новите случаи следват другите две стойности.

78

ИТН

преди 2 години

Смачкахме ГЕРБ, сега трябва да смачкаме и вироса.

77

Да, да, ама не

преди 2 години

До На ластикЧе там на запад нали са на 110% едва ли не ваксинирани/имам предвид аборигените-нидерландци, германци, белгийци..../!? Откъде да го прихванат нашите гастарбайтери НЕЩОТО?! И като си идват нали ги тестват всичките още на летище София като слязат!? И ако при тия мерки се промъкне пак от там КОВИД-а, значи че и камила ще мине през иглено ухо! Или греша?!

76

Петя

преди 2 години

Вие явно не схващате логиката.Тя предната огромна бройка на направени тестове не беше от тествани болни хора, от тези, който им трябваха тестове, за да отидат на работа. Хората си направиха тестове, и тогава разбраха че били заразени. Сега тези хора се ваксинираха, за да не се тестват през два дена и от там намалението. Иначе процента на заразени хора спрямо броя тестове си е доста стабилен, само 2-3 процента има намаление, което не е толкова много, че да се радваме.

75

Анонимен

преди 2 години

60% от българските граждани са с наднормено тегло, вкл. 26% са със затлъстяване. В ежедневния списък на починалите пишат само тези със затлъстяване и те обикновено са между 5% и 15%. Излиза, че затлъстелите по-рядко умират от Ковид-19.

74

ДДРОнег

преди 2 години

Очаквайте утре новите рекорди , в понеделник числата са малки ...Но случаите намаляват, лошото е, че все още болните в интензивните отделения , че като цяло в болниците са много !!

73

До 73 Петя

преди 2 години

Когато намаляват новите случаи, то е ясно и че ще се правят по-малко тестове. Нали така...

72

До 77

преди 2 години

През всички дни от седмицата има отклонения, затова разумното решение е да се гледа период кратен на седем - 7 дни, 14 дни, 21 дни,... Никой човек с поне малко акъл не се занимава да сумира събота, неделя и понеделник. Примерно в петък има по-малко нови случаи от четвъртък, а в четвъртък са по-малко от в сряда. Какво да ги правим? Говоря за средни стойности за дълъг период от време, а не за конкретна седмица.

71

До До моето мнение

преди 2 години

Ваксината е безплатна само за ония, дето и стотинка не са внесли в бюджета, ама те пък не са хукнали да се ваксинират.Сигурно ваксите се подаряват от производителите.Я пак помисли дали е безплатна и защо не ти искат пари при поставянето. Елементарно -.платил си я с данъците, които си внесъл.

70

Анонимен

преди 2 години

Според ежедневно публикуваните данни за починалите, данни, а не цифри, процентът на починалите с определено съпътстващо заболяване е по-малък от процента на хората с това заболяване сред цялото население на България. Казано по друг начин сякаш хората със заболявания по-рядко умират от Ковид-19.

69

На ластик

преди 2 години

Докато има много неваксинирани - ще го играем на ластик докато не си забием лицето няколко пъти в асфалта. Лошото е, че чакаме гастербайтерите от Западна Европа да донесат отново ръст на заразата по празниците. Естествен имунитет без странични последствия както 30% от преболедувалите са разбрали няма.

68

До 72

преди 2 години

Използването на цифра или цифри вместо правилните понятия е особено дразнещо, защото показва неразбиране за какво се говори, а и е неправилно. Преди години цифра вместо число, брой и т.н. използваха само военните на ниско ниво като не особено образовани и интелигентни. След 1989 година на власт дойдоха демократите, които от незнание започнаха да употребяват цифра, вместо правилното понятие, но това не значи, че цифра е част от разговорната реч като синоним на правилното понятие - число, брой, да

67

СС

преди 2 години

Абе незнам дали ковида удря затлъстели болни и стари но от лично наблюдение видях как 3, 4 човека млади спортуващи в диапазона 35-45 години си заминаха от ковида. Така са го излисли че ако не умреш от ковида да имаш последствия, и ако не умреш от ваксината да имаш от нея последствия. И ваксинирани познати си заминаха набързо някой от първа игла, страшна работа да не знае човек как да реагира и в какво да вярва....

66

До моето мнение

преди 2 години

Неваксинираните щели да ги изгонят в гората>>>>Виж какво става в Австрия.Вече не признават антителата и свалят срока на зелеВия сертификат от 360 на 270 дни, т.е.от 1 година на 9 месеца.Ти сам сметни през колко време трябва да спонсорираш фармамафията.и дали ще бъдеш свободен и най-вече до кога имунната ти система ще издържи на препаратите, които, доказано вече не отговарят на характеристиките за ваксина.От горите хората могат да се върнат, от оня свят не знам.

65

toma

преди 2 години

Преди една седмица загубих баща си от ковид, днес загубих и майка си пак от ковид.Продължавайте да твърдите, че няма такъв вирус.Бъдете здрави.

64

Анонимен

преди 2 години

Победихме ГЕРБ, ще победим и ковида. Хайде наздраве на немския коледен пазар

63

Петя

преди 2 години

Като се правят по малко тестове то е ясно, че ще намаляват случаите. Тиядето трябваше да си правят тестове, за да отидат на работа се ваксинираха. И до там ще се спре

62

Асен

преди 2 години

Народ, който е бил под робство 5 века и е запазил своя език, своята писменост, обичай, не може да се предаде пред натиска на задкулисни играчи с мним вирус. Тези планове и стратегии може да се реализират в западна Европа, но тук в България няма как да се осъществят.