47

анонимен

преди 2 години

Имате време, не само социалистите, в неделя излезте и гласувайте! Промяната е в нас, не разчитайте на Кирчо и Кокорчо!

46

Друг Помнещ

преди 2 години

До малко за политика: точно Гергов е един от тия, които удариха Нинова. Те тия работи стават на принципа "ако треба човек ще наема и пак ще те еб.". Вие тия стари комунистически номерца не ги знаете. Ама нищо. Ще ги научите. Като ви мързи да четете и да питате, пък каквото ви кажат по-старите - не вервате, щото са изкуфели, е, ще го научите по трудния начин - чрез трупане на личен опит.

45

Анонимен

преди 2 години

българския комунист винаги е бил глупава шматка.

44

баба Ленче

преди 2 години

Има си хас. Удариха Нинова и вие почнахте тутакси да се отричате от нея. Досущ като оня апостол на Исус. Предатели нейдни.

43

АнонимеН

преди 2 години

До 49 Анонимен/ СТАНИСЛАВ СТАНА ЗА ПОСМЕШИЩЕ ВЪПРЕКИ, ЧЕ ГЛАСУВАХ ЗА НЕГО! ПРЕДИ НЕ НАПРАВИ КОАЛИЦИЯ ЗА ДА УПРАВЛЯВА, СЕГА ЩЕ ПРАВЕЛ КОАЛИЦИЯ С ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА :D СТАНИСЛАВ СИ Е СЛУГА НА РАДЕВ И Е ТОЛКОВА ЖАЛКО, ЧЕ НЯМА НАКЪДЕ, ЩОТО ПО ЖАЛКО СЪЗДАНИЕ ОТ РАДЕВ НЯМА! СТАНИСЛАВ ВЕЧЕ Е НИКОЙ ТОЙ СТАНА ЗА СМЯХ С РАДЕВ И ПОДМЯНАТА ! СТАНИСЛАВ СЕ ОБЕЗЛИЧИ НАПЪЛНО! НИЕ СИ ПИШЕМ КЕРВАНА СИ ВЪРВИ :D

42

АнонимеН

преди 2 години

РАДЕВ: И КВО КАТО СЪМ ИЗМАМИЛ ВСИЧКИ С МАШИННОТО ГЛАСУВАНЕ! ВЛАСТТА Е В МЕНЕ! ВИДЯХТЕ ДОБРЕ, ЧЕ НЯМАШЕ ДОРИ РАЗСЛЕДВАНЕ ЗА ХВАНАТИТЕ НЕЛЕГАЛНИ МАШИНИ А ОЩЕ ПО МАЛКО ОБВИНЕНИЯ ЗА СЛУГАТА МИ КИРО МЕНТАТА!!! АЗ СЪМ НОВИЯ МАДУРО И ЛУКАВШЕНКО! ВЛАСТТА Е В МЕНЕ!

41

комунист

преди 2 години

Бий ме, обичам те!

40

НИНОВ

преди 2 години

не беше чак толкова отдавна, когато БСП имаше 900К гласа, сега рундю ги пре..обърна и иматедва 300 хиляди гласа, да продължават да му се кланят, НИЩО ЧУДНО ако на следващите избори гонят 4-те % за влизане в парламента

39

На тия от

преди 2 години

БСП от край време им викаме чугунени глави. Те винаги са готови да гласуват за тоя дето ще ги закопае и остави без хляб стига да е партийната линия. Сега партийната линия тръгна малко на зиг заг, но те са умни и ще изберат гарантираната мизерия.

38

АнонимеН

преди 2 години

КОМУНИСТИТЕ ДОБРЕ СИ ЗНАЯТ, ЧЕ РАДЕВ ГИ ИЗМАМИ И ОКРАДЕ С МАШИНИТЕ НО ЩЕ ГО ПОДКРЕПЯТ , ЗАЩОТО КОМУНИСТА НЯМА СКРУПУЛИ И СЪВЕСТ И МАЙКА СИ ЩЕ ПРОДАДЕ ЗА ОЩЕ ПАРИ И ВЛАСТ!

37

АнонимеН

преди 2 години

ЕЛЕКТОРАТА НА БСП НЯМА КАК ДА СЕ СТОПИ ПРИ УСЛОВИЕ, ЧЕ МНОЗИНСТВОТО ЗНАЯТ, ЧЕ ПАРТИЯТА НА ПРЕЗИДЕНТА Е БСП А НЕ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА! РАДЕВ СЪВСЕМ ОТКРИТО ВЗЕ ОТ 20% РЕЗУЛТАТА ЗА БСП ПОЛОВИНАТА И ГО ПРЕХВЪРЛИ С МАШИНИТЕ В ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА СЪЩОТО НАПРАВИ И ОТ ИТН И ДРУГИТЕ ПАРТИИ БЕЗ ДПС КАТО ОТ ВСЯКА Е КРАЛ РАЗЛИЧЕН ПРОЦЕНТ ЗА ДА НЕ Е ПРЕКАЛЕНО ОЧЕБИЙНО! ЕЙ ТАКА ИЗМИСЛЕНАТА ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ОТ 4-5% РЕАЛНО СЕ КАЧИ НА 25%

36

гражданин

преди 2 години

Хе-хе, помните думите на ръндю "Няма да ви предадем", нали? Баси подлия лицемер. Но аз знам от негови колеги в Граф Игнатиево, че цял живот е бил такъв. Така постъпи и със семейството си. Слепи ли сте, хора?????

35

анонимен

преди 2 години

Това си е чист МАЗОХИЗЪМ! Да ти унищожат партията, да ти вземат електората на 50% и ти пак да гласуваш за изедниците! Нинова, осъзнай се! Имаш време од неделя!

34

Мдаа

преди 2 години

Поголовното подаване на оставки говори за натиск!Тези хора си ги знаем,те няма да се откажат току така на крачка да влязат в управлението! Христо, Нинова, Радев, Кире и Кокорчо са проект на едни и същи хора!Вижте,че зад всеки има някой от ДС! Просто гущера си къса опашката!Да замаже очите на стадото за година-две!Боко ще се окаже прав като разправя историята как другарите са се карали,че не са предвидили,че той ще направи партия и не са го държали под контрол!

33

Анонимен

преди 2 години

Ама не са и много запалени..

32

Анонимен

преди 2 години

ормално хора които нямат никакви идеали в живота а единствената им дарба е да консумират обилко количество храна без да работят е нормално да работят с всеки и с всичко хора които са готови на всичко за власт и за някои лев защото единствената движеща сила в живота са им парите нищо че са олигарски още искат малко са ненадитниса не ги вълнува пандемията и демогравската криза проблемите на хората пари пари пари пари пари пари

31

НИНОВ

преди 2 години

така-така! той фърчилото ще им закрие партията, но те гласуват ли, гласуват, ами като гласуват после ЩЕ ГЛАДУВАТ, но аз вече няма да съчувствам никой, защото бил беден, лекарствата скъпи и ги няма по аптеките, отоплението и осветлението му било скъпо, храната скъпа, горивото скъпо и още...

30

Анонимен

преди 2 години

Пpocтотия и м'азохизъм... Това е в основата на манталитета на избирателите, които гласуват за Чорапа и марионетките му.

29

бай Тошо

преди 2 години

До 27. Така е, пич, няма друга партия по света, за която да има иддиотски стих "Аз знам, че ти си права, партийо любима, когато съгрешиш дори".

28

Малко за политика

преди 2 години

БСП ще подкрепят Радев, но без особен ентусиазъм. А Корнелия Нинова подаде оставка. Това, което не можа да направи Георги Гергов (а получи от Бойко 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна) го направиха Антон Кутев и инициативният комитет на Румен Радев. Задкулисието в БСП се преориентира натам.