39

Анонимен

преди 2 години

Колеги спирайте колите докато е кампанията, щот както са изгладнели , със сигурност ще отнесем до 500лв ей тъй за спорта

38

гръцки митничари

преди 2 години

Това е обяснимо - всички , които си спестяват тези грижи започват волни съчетания по пътищата при първия сняг........ А - и попържат АПИ ,че магистралата не е ""като черния балтон на министъра"", неизбежно!!!

37

Анонимен

преди 2 години

ля ля

36

Анонимен

преди 2 години

Баланса ще проверяват ли?

35

1-н със зимни гуми

преди 2 години

Лъжат нагло. Четете закона и правилника за приложението му...

34

Щирлиц

преди 2 години

Глоби за гуми,глоби за маски...спи *** Балкански! А че му увеличават тока и храната нищо не казва.ковид,ковид и пак ковид...всеки народ заслужава съдбата си...

33

а коловозите

преди 2 години

..А коловозите по Тракия не са ли опасни?? Особено зимата. Защо бе г-н Борисов при строеж е ремонт на пътища контрола е бил НУЛА???

32

Анонимен

преди 2 години

Някой може ли да обясни как катаджия който няма техническо образование ще проверява техническата изправност на автомобилите??? Още малко ще излезе, че могат да направят и ГТП на пътя.

31

Анонимен

преди 2 години

Колеги, давайте пари на ръка на ушевите! С тях те купуват хероин на децата си. Хероинът вече е скъп. Не се стискайте!

30

ПорЦелан

преди 2 години

Вече се светка с "Waze". :) Още като си избираш маршрута ти казва че на 80-тият километър дебнат каучукови накрайници. Веднъж видях че под прозореца ми спира патрулка. Докато си извадя телефона от джоба да ги отбележа, някой вече го беше направил. :) "Waze" показва и катастрофи и ремонти и подбира маршрута както е най-добре в момента. Е, не винаги, но в 95% от случите си струва да се следва.

29

До 33

преди 2 години

Колега( шофьор надявам се) според мен така наречената тринога камера създава предпоставки за ППС. Защо? Защото когато някой ти "светка" или пък и то най-вече я видиш (камерата) първосигнално рязко намляш скоростта независимо дали си в нарушение или не, за да избегнеш евентуална глоба, което е много опасно.

28

Анонимен

преди 2 години

Криминалния синдикат ЩЕ изнудва гражданите за още пари, като че ли таксите, данъците, акцизите, винетките, банковите такси, загубеното време не са достатачни да напълнят на боко шкафчето!

27

Анонимен

преди 2 години

А кой ще глоби ченгетата че безопастността на и по пътищата не е гарантирана, а е тяхна работа? Лесно е да се правят на диктаторчета и да постригват овците...плюс това не са ваксинирани!

26

Анонимен

преди 2 години

Под 4мм грайфер но със верига за сняг ? Пак ли "ше пишим"?

25

Тато

преди 2 години

А глоби за некачествени пътища кога?

24

глоби без цел

преди 2 години

Тези Пътна полиция са само за простолюдието и няма никакъв смисъл от тях. Днес се прибирахме от Бургас към Варна. Масово карат над 120 през вълнообразния асфалт между Сл Бряг и Обзор, после колкото може. Изпреварват и се налага да караш в постоянно нарушение да не задръстваш. Всяко село има ограничения 30 или 40км/ч. Това е пародия на главен път. Сигурно съм направил поне 50нарушения за скорост, защото отзад става опашка ТИРове и коли. Турските и румънски коли пък карат с макс скорост на колата!

23

Иван

преди 2 години

Съмнява ме КАТ да следи за "качеството" на гумите. По-скоро за дебелина на грайфера. Ама той Красимир толкова си разбира. Не му се сърдим.

22

Радикал

преди 2 години

Няма пари в хазната и гледат от към глоби да позакърпят малко.

21

Анонимен

преди 2 години

А глоби до колко ??? за некачествен път под гумите?

20

Доктор Сър Пичук

преди 2 години

До към всесезоннияМоите гуми струват близо 2000 лв, колко гориво трябва да спестиш за избиеш толкова?Зимните гуми са тотална прецаквация, износват се страшно бързо и значително вдигат разхода особено за София, където има няма една седмица най-много през цялата зима когато на платното има сняг или лед...