34

Алоо

преди 2 години

Райчев,какво отношение с турците,каква кръв,Абе я се скрили и не ми казвай,че са ми кръвни братя и сестри.аз съм българин и не ме сравнявай с тия който 500години са ни убивали,изтезавали децата и са ги вземали за внучето,а жените ни ги изнасилвали.скриисе и не ти искаме коментара.

33

Анонимен

преди 2 години

Добре де,благодарение на Никова БСП вече е на прага да се върне във властта.Сега им остава само да си напаснат картите с другите за правителство.И това след 7 г опозиция.Политиката нали е изкуство на възможното, какво искат от нея?

32

Анонимен

преди 2 години

Как си личи, че Курналина е Мата Хари от спалнята на Тиквоня! И двамата са от една майка раждани и от един ром правени! Подават оставка и веднага се кандидатират за същата позиция за която са подали оставка! И двамата затриха партиите си, но се борят със зъби и нокти да останат в парламента! Ако БСП махне Курналина поне най накрая двамата с тиквондур ще могат публично да разкрият сексуалната си афера която въртят от времето когато *** беше *** чехълоносач на Бай Тошко!

31

Анонимен

преди 2 години

Колегата по-долу е прав!Ако не е Нинова червените отдавна да са изчезнали!Не случайно я сложиха за шеф!

30

Сандо

преди 2 години

има ДПС има етнически въпрос, няма ДПС няма да има такъв въпрос или напрежение. никога не е имало напрежене освен когато малумните *** решиха да ги преименуват

29

мдааа

преди 2 години

Не им е лесна съдбата на БСП в момента. Издигнаха Радев за президент преди 5 години, а днес берат всички минуси от това че Радев не ги подкрепи като партия, а създаде свой политически проект. ПП изяде 2/3 от електората на БСП и днес вместо те да съставят правителство, само ще лапат трохички.

28

Алекс

преди 2 години

До Анонимен25 Тогава защо редовите членове не гласуваха за БСП и партията записа рекордно нисък резултат?

27

Анонимен

преди 2 години

Всеки пети глас за ДБ отивал "машинно"при Копейкин.Хора си ядоха бюлетините .На хартиеният вот този *** няма и 1%.

26

Анонимен

преди 2 години

До СМЕХ... Освен, че е син на Заркова, т.н. Крумчо е внук на кръволока Кацамунски - колил и бесил преди 1989 година.

25

баба мара

преди 2 години

нинова е нагла и няма да се откаже уж подава оставка а остава до януари щялада води преговори за ново правителство цялото изп бюро подава оставка от бспи депутатството си каква вина са поела до сега никаква

24

Райчев ????

преди 2 години

Според Райчев, бъдещия президент трябва много да внимава с ДПС, но нито дума не казва как да се отнася бъдещия президент, ако не е Радев разрушителя на България, с неговите хора: К. Петков нарушил Конституцията, с А. Василев ако го осъдят в Англия за кражба на интелектуална собственост, със Спецов извършил данъчна измама на стойност 1.5 милиона, с Кацаров виновен за несправяне с пандемията и смъртта на стотици българи ежедневно и т.н.... ПС: Никога не съм гласувал за ДПС.

23

Анонимен

преди 2 години

До Алекс Нинова си е баш лидер,но не е удобна на червените олигарси! Не съм чул,редови член да се изкаже негативно за нея и да и поиска оставката.

22

Може и по-зле

преди 2 години

Ако Нинова беше сменена с някой от групата на Гергов, снайперистката Лечева или Кире Добрев, сега БСП щеше да има изборни резултати подобни на ВМРО, ПП Атака и Воля.

21

Алекс

преди 2 години

БСП спешно трябва да си избере харизматичен лидер с модерно мислене,ако иска да остане фактор в политиката.Царицата на клишетата др.Нинова видяхме до къде я докара.

20

Анонимен

преди 2 години

Това е партия на турци , тоест е етническа,тоест е противоконституционна, тоест трябва да бъде забранена.Толкова!

19

Анонимен

преди 2 години

Нинова, кажи цялата истина! Не само недомлъвки!

18

отровна гад

преди 2 години

За Нинова народът е казал - "Сетила се Мара да се побара"!

17

а Чалгаря кога ?

преди 2 години

БСП - от 15% юли, 11% ноември - оставка на НииноваДБ от 14% юли, 7% ноември - оставка на ИвановВМРО - от 3% юли, 1% ноември - оставка на КаракачановИТН - от 26% юли, 9% ноември. Защо Трифонов не подава оставка ?! От първа политическа сила, сега е пета. От 700 000 гласа юли, сега е 240 000 гласа. Няма толкова голям срив за толкова малко време никога в историята.

16

гражданин

преди 2 години

Нинова, излез и си кажи всичко. И за машините и за подлеца радеф, за Решетников, за Костинброд и много други. Дължиш истината на българския народ.

15

ДААА

преди 2 години

Добре, че Господ си знае работата и на такива не дава ВЛАСТ! Иначе това женско подобие щеше да ни изпепеляса ВСИЧКИ! Да ме прощава Господ.