55

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

На съвеста на болшевика Борис ОФФ - ако въобще има такава и на този есесовец "професор" Анастас Педжик офф - лежат смърта на повече от 25 000 души.

54

Анонимен

преди 2 години

След 30 години фалшив преход към демокрация, нищо не може да навреди на демокрацията. Когото и да пратите на гилотината, все ще е правилен избор.

53

Истукан

преди 2 години

На следващите избори няма да излязат и 20% да гласуват. ПП ще ги предаде като останалите и вече никой няма да вярва, че някой ще оправи България.

52

Анонимен

преди 2 години

Ако преди месец някой ми беше казал, че шапкаря и костя копейкин ще са последната барикада на демокрацията в България, щях да му се изсмея. А ето на. Подла и коварна kучка е съдбата!

51

НЕМА ДА ГЛАСУВАМ

преди 2 години

..НАШИТЕ МУТРИ---СА ПО-ДОБРИ ОТ ВАШИТЕ ,БЕ.....

50

КИРЕ ТриВОЛТА ....

преди 2 години

ШЕ ВИ ЗАБРАНИ ДОМАШНАТА РАКИЯ И ШЕ ВКАРА КАНАДСКО УИСКИ!

49

Анонимен

преди 2 години

Чорапът прецака всички и всичко в България... Уверено води България към нова национална катастрофа...

48

Анонимен

преди 2 години

Доганчо да си гледа "хидроинженерството", щото "неговите" сънародници не са щедри от към палати, тъй че да държи простолюдието, както и Карадаиъ :))) Щом не бил български гражданин Карадайъ, може да го отстрелкваме.......хахахахаха :)))

47

Анонимен

преди 2 години

Бойко наистина трябва да предложи Нинова за премиер и заедно с ДПС да направи кабинет напук на всички други гaлфони...

46

Анонимен

преди 2 години

пак ли ще правим опити както с 800-те дни на Сакса, сега опити с Харварда и то в лоша комбинация с Радев, хората или не помнят или са мазохисти, да изберем по малкото зло... Кирчо, но без Радев

45

Анонимен

преди 2 години

Чорапът ще загуби изборите независимо от всички очаквания...

44

Диоген

преди 2 години

Ами ако Нинова сметне, че по-нататъшна колаборация с "новите" окончателно ще погребе БСП и откаже подкрепа на ПП? Ако ГЕРБ и ДПС предложат на Нинова, ТЯ да състави правителство с тяхна подкрепа с мандата на Борисов? Смятате ли вече сбора на гласовете?

43

Дедо

преди 2 години

За демокрация си требе образовано и политически осъзнато общество а не сбирщина от гладни шарани дето като им покажеш една блесна и са готови за тигана.

42

Дебили

преди 2 години

Са всички които гласуват за Радев. Очевидно в България има изобилие от ***.

41

Защо

преди 2 години

Защо винаги започваме да правим държавата си наново заради ***? Защо за една година правихме 3 пъти избори? Защо продължаваме да възлагаме надежди все на "бити" карти?Защо един кьопав, излъга че ще поведе здравите и правите,а не стана от стола си дори два пъти?Защо на всеки празник цените празнично се качват на звездите?Защо всеки Черен петък започва с 200% увеличение и завършва с 50% намаление? ЗАЩО? Защо?защо?

40

мунчо

преди 2 години

Само след няколко месеца ще има нови билетчета за търкане, спокойно всичко си идва на мястото и вече няма да има проблем с лиценза и данъка, всичко ще е от кулата в Дубай....

39

РАДЕВ МАЧКААААА

преди 2 години

164-УМРЕЛИ ОТ К-19...15%-УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНИТЕ ....30% --УВЕЛИЧЕНО ПАРНО....ХА,ХА,ХААА.....ЧАКАЙТЕ И ТОКА СЛЕД НОВА ГОДИНА ...МАЧКАЙ РАДЕВ!!!

38

Анонимен

преди 2 години

Гледам извикали българския посланик турците, ама не смеят да го изонят........хахахаха :)))

37

Анонимен

преди 2 години

При соца се живееше най-добре, и имаше повече демокрация отколкото сега. Това не е деморакция, това е менте. А на запад вече се изражда във фашистка диктатура.

36

12 год. ГРОБ ГЕНОЦИД

преди 2 години

Глaсувaш за лeкeтo-дoнoсник Aнастас Герджикoв, получаваш дявoлското изчадие с фес, изрoда-дoнoсник Боко-цигaнина-българoубиец!!! Полковник свиркова дали се е отчела на колене пред Боко-*** за предложената и длъжност, Ъ?! Гнyсния масoн-дoнoсник Aнастас Гeрджиков е СРАМ за цялата академична общност! УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ!