163

Анонимен

преди 2 години

Стара Загора първа въстана срещу опита на Турция да влияе на изборите. Жителите на града излязоха на протест по централните улици. Те носеха плакати с надписи Доган, долу лапите от България иБългария избира президент, Турция не!. Това е първата от планираните за днес демонстрации в подкрепа на Румен Радев и срещу намесата на Анкара в изборния процес у нас.

162

Shark

преди 2 години

До 170. Какво точно е дал Герджиков на българската и световната наука? Посочи ми доказателства за неговите научни приноси!

161

Анонимен

преди 2 години

Колко е заслепяваща омразата и колко сме безсилни срещу очевадното налагане извън пределите на държавата ни на лица и политики. И колко много проводници на чуждия интерес има у нас. И колко много ще си патим отново заради тях.

160

иво

преди 2 години

ГЛСУВАЙКИ ЗА радефф , ГЛАСУВАТЕ ЗА И М П И Й Ч М Ъ Н Т !

159

Анонимен

преди 2 години

Българи, мнозина от нас не искаха комунисти, не искаха ДС-представители. Може би с право. Но ако и сега проявям този инат ,ще доведам до това, че ще се сдобием с турско робство, под нежното има турско влияние. Желаети ли това, българи ? Желаете ли окончателното закриване на нацията ни ? Помислете си добре- кое е по-ценно, народа български или отказ от род и Родина.... Гласувайте за Радев ! Няма спасение в обратния случай !

158

Анонимен

преди 2 години

До Българин 160 Тролещите за ГЕРБ жал нямате! До дъно опоскахте чекмеджетата, а нови постъпления вече няма. Как ще поддържа сега завалията испанска булка, невръстно детенце и разглезената си дъщеря-принцеса?

157

Анонимен

преди 2 години

Гласувайте за Радев да, промяната му е велика, 1 млрд. по-малко инвестиции, най-ниския растеж в ЕС за последното тримесечие (0.4%, румънците са с 8%), при такъв провал не спира да си хвали служебния кабинет, главните виновници от които за този резултат сега си ги избрахте. Айде честито всеки да се оправя как може, ще има доста гладни тази зима и на студено.

156

Анонимен

преди 2 години

Що става с Кунчеф?

155

Анонимен

преди 2 години

Обяснете ми за какво са тези неадекватни социолизи и вирусолози? Ясно е, че Радев е следващия президент, ясно е, че сертификатите са гола вода. Това и на децета от яслите е ясно.

154

Анонимен

преди 2 години

До ЗА РАДЕВ Глу...пак !

153

Анонимен

преди 2 години

Абе по някакви медии имало новина, че Фанучи казал, че ваксинираните американци ще трябва да се бодат до живот? Вярно ли е или е фейк, че премахнаха публикациите?

152

Анонимен

преди 2 години

Никой няма да отиде до урните понеже Радев е сигурен и там е проблема, освен това всеки който е имал някакво взимане даване с Радев вече е против него. На всичко отгоре и ако трите власти станат негови хора абсолютно държавата си заминава.

151

Давате Тролове

преди 2 години

Пръст нагоре за Радев, Пръст надолу за Турска Колония България. Давайте ***, последни левчета....

150

ЗА РАДЕВ

преди 2 години

Нямаше да гласувам, но като видях какъв е зор ДЪПЪСЪТО да изберат кандидата на герб ще отида и ще закарам цялата рода които също не искаха да гласуват. Цяла турция е облепена със прлакати на Герджика.Искате Турски президент ли?Поредният Плювньо

149

Бай Тошко

преди 2 години

Да. Особено когато си напазарува гласовете на ДПС както на предните избори направи. Нали помните кандидатът Орешарски и на втория тур продажбата на гласовете на ДПС на Радев. Сега ще стане същото. Нали затова Радев посред нощ одобри промените за гласуването в чужбина, което Бат'Слави по поръчка на ДПС направи. Някой да смята вече нещо друго дали не обслужват промените за гласуването в чужбина единствено и само ДПС? Резултатите какви са?

148

Герберски СмЪрдел

преди 2 години

Даскалчето 700 000 гласа ще ги навакса ама друг път

147

Венету

преди 2 години

Избирателната активност вие я правитв малка като предвещавате сигорна победа Видяхме колко разбирачи сте по социологически нагласи Скрийте се в дупките и не се показвайте по вече защото сте жалки

146

Анонимен

преди 2 години

Първи тур 2016 г. - Радев получава 940 000 гласа. Пет години по-късно - 1 322 000 гласа. Народът покрепя Радев, защото добре помни кой каза - Мутри вън! Клептокрацията (ГЕРБ-СДС,ДПС) подкрепя Герджиков. Последнитя се е съгласил да се опозори повече и от Цецка Цачева дори! Никога не е късно един индивид да стане за резил, дори да е ректор на СУ!

145

Анонимен

преди 2 години

С тия машини Мадуро печели вече за 10ти път. С тия машини и Радев много печели. С тия машини изведнъж у 6 часа вечерта на ППто им се вдигна неочоквано вота с 10%. Да не са златни?

144

Тапира от Банкя

преди 2 години

Последно ходи при господаря си Тайпи за помощ на изборите освен, че беше унижен но и неговия господар не му помогна.