78

Сарказъм Радомирски

преди 2 години

Сертификат има. Търсят се повторно преболедували.

77

Анонимен

преди 2 години

Стига с тоя Кунчев. Сигурно е умрял..

76

Анонимен

преди 2 години

До 88 -Мерси, и ти да си жив и здрав.

75

Анонимен

преди 2 години

Реално ваксинира или не, трябва да им фигурираш в системата и да знаят, колко си податлив и на какво, ако не, как да те манипулират и натискат да им вървиш по гайдата, ако и това не стане да си вън от "чадъра". Иначе някои си мислят, че някой се грижи за тях хахаха, пълен смях.

74

Хм

преди 2 години

Сега ако кажете и Кунчев къде е и в какво състояние цена няма да имате. Ама мълчите.А докато мълчите ние ще го смятаме жертва на ваксината. Всеки е болен или умрял от ваксина до доказване на противното. Нали вие с ковида я карате по същата логика - влак го сгазил, ама умрял от ковид пациента.

73

Анонимен

преди 2 години

До 82- Напълно си прав, здрави ли сте не боледувате ли често не стъпвайте даже и докторски кабинет, ще ви открият нещо дето го нямате само и само да си продават ***.

72

Ха ха

преди 2 години

До Диана "Още знаем много малко за ковид..."===Малко знаеш ти, дето слушаш разни английски ***./умни лелки. Специалистите които се занимават цял живот с вируси знаят достатъчно.Друг е въпроса, че на кукловодите им трябваше "трансформационно събитие" и коронавируса им дойде дюшеш.Проблемът е политически, не е медицински

71

Анонимен

преди 2 години

Абе...КЪДЕ Е КУНЧЕВ?!

70

Нищо ново

преди 2 години

"За да се изхвърли вируса бързо трябва да се поемат много течности през деня."===Аз от 30 г. така се лекувам.Имам една голяма халба за бира, от стрите,дебелостенните, 400мл.Четири пъти на ден я пълня с чай, сока от половин лимон, мед на вкус и всичкото вирус се измива с водоструйката.

69

до 68

преди 2 години

Ами аз не знам. Ти ми кажи?

68

Анонимен

преди 2 години

"Накрая ще кацнат на патока на Магъров,който им разправяше,че всички ще трябва,да го преболедуваме!"===Ама тяхната цел не е да го преболедуваме, да добием траен имунитет и всичко да свърши.Тяхната цел е да ни закачат на кукичката -бодат ваксини, в организма ваксината се среща с вируса, щото бодат по време на епидемия, каращисват се и "раждат" нов щам.Нов щам-нова ваксинка и така пей сърце.Ще имат само един проблем- къде да дяват толкова пари.

67

Гиб Мелсън

преди 2 години

Ако Възраждане бяха спечелили изборите щяхме да посрещнем Коледа без маски, без сертификати и без ограничения всякакви. А тези които не са преболедували щяха да тичат през глава да се ваксинират, защото ще ги е страх да живеят без мерки и без ваксина. Всъщност теззи квази мерки само заблуждават хората че мерките ги пазят и те затова не се ваксинират.

66

до 70

преди 2 години

е то ако теста е Калпаф, т.е. на резултата му не може да се вярва, какъв изобщо е смисълът от Сертификат, след като не знаеш със сигурност. В такъв смисъл по Дефиниция, Сертификатите са Фалшиви!!

65

Анонимен

преди 2 години

Аре стига с тоя вирус бе, сертификати, антитела, ваксини, маски, професори, математици, затвори, отвори, болници, лекари, пациенти, то няма край бе, всеки ден едно и също, ще ми изгърми хард драйва.

64

До Диана

преди 2 години

Божкее, тя гледала една англичанка, някаква си англичанка, на която синът и починал от ваксината, но тя въпреки всичко призовава хората да се ваксинират.Какво да кажем за нивото и на тази англичанка и на тази Дианка.Не е ли по-добре да гледаш лекари с дългогодишна практика и англичани и американци и руснаци и италианци, които се скъсаха да повтарят, че по време на епидемия ваксинация НЕ СЕ ПРАВИ защото така се фабрикуват нови по-устойчиви щамове.Отделно страничните действия за набодения.

63

Анонимен

преди 2 години

Ще повтаря и ще потретя. Пари има да се точат от касата. Трябва да спрем да внасяме здравни осигуровки. Както и да минем в сивата икономика за да плащаме минимални данъци. Тези пари отиват при главорезите от рзи, полиция и данс. Аз не искам да си храня палачите! Не съм мазохист.

62

Анонимен

преди 2 години

До Извинете ме Клпави тестове-това е отговора!

61

Анонимен

преди 2 години

Е Мангъров нали викаше, че преболедувалите имали доживотен иунитет?! Как така повтаря сега?

60

Извинете ме

преди 2 години

но преди няколко месеца имаше статия и то в едно от най-елитните издания по медицина - Ланцет, където след 30 000 000 изследвани беше Доказано, че такова Нещо като ПовТорно Заразяване с КОВИД - Няма! Може ли да ми кажат ВластИмащите, колко са ПовТорно Заразените с КОВИД според тях?!

59

(-_-)

преди 2 години

До Диана:От какво да се предпазвам, бе Диана? За целия период на 'пандемията' в България има регистрирани по-малко от 300 починали във възрастовата група от 0 до 39-годишни... Който се чувства застрашен - да се предпазва!