28

Асан

преди 2 години

Съсели има от 681г. Хан Аспарух

27

(-_-)

преди 2 години

Тая Мона взе, че откри топлата вода! Един ратбургер меню хахах ей напоследък тая цивилизация всякаш я гони някаква тежка амнезия или по-лошо тежко затъпяване..

26

Анонимен

преди 2 години

И къде е новата опасност, след като от столетия е ясно, че плъховете са били основните разпространители на чyмaтa през Средновековието? Всеки ден ще откривате топлата вода и колелото ли?

25

Анонимен

преди 2 години

Имате предвид плъхове като Бил Гейтс и приятелчетата му от Биг Фарма нали?

24

Анонимен

преди 2 години

До ямболския : Не се страхувай!Бий си ваксина и току ще се превърнеш от *** в мокасина с пискюл.

23

Анонимен

преди 2 години

Сега очаквайте повишена Миша популация,чак до нуждата от героят на братя ГРИМ (не Галеви) - Свирачът от Ханеман,който заради това,че гражданите на града не му платили за избавлението от плъховете,замъкнал децата от града с вълшебната си "флейта"незнайно къде.Да се търси връзка с масонската опера на Моцарт...и звуковото оръжие.Въпросът е КАКВО СЕ СЛУЧИЛО С ДЕЦАТА,на немислещите рОДИТЕЛИ?!

22

121212

преди 2 години

Не яжте плъхове, ей. Да нямате проблеми.

21

Анонимен

преди 2 години

Плъхи грип. Файзер да започват да правят ваксината, че нз какво ще става...

20

Анонимен

преди 2 години

Когато Зевс,се разходил между човеците,забелязал,че дори и въпреки окаяната си участ като съществуващи на Земята,те всякак вгорчавали живота помежду си,като гледали да навредяват всячески на ближния си...

19

Крети

преди 2 години

Сега децата на Бил ще хапна плъх и айде нова ваксина!

18

Анонимен

преди 2 години

Кучета е цензурирана

17

Анонимен

преди 2 години

Гълъбите са плъхове с крила,гларусите летящи ***...

16

Анонимен

преди 2 години

Всяка напаст и мишата вкл.е развъждана,на всички нива.Сега сме наред ние, нашата бройка ще редуцират....Ние мислихме,че това между нас, е любов и духовност,а то се оказа,че ни развъждали...

15

Сократис

преди 2 години

И от кога плъховете станаха нова опасност? Нашето поколение, от деца знаехме, че мишките са приносители на най-опасните и смъртоносни заболявания и родителите ни редовно ги унищожаваха а ние редовно си миехме ръцете.Всичко което в днешно време обявявате за ново, е отдавна познато, но за сегашното младо поколение е непознато. Птиците и особено гълъбите, колкото и да са красиви, също са приносители на сериозни зарази.

14

Анонимен

преди 2 години

Могат ли? Всъщност, вече са го правили - холера, бубонна чума, дезинтерия, дифтерит и какво ли още не. При това откакто има плъ хо веее на тая земя. Някой притоплил манджа, за да привлече внимание, а една "журналистка" превежда неграмотно.

13

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

А членовете на новия световен ред ни насаждат глобализация и омраза към родината и историята си ! Глобализацията доведе ковид. ЕС да се разпада и нека всяка жаба да си знае гьола.Цирка ЕС трябва да се затвори .

12

Анонимен

преди 2 години

То по телевизията няма реклама без куче или котка.Докато хората спят с животни в къщи,дотогава ще има епидемия,не са виновният.нар.антиваксъри.

11

ВетЪра на ПОДмяната

преди 2 години

Глобализацията, урбанизацията, изменението на климата, засиленият контакт между хората и животните и недостигът на здравни работници - всички те спомагат за разпространението на вирусите на други континенти, създавайки ситуация като пандемията през 2020 г. Авторите на проучванетоприпомнят, че от 2000 г. насам е имало три пандемии: SARS (тежък остър респираторен синдром) през 2003 г., свински грип (H1N1) през 2009 г. и сега COVID-19.______________________________________________________А членовете на новия световен ред ни насаждат глобализация и омраза към родината и историята си ! Глоб

10

от района на Дунава

преди 2 години

На пчелина имам 37 котака, като някои от тях са от Эрмитажа, а две от писанките ги взех до като бях 3 седмици на Атон преди няколко години. Котки имам, но уви, нямам нито мишки, нито плъхове; а в предишните години под завивките ми се мотаеха мишки и плъхове; няма как, аз съм биологичен пчелар! Имота е 17.8 дка, пълно е с екзотики, разнообразие от дивеч, поради факта, че пчелина се намира в НАТУРА 2000. Тишина, спокойствие и биологическа борба за оцеляване на популациите. Аз съм на 78 годишен

9

Анонимен

преди 2 години

Разбрах, че българите не са само де би ли, но и плъхове! Мерси на днес.бг за изясняването!