19

Мн

преди 2 години

Всички да си направят едновременно и еднократно бърз тест, да се поставят под карантина заразените и да се допуска да влиза зад граница всеки само след бърз тест на място, а не както е сега сертифицирани разносвачи на вируси сеят зараза и ще приключи за десет дни.

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Неваксиниран - изкарах го с 5 дена антибиотик и после всеки ден по половинка домашна. Ся съм ток и жица. Да верно имам отрова във вените си, но поне знам че е ракия. А ти кво имаш... и ти не знаеш. Там нещо си. Ще видим след време. Ай чао.

17

Анонимен

преди 2 години

Ние коланите не разхлабваме, дори ги затягаме при тези цени. Ама мерките поне разхлабете..........................

16

Анонимен

преди 2 години

Къде е Кунчев?Кацаров покай се , иначе те чака горещия казан. Хиляди души ще тежат на съвестта ти, м..зернико.

15

Aнонимен

преди 2 години

19 В Ротердам има над 70% ваксинирани. И там боледуват, но не умират.

14

До 16

преди 2 години

Toва, че има ваксинирани в чужбина българи, не помага на ситуацията у нас. А е и спорен въпросът дали и колко са ваксинираните българи в чужбина. По лични наблюдения, наред с някои други по-мрачни нации, българите в чужбина не се ваксинират. Тези, които работят на ниските нива, масово не са ваксинирани. Нещата са ясни...

13

Анонимен

преди 2 години

Пикът засега премина и беше през седемте дни 23-29 октомври 2021. Възможно е да има вторичен пик, даже по-висок от преминалия, но засега няма признаци за това.

12

Анонимен

преди 2 години

Доста неистини казва този професор, а и използва неграмотното цифри, вместо правилното понятие. Едно вярно нещо казва - това за китайците, че са се справили по правилата. Има и едно частично вярно, което го прави лъжа - това за 23,9% ваксинирани, което е процента на ваксинираните само на територията на България, от всички граждани на България, вкл. и живеещите в чужбина. Ако се прибавят ваксинираните в чужбина, процента може да е и 50%.

11

Анонимен

преди 2 години

До 9. Ами то и ти сигурно имаш някаква диплома, пък не можеш да пишеш и като първолак дори. Това не означава, че всички са като теб и кварталния пияница.

10

Aнонимен до 4

преди 2 години

Не сте прав. Колкото повече ваксинирани, толкова по-малък шанс някой да умре. Не е въпроса във Вашето разболяване.

9

Aнонимен

преди 2 години

Преминах през цяла Европа. Никъде няма толкова циврещ народ. В Унгария си сърбат попарата на неносенето на маски, но все пак малко над 60% са ваксинирани. В Австрия в момента, за да влезеш в хотел или ресторант, искат сертификат. И, да, не признават тестове. В Германия държат И на маските. В Люксембург и в Белгия хората си носят маските. В Холандия също. Никой не реве. Само у нас - едни умират, а други реват, че трябвало да носят маска и да се ваксинират. Грозно е!

8

Нане

преди 2 години

Пази се кацароff, че, що клетви отнесе...))) а ние сме Древен Народ... Питай кунча...

7

Анонимен

преди 2 години

Ще има още много вълни. Побързахте да се зарадвате.

6

Гхййдггх

преди 2 години

*** хора не е минал да така е защото не сте направили необходимата печалба в милиарди

5

Анонимен

преди 2 години

и при кунчев не е преминал 2-ри месец си брои парите събрани от ковид далаверата

4

Анонимен

преди 2 години

Всеки вторник в България е пик.

3

Анонимен

преди 2 години

Абе, ако 70% го прекарат тоя вирус само в България ще има 350 000 умрели. Нали това е целта на ваксината, да го прекараш без да разбереш!

2

Анонимен

преди 2 години

Днес 9 %от починалите са били ваксинирани... Ако трябва да се ваксинират някои хора, те да са от групите, които отразява статистиката, като рискови, а не абсолютно всички. Знае се отлично, че не всички получават имунитет след ваксиниране...

1

Анонимен

преди 2 години

Докато 70% не го прекаратили не се появи качествена и работеа ваксина няма да мине това истинските вирусолози ви го казаха още март 2020 година.