47

До 51

преди 2 години

Аз да те попитам КАК СЕ НАРИЧА УПРАВЛЕНИЕ, ПРИ КОЕТО ПРЕЗИДЕНТЪТ УПРАВЛЯВА ЧРЕЗ СВОЯ ПАРТИЯ??? МАДУРО МОЖЕ САМО ДА СЕ УЧИ!

46

Анонимен

преди 2 години

Така действат ГЕРБ. Чрез всяване на страх и паника у населението. Но такъв е подхода на всяка една диктатура. Да се убеди населението, че падне ли диктатора от власт, живота на всички приключва!!

45

Майна

преди 2 години

Дубай подкрепя фуражката!!! Очертава се Прекрасно Бъдеще! За някои.

44

аззз

преди 2 години

Някой може ли да ми каже колко точно се плаща за киловат час с всички такси преноси и тн на ЧЕЗ. Крайна цена за всичко че изобщо не мога да разбера, а ми е много важно.

43

анонимен

преди 2 години

Пак да напиша,че на власт идват най-големите апаши в новата Българска история под егидата на Президента.Такова крадене ни чака,че жална ни майка.Тва да видиш БСП прегърнати с ДБ е обединение само и само в името на голямото крадене.А са пак ми изтрийте поста.

42

Анонимен

преди 2 години

Фигурантът прецака всички и всичко в България... Утре трябва да изхвърчи от Дондуков 2.

41

Бай Баяни

преди 2 години

Цялата държавна администрация била с калинки на ГЕРБ. Ти ще видиш какви ще ги натворят калинките на Радев. Това при ГЕРБ където си го живял ще ти се стори рай.

40

Няма лошо.

преди 2 години

Евроинтеграцията дава плодове.

39

Каун Грипенов

преди 2 години

Какво общо има тока в България с цените на газа. Ток се произвежда от атом,въглища, кинетична енергия от вода и вятър,от слънце.

38

Анонимен

преди 2 години

Цялата държавна администрация са калинки на ГЕРБ!! Чрез тях Бойко все още дърпа конците в държавата и прибира парите в нощното шкафче. Докато не се подмени целия държавен апарат, ГЕРБ ще продължават да крадът и грабят България!!

37

Анонимен

преди 2 години

Утре, нали знаете, кой донесе тази "промяна"...?

36

Бай Баяни

преди 2 години

Къде е "последния софиянец", сигурно доста си спести от преводите на Дубайския и Белградски беглеци?

35

+++

преди 2 години

От опит знам,че дойде ли комунист на власт/вдигнатото юмруче/ всичко тръгва нагоре.Помня Виденовата зима,преди това Лукановата,консултанта Румен Гечев долар стотици лв.,Александър Тамов с 2мил.от Кревиковци.Всички гад..ве от разграбването на държавата изпълзяха и дават мнение по всички телевизий.Хора опомнете се,спомнете си, напънете малкото останали сиви клетки.Жалко че нашия живот премина в някакъв измислен преход /дивокрация/преход на кражби и разграбване.

34

Биволъ

преди 2 години

Бойко крадеше до май, а сега кой краде, Кики и Кокорчо още не са поели кормилото,хилат се като разплетени дамаджани. И кой е виновен? Някои ще си почиват на Крим, пука им, получиха си ваучерите.

33

ПП

преди 2 години

Щом няма хора по площадите, значи всичко е наред. Хората са спикойни и доволни от промяната в България.

32

Анонимен

преди 2 години

Къде са протестиращите за ПРОМЯНАТА????Това е само началото!!!!!!!Кирчо и Кокорчо,какво ще предпримат за стандарта на живот на обикновенния БЪЛГАРИН или сега си разпределят кой колко и откъде да КРАДЕ!!!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Благодарим ви кирчо и кокорчо и двойно благодарим на Радев

30

сос 56

преди 2 години

Гарантирано от Радевите правителства.Иначе си взимат заплатите, но пак проспаха нещата,като с К19.

29

Софиянец

преди 2 години

Аз затова се изнесох в Неофит Рилски до най-големия Исторически парк в света до Варна. Тука не плащаме ток - има 5 мегавата ветрогенератор и 10 декара фотоволтаици. Не плащам за топлото,щото къщите са с термопомпи. Пия вода от чешмата,защото под селото има минерален извор. Не ходя на магазин, защото има био оранжерии. 0% са ваксаните тук,няма маски,няма сертификати,няма ковид. Това е паралелна държава!

28

Анонимен

преди 2 години

свещите ще се продават като маските скоро