77

Кутев-комунист

преди 2 години

Аман от дърти комунисти в управлението на България. Румен Радеф , Рашков, Минеков, Кутев са вредни за България. Трябва бързо да ги изчегъртаме.

76

Анонимен

преди 2 години

88 Пропусна и ГЕРБ! Това е партия на бившият комунист Борисов! Явно си малак и не знаеш!-:)) Иначе нямаше да " пропуснеш"!-:))

75

izh

преди 2 години

Отдавна червените мутри търсиха кой да им замаже връзката с комунопартията. Сега вече те са бизнесмени и нямат нищо общо с награбеното от тати и дядо. Около тях все се въртят мераклии за оглозганите кокалчета под софрата. Схеми , Схеми . Един път с изборни машини, друг път с медийни кампании с дребни лъжи за политическите врагове - все усвояване на пари пожертвани от наследниците на другарите в името на кардиналната цел - НЕ СМЕ ОТ ТЯХ КАКО СИЙКЕ. /ЧУДОМИР/

74

анонимен

преди 2 години

Подценихме Фигуранта.Изчегърта ИБГНИ,ДБ,ИТН,БСП,ВМРО и отчасти ГЕРБ.Него след време ще го изчегърта Доган!

73

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е БСП да отиде в историята както НДСВ, ИБГНИ и др.

72

Червен трол

преди 2 години

И сеа кой шъ ни плаща надника !?

71

Анонимен

преди 2 години

БСП издигнаха Радев за президент и накрая им заби нож и ги предаде. А те ще гласуват за него хахаха.

70

анонимен

преди 2 години

Корнела и Бойкикев ще водят преговорите за кабинет с ПППП макар и в оставка.Балами има ли?

69

Анонимен

преди 2 години

Във връзка с прогнозите, че на следващите избори ще спечели Радев на пазара се е появил дефицит за фризери и се е продал целия тираж на книгата "Лечебният глад".

68

Анонимен

преди 2 години

След поредната загуба от ГЕРБ Корнелия Нинова решила да се покрие. Сложила си бяла коса, забрадка и окъсано палто. За да се увери, че е добре дегизирана отива при една бабичка, която продава семки до стадиона и я пита:- Бабо познаваш ли ме?- Да, ти си *** Нинова!- Как се сети бе, бабо!- Ама Курнелио, аз съм Румен Радев!

67

Един от мнозинството

преди 2 години

Зеленият чорап явно е напълнил гащите щом изрита червения кхмер Кутев. Шубе го е, че ако и гласовете на БСП отидат към Герджиков - загубата му е в кърпа вързана.

66

Анонимен

преди 2 години

Корни и Кутката смятат да ги правят министри - също и Бойкикев-за това подават оставки-не заради его или солидарност. Мошеници са до един.

65

анонимен

преди 2 години

Кути и оставка?Колкото оставките на Корнела и Бойкикев:)

64

Анонимен

преди 2 години

Комунистт кръв повръща оставка на връща.

63

Наблюдателен

преди 2 години

Списъка на изчегъртаните от групата на Изчегъртвачите продължава ! Мая, Хаджигенчо, Бабикян, Капон, Христо Иванов, корнелия Нинова и Антон Кутев, а Славчо и неговите клоуни вече никой не си ги спомня ! Така е когато единственото нещо което показваш е омразата към някой друг ! Народа гледа и наказва ! Следва продължение ... !

62

Червен картон

преди 2 години

Антон Кутев днес е разбрал, че шамарът на Корнелия Нинова може да бъде не по-малко болезнен от юмрука на Румен Радев и ритника на Стефан Янев.

61

Анонимен

преди 2 години

64 " Кутев комунист"! Пропусна бившият член на ЦК на БКП другарят Борисов! Той според теб " Син комунист ли е"? Или " По малко комунист"?!!!!-:)))

60

Дойде време

преди 2 години

Радев да се само карантинира от ковид , като Слафчо - нещо положението взе да излиза от контрол.

59

Помнещ

преди 2 години

Достойно решение! Този мъж изрази просто мнението си,като редови член на БСП! И да мнението му го завари според ситуацията в БСП като говорител на Служебният кабинет! А Нинова беше жалка в изказването си и намесвайки Служебният кабинет,че бил " против нея"!-:( Жалка работа ,но....

58

Анонимен

преди 2 години

Видяхме схеми и снимки на Кутев как обучава mроловете си и както се знае Кутев е пуснал mрол фабриката си от преди доста време. Сега тази оставка е парлама. Прах в очите на слепите.