19

Анонимен

преди 2 години

. . . два пъти по телефона с беларуския президент. . . на български се пише белОруския - неграмотници!

18

анонимен

преди 2 години

Съгласен за помощите, но за всеки, не само за емигранти. За бягащи от войни да се помага. Другите да се оправят, а не да бягат на метеното. Всяко дундуркане, независимо дали на дете, дали на животно, на каквото и да е, води до лоши последствия, дори и да не личат в момента.

17

Анонимен

преди 2 години

Браво на Лукашенко!!!Патриот с топки и с Русия зад гърба си им го нахендри на еврогейовете,които се опитаха да му спретнат майданче!!!!!За съжаление в България единствена Нинова удържаше външната намеса....

16

Анонимен

преди 2 години

Спиране на помощите и пълба забрана за миграция ще оправят нещата, всичките тарамбуки ще си тръгнат соброволно. Ако правят протести и вандалски идтории отиват по затворите .Много бързо може да се приключи с тази тъпотия изключително безсмислено упражнение

15

Молба до...

преди 2 години

Мутер Меркел, от днес аз съм иракски афганистанец от кюрдски произход, искам убежище у Швеция!

14

анонимен

преди 2 години

Да допуснем, че Лукашенко е виновният - и какво променя това в генерален план, там са сравнително малко емигранти. А през цялата година доколкото прочетох, настъпващите през други места били половин милион, което значи, че са доста повече. Не виждате ли, че като водата те намират прекия или възможния път? И ще продължават, докато има такава разлика в стандартите на живот и докато има помощи, разбира се.

13

noFreeman

преди 2 години

щом лукашенко-плешивия ги изтегля, значи по негова заповед те са там...

12

анонимен

преди 2 години

До основната причина са помощите - това, за което пишете, ще стане в бъдеще, защото не може някой да храни тарикати до безкрайност. Това, че технологиите ще ни хранят е илюзия, защото човек е гаден по природа и няма току - тъй да остави на масата благоденствие ей така, от алтруизъм. Нали уж машини работят, и по-евтино ли е?

11

ДНIПР1

преди 2 години

СЛАВА УкраIни, СЛАВА Полска!!! Чернорус на лукашенко подви опашка, всички африканци в Чернорус!!!

10

анонимен

преди 2 години

А защо пък трябва да има помощи и детски дори и при нас? Помощи след съкращение десет месеца и край. Да не би да сме стигнали някакви супертехнологии, че да лежат някои до живот, че и точно такива се развъждат, нямам предвид единствено емигрантите. Кое му е капитализъм, не ми е ясно? Като те мързи, ще пътуваш за сещате се къде и точка.

9

Анонимен

преди 2 години

Информацията пак е пречупена по удобен начин. След разговора с Меркел, Лукашенко ще предприеме някакви мерки, но ако от ЕС се изръсят както за Турция. Никой не е длъжен да храни отчаяни хора подлъгани от лъжливи обещания на западняците.

8

анонимен

преди 2 години

Основната причина са щедрите помощи, всичко друго са недоказани неща! Този виновен, пък оня невинен, и тъй до безкрайност! Прочетох, че от емигрантите от 2015 г. работели мах 30%, защото къде не можели да пипат свинско, къде имало жени с неподходящо облекло и не помня другите причини!? И това на фона на недостиг на работна сила? ДА НЯМА НИ ДЕТСКИ, НИ ПОМОЩИНИ ЖИЛИЩА, НИ НИЩО, ДА ВИДИМ! ЗАЩО НЕ СЕДЯТ ТУК! Да продължават с лиготиите и обвиняват Путин, Байдън, евреи, марсианци и пр!!!!!!!!!!!!!!!!

7

Анонимен

преди 2 години

До 1 Не може всички да са благородни като теб и с такъв висок стил на изразяване на мислите.

6

Анонимен

преди 2 години

До 6 ЯнковЗащото в Русия трябва да работят а в Европа и по точно Германия ще бъдат на социални помощи и социални придобивки цял живот

5

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко загубил битката, която не е водил. Интересно!

4

Янков

преди 2 години

Абе,тия що не отиват в богата Русия?

3

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко никога не се прадавал Меркел ме у обещала милиони евро и Лукашенко гони бежанците

2

Анонимен

преди 2 години

до : 2 ---- Ще ги пусне през България

1

Хумен

преди 2 години

Лукашенко не е дал заден ход, а е диалогичен. Браво на Меркел, тя е добър дипломат.