342

джо

преди 2 години

Който гласува за Герджика е за крадците и мошенниците. Това е истината , Пеевски и Борисов са му поддръжници , няма какво да говорим за някакво обединение на нацията. Първо съда да си свърши работата, пък после ще видим.

341

стар комунист

преди 2 години

До Анонимен 461 Ами, хайде де? Приключете нещо ,което не ви е ясно като идеология и никога не сте го живяли!

340

стар комунист

преди 2 години

До Така е .. Ти си толкова *** колкото може да бъде един ***! Членовете на БСП няма да гласуват въобще нито за единия ,нито за другия ! И двамата са предатели български! Не гласувайте братя българи за нщожества като тези двамата,докажете ,че не сте безмозъчни обекти за каквито ви имат и механично местят гласовете ви от еднин списък в друг!

339

Анонимен

преди 2 години

Турците са по-активни и гласуват повече от българския народ. Засрамете се българи, в собствената си страна ставате за смях от мързел и безотговорност!!!

338

Анонимен

преди 2 години

Турците в България остро намразиха Радев, задето се заяждаше с Карадайъ да го пита коя му е родината.

337

Зозо

преди 2 години

Втора награда за Рундю на балотажа, това е положението :)))))))))))))))))))))))))))))))

336

ББ

преди 2 години

мали какъв лукс демонстрира новобогаташа не говорещ български,мали...парапета златен ли е?...в коя махала си го снимал?...ама "братята" ти българските турци ги оставихте без препитани...с пеевски ограбихте булгартабак!...и го закрихте,българските турци изоставят невръстните си деца...цанящи се за роби из европата...за хляба...и ги купувате за по 50 лева...ограбени от тях...и имаш очи да ги гледаш?време е да те погнат с камъне!...ако са пичове!

335

ББ

преди 2 години

До !има ли по лъгани и ограбвани от българските турци...няма,кой ги огпрабва и използва...ами дпс...догани пеевски си правят пачки,завладяват...доверчиви и добри хора,чийто деца са роби по-света,изоставили децата си...това е престъпление,геноцид е,ако не се осъзнаят...не ги чака нищо добро,наши братя са...но те сами си правят живота лош!

334

!

преди 2 години

Докато ДПС е проблема на избирателя, техните ще продължават да ги чуууукат до дупка и ще мизерстват, ще ги оправят, докато не разберат, че не ДПС е проблема...

333

цензура

преди 2 години

осРане няма начин да назначите Президента на България с доганя,в неделя и куцо и сакато за Президента Радев!...останалото е предателство...и децата ви няма да ви го простят!Свобода или Смърт!

332

Анонимен

преди 2 години

Тази партия трябва да е вън от българският Парламент....

331

Анонимен

преди 2 години

Абе кой си ти, че ще ми правиш държава в държавата? Я марш при Ердоган...

330

Анонимен

преди 2 години

Свърши се вашата.По- долен от теб е само Герджиков. Кандидат за Президент да застане и да лъже цял един народ...Да каже на кой целува дупето у на кой се е нагъзил...

329

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 445 Като ви засвирят ушите от глад ще отидете на крака да му се молите на Бойко да се върне, но мисля, че той ще ви откаже. Вече няколко пъти ви измъква от мизерията, в която ви вкарваха червените. Ами, и на него му е писнало вече да ви оправя глупостите. :))))

328

Анонимен

преди 2 години

Вие Герберите,толкова ли е трудно да вденете,Че ГЕРБ Групировката на бившето борче и мутра др Борисов с "голямата политика И КРАЖБИ" ПРИКЛЮЧИ?!!! ЗАщо си удължавате САМИ АГОНИЯТА Гербери????!!!

327

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 445 "Значи ВИЕ ГЕРБЕРСКИТЕ " ИЗБИРАТЕЛИ" Разбирайки,че Нямате подкрепата на Българите за ГЕРБ и нейното "кадифе" Герджиков,сте готови да приемете "подкрепата" на ДПС Следваща своята политика?-:(((" СЕГА разбирам защо Радев "прие" гласовете на ДПС, когато го избраха.

326

ОСМАН

преди 2 години

Родени в империята пък се мислят за българи..всички сме османлии..синове на империята..нали така щом си роден в османска територия...

325

Анонимен

преди 2 години

Значи ВИЕ ГЕРБЕРСКИТЕ " ИЗБИРАТЕЛИ" Разбирайки,че Нямате подкрепата на Българите за ГЕРБ и нейното "кадифе" Герджиков,сте готови да приемете "подкрепата" на ДПС Следваща своята политика?-:(((

324

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 2 години

Ами, Ние Турците Живеем в Бъдещето , ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА, Бил Гейтс, Джеф Безос, Фамилиите Рокфелер и Ротшилд от 2 месеца Висят в Турция - Купуват Парцели за Строителство , Защо Ли ? ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

323

ЕЛЕКТОРАТ

преди 2 години

ТУРЦИТЕ ДОКАРАХА ДЕМОКРАЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ..СЕГА ПАК ТУРЦИТЕ ЩЕ ТРЯБВА ДА Я СПАСЯТ ДЕМОКРАЦИЯТА..АКО БЪЛГАРИТЕ ИМАТ ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК ,В НЕДЕЛЯ ДА ПОДКРЕПЯТ ЕДИН УМЕН ИИНТЕЛИГЕНТЕН БЪЛГАРИН . А НЕ ЕДИН РУСКИ ЧОРАП......ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА.. НЕ НА ТОТАЛИТАРИЗМА..ДОЛУ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ДС ***....